dirençte yataya alıp, milletin short açmasına izin veriyorlar..:confused:
Printable View
dirençte yataya alıp, milletin short açmasına izin veriyorlar..:confused:
poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)
[QUOTE=VOBiX;128535]Gene kime tosladın da servislik oldu araba? .dng
Bak Gökhana arabayı bozmuş evde bırakmış ne yaparlarsa yapsınlar diye.[/QUOTE]
Allaha şükür kaza yok, periyodik bakım sadece :)
ılgılenenlere yazılır NIKKEİ FUTURE .0.51---- NZDJPY 61.31.. öglende pirzola yiyelim sabahki büftekler den iyi olur artık .... poz Flat :)
Selcuklu 500 de küskuyu verıyor çıkamıyorlar .. gelsın el vermesini isticemm nasıl küskü atılır....:)
[QUOTE=tuareg;128572]poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)[/QUOTE]
aynen..:..:
buffet abi ne demiş bakın..:)
9 kadını aynı anda hamile bırakırsanız 1 ayda bebeğiniz olmaz..
[quote=tuareg;128572]poz ne? hıc renk vermıyorsun jerfın hanım, pusuya yatmıs tılkı pozu mu yoksa:)[/quote]
nası renk vermiyo...kız maviye döndü vob stresinden görmüyonmu...
SANCAKTAR puh senin sistemine..NZDJPY 80 pips aşağıda VOB 500 puan yukarıda :) pis NU
sabahtan beri 5 dk lıklar bile hiç sat vermemiş..
enteresan bi durum..
seri şekilde 46 bin niyetlerimi var ne ?
[i][color=#FF0000][b]Rogers: Hiçbir şey almıyorum yada satmıyorum[/b][/color]
Yatırımcı Jim Rogers ekonomik problemlerin devam edeceğini, satın almaya değer bir şey olmadığını ama hiçbir varlığını da satmadığını açıkladı. Rogers, ABD Dolarları'nı sattığı ve emtiaların en iyi yatırımı olduğu açıklamasını yineledi. "Hayatımda ilk defa açık pozisyonum yok" diyen, George Soros ile Quantum Fund kurucularından Rogers, herhangi bir şey almayı planlamadığını belirtti. Rogers, hükümetlerin aldığı büyük borçların özellikle de ABD ve İngiltere'de kura zarar vereceğini ve ileride problemler yaratacağını belirtti ve en güçlü kurlardan biri olarak Kanada Doları'nı gösterdi. [/i]
:..:üüü[quote=Astatin;128579]SANCAKTAR puh senin sistemine..NZDJPY 80 pips aşağıda VOB 500 puan yukarıda :) pis NU[/quote]
hemende sistemi üstüme yamadın yaa maşallah üüü.boks. sence yukarıda olması normal mi? değil ee ozaman NZDJPY N yapsın borsanın adı imzada yazılı....oku bir daha