-
Selamlar arkadaşlar...Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.Seans sürerken sizleri meşgul etmek istemezdim,bunun için kusura bakmayın ama şu anda hemen hemen herkes burada olduğundan sorduğum soru daha fazla kişi tarafından görülebilir ve cevaplanabilir diye düşündüm...Konu aslında bütün sistemcileri ilgilendirebilecek bir konu...Sistemimi biraz daha geliştirebilmek adına yatay piyasada gelen bazı sinyalleri elemek için faydalanabileceğim(Sisteme adapte edebileceğim)bir indikatör arıyordum ki Matriks'teki Aroon indikatörü dikkatimi çekti...(Metastock'ta bu konuyla ilgili R-square adlı faydalı bir indikatör olduğunu duymuştum ama ben de Metastock yok...)Aroon indikatörünü nasıl buluyorsunuz?(Bir arkadaş bahsetmişti sanki daha önce...Eğer yanlış hatırlamıyorsam sayın Astatin olabilir...)Ben sisteme adapte etmeye çalıştım ama yataydaki sinyalleri eleme konusunda çok da büyük bir faydasını görmedim...Belki doğru kullanamadığımdandır(Ben Aroon Up ve Aroon Down'ın kesişimlerini dikkate aldım...)Ya da belki Default parametreyi (14) değilde başka bir parametreyi kullanmam daha mı doğru olur?Özellikle 20 dakikalık bir sistemde hangi parametreyi kullanmam daha verimli olur?Bu konuda deneyimleri ve bilgileri olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok memnun olurum...Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...Bol kazançlar...
-
[quote=Astatin;128578]nası renk vermiyo...kız maviye döndü vob stresinden görmüyonmu...[/quote]
1- O mavı değil yeşil
2- Yeşil cemaatın rengıdır
3-jerfın malum yerlere mesaj verıyor
-
[quote=marakes;128577]buffet abi ne demiş bakın..:)
9 kadını aynı anda hamile bırakırsanız 1 ayda bebeğiniz olmaz..[/quote]
bu adam haydar dümene bir gözüksün sorunları var galiba
-
[quote=SaNCaKTaR;128582]:..:üüü
hemende sistemi üstüme yamadın yaa maşallah üüü.boks. sence yukarıda olması normal mi? değil ee ozaman NZDJPY N yapsın borsanın adı imzada yazılı....oku bir daha[/quote]
:..::..: bugün çok bahsettiğin için ondan senin sistemin oldu o artık:..::..:
-
arkadaşlar ilginizi çekebilir.bugün haberturk sitesinde de bununla ilgili haber var.
adam karınca kolonileri kurmuş ve deprem tahmini yapıyormuş.
[URL]http://www.dkos.org/[/URL]
-
[quote=Astatin;128586]:..::..: bugün çok bahsettiğin için ondan senin sistemin oldu o artık:..::..:[/quote]
dunku uyarılarından sonra orda long yada short yaparak 250$ aldım yemişim vob u:..::..: imzada vob un tarıfı var...
-
-
anlamadım ve kıllandım yalnız..hazirana bastılar ama ağustos durdu ilk başta..450 den kısalama fırsatı verdielr ağustosta..kıllandım hem de fena..alır bunlar :(
-
feyk hareketler bunlarrrrrr feyyk feykk
-
[QUOTE=MASTER;128583]Selamlar arkadaşlar...Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.Seans sürerken sizleri meşgul etmek istemezdim,bunun için kusura bakmayın ama şu anda hemen hemen herkes burada olduğundan sorduğum soru daha fazla kişi tarafından görülebilir ve cevaplanabilir diye düşündüm...Konu aslında bütün sistemcileri ilgilendirebilecek bir konu...Sistemimi biraz daha geliştirebilmek adına yatay piyasada gelen bazı sinyalleri elemek için faydalanabileceğim(Sisteme adapte edebileceğim)bir indikatör arıyordum ki Matriks'teki Aroon indikatörü dikkatimi çekti...(Metastock'ta bu konuyla ilgili R-square adlı faydalı bir indikatör olduğunu duymuştum ama ben de Metastock yok...)Aroon indikatörünü nasıl buluyorsunuz?(Bir arkadaş bahsetmişti sanki daha önce...Eğer yanlış hatırlamıyorsam sayın Astatin olabilir...)Ben sisteme adapte etmeye çalıştım ama yataydaki sinyalleri eleme konusunda çok da büyük bir faydasını görmedim...Belki doğru kullanamadığımdandır(Ben Aroon Up ve Aroon Down'ın kesişimlerini dikkate aldım...)Ya da belki Default parametreyi (14) değilde başka bir parametreyi kullanmam daha mı doğru olur?Özellikle 20 dakikalık bir sistemde hangi parametreyi kullanmam daha verimli olur?Bu konuda deneyimleri ve bilgileri olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok memnun olurum...Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...Bol kazançlar...[/QUOTE]
Aroon güzeldir[B] aroonup(opt1)>aroondown(opt2)[/B] ya da [B] aroonup(opt1)-aroondown(opt2)>opt3[/B] gibi de kendiniz çeşitleme yapabilirsiniz matriks varsa. İkincisi DI+-nin DISi gibi bir şey oluyor.
-
bu kriz herkesi felsefi biruh haline soktu..hadı yatrımcıyı anlarım da bufet gibi gurular da bole olmus bu enteresan geldı..bu da slogan olur sımdı cnbc e de
-
pastada diğer tarafı çok feci satışta..:eek: