-
[i]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/i]
-
5 dk lık sat verdi nihayet..
bu kadar adrenalin yeter,flat !
zor piyasa..
-
+225 puan makasımız var .dng
-
[quote=deks;128595][I]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/I][/quote]
değil A.D Eyüp CAN ı RTE oglunu getirse başa RTE inanamaz ona kendimden biliyorum(bende AD inamıyorum):) A.D allah bir dir dese arkasında gelicek paraya bakar...lelele+.
-
[quote=deks;128595][I]Kulislerde konuşulanlara göre grupta Ertuğrul Özkök'ün yerine Eyüp Can'ın getirileceği ve bununla hükümet ile grubun arasındaki buzların eritilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Doğan Grubu hisselerinin önünün açılabileceği iddia ediliyor.[/I][/quote]
[B]deks[/B] arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum.böyle ufak ufak kısa ve öz güzel bilgiler paylaşıyorsun bizlerle.
-
[i]Avrupa'da borsalar Fed'in açıklamalarının ardından eksiye dönerken İMKB, IMF anlaşması beklentisiyle canlılığını koruyor. Devlet Bakanı ve AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış'ın Brüksel'de IMF ile çözüme yaklaşıldığını söylemesi İMKB'de alımları destekledi. Devlet Bakanı ve Başkakan Yardımcısı Ali Babacan da Paris'te, IMF ile müzakerelerin devam ettiğini belirterek, hükümetin hazırlıklarını her iki senaryoya göre de yaptığını söyledi. [/i]
-
Bu 45150yi iyi değerlendirebilirlerse ikili tepe için kullanabilrler yoksa 43,650 üstünde ayuların işi zor gibi.
-
pis döktüler milleti .lelele
long devam .lelele
-
pastada diğer tarafı hala satıyor dikkatttt çok feci hareketler geliyor
-
-
isttopp..ayak üstü 100 puan yediler
-
[quote=Astatin;128605]isttopp..ayak üstü 100 puan yediler[/quote]
feyk feyk diye bagırıyorudum ama duymuyorsun astatın im .dngyersın kafana uzuyacaktın ordan kısa kabul etmıyorlar bunyyeye uymuyor kısa bu aralar ...