Anlaşılan bu yaz imkb 100 de 40000 ler görülecek...
Printable View
Anlaşılan bu yaz imkb 100 de 40000 ler görülecek...
[quote=jerfin;128654]46000 geçilecek demek istiyorsun sanırım gökhan..:confused:[/quote]
Yav 45600 tepe olduğu için 45600 diyorum.Yoksa 46 47 48 komple geçilcek.Bunlar alış baskısı var.Böyle umut vere vere ne sermayeler bitirdiler vobta.Boşuna bakmayın düşer diye.Daha çok yol var yukarı.Dow 50 puan daha düştü vob ise aynı yerde.Öyle ekmek nerde.Full long.
kıyamet kopsa buraya bir şey olmuyor
enteresan ötesi
bu kadar sığ bir piyasa başka nerede varki??
[QUOTE=mur@t;128652]Kaç dakikalık bakıyorsun? 15,30 hep yanlış sinyal vermiş, son günlerdeki iniş ve çıkışlarda hep ters sinyal var...[/QUOTE]testlere baktım sadece
[QUOTE=chn69;128657]kıyamet kopsa buraya bir şey olmuyor
enteresan ötesi
bu kadar sığ bir piyasa başka nerede varki??[/QUOTE]
Sığ mı?? Sığ olup düşmemesi garip değil mi? Aksine sığ olsa düşer bence...
25.06.2009 15:42:13 *pımco ceo'su, "henüz yeşil filizler görülmüyor"
[QUOTE=enorton;128650]Eee veri de kötü geldi, yurtdışı da düşüyor. Biz niye düşmüyoruz :D Şaka bi yana ben bile sıkıldım bu işten, düşsün de biz de shortlayalım...[/QUOTE]
İşte bu yüzden sordum IMF işini sana. IMF işi longcualra yarıyor çünkü.
future lara itibar etmiyor piyasa halen...
short devam
[QUOTE=VOBiX;128661]İşte bu yüzden sordum IMF işini sana. IMF işi longcualra yarıyor çünkü.[/QUOTE]
demekki geceleri şortla yatmak tehlikeli olabilir...bence...:::
shortlar kapatıldı 325ten
[i][color=#FF0000][b]17:00[/b][/color] ABD FED Başkanı Ben Bernanke Konuşacak FED Başkanı Ben Bernanke, Temsilciler Meclisi’nin Gözetim ve Hükümet Reform Komitesi’nin karşısına çıkacak. Bernanke, Bank of America ile Merrill Lynch’in birleşme sürecinde kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelere ilişkın soruları yanıtlamaya çalışacak.[/i]