400 flat 250 yine long.Full long gece de long.
Printable View
400 flat 250 yine long.Full long gece de long.
45,150 boyun çizgili OBO mu yapacakalr yohsam?
350 full long
yurtdışı geberik vob artı
alış baskısı var oha falan oldum
astantin veri den once hem vop hepde NZDJPY de shortladım utandırmadılar benı baya bereketlı gun oldu 500 $ :) kım denış NZDJPY alakasız dıyer ikiside bir düştü :)
[QUOTE=QUEEN;128644]fxc 8239 muydu kanal çizgi f dj da..[/QUOTE]
8259 du graliçem emme başka bi oluşuma doneyor grafik biraz dışarı cıktıydım tüm hareket ben cıkınca olmus pırt :::
bu sallantıda tek bozulmayan iş c dekı 11 trılyn para gırısı bı de tcell de halen 5.5 trl artı var.garanı sıfırladılar eksye gecrdıler bıle .smdı yenıden 4 trıl gıbı artıda
45400 lerden full kısa..sistemli...para %30 azalalınca sisteme uyduk,zarardan kara geçtikde...şimdi mi uymayacagım..
ha elbette tırsıyorum..dow kaçgündür düşüyor..biz yükseliyoruz..ama bırak dow u muvu...
Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo
enorton panik varmı
Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D
[QUOTE=QUEEN;128675]enorton panik varmı[/QUOTE]
Valla düşüşü kaçırdım, başka sitelerde geziyordum :D Bir de baktım 45200 lere gelmişiz, sisteme baktım sinyal yok. Dedim DURMAK YOK YOLA DEVAM :D Panik de yok tabiki :D
baba dow açılsın bakalım o zaman nasıl tutacaklar.. şimdilik yuksetsınler istedigi yere nasılsa kapandıktan sonra makas sıfırlanır :) bu arada Meraklısınz NZDJPY 61.22 :)