[quote=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/quote]
benimkide vermedi halen..
Printable View
[quote=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/quote]
benimkide vermedi halen..
[quote=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/quote]
Ağzına sağlık abi.Aynen öyle.Resmen daha da güçleniyoruz.Bu short açanlar spotta ve vobta çok pis terse gelip panikle kapandıklarında cümbüş var.Acaba bu alış baskısı ilerde dow artarken falan bizi arttırmayarak kime kitleyecekler kimde patlayacak bu alışlar.
Abi manyak alacaklar hep dökme bunlar.Dow falan umrumda değil.Haftaya yamultcaklar ayucukları.Tam benim piyasa evet.
15 dklık sistem halen sat vermedi ağustos vadede
[QUOTE=abka;128673]45400 lerden full kısa..sistemli...para %30 azalalınca sisteme uyduk,zarardan kara geçtikde...şimdi mi uymayacagım..
ha elbette tırsıyorum..dow kaçgündür düşüyor..biz yükseliyoruz..ama bırak dow u muvu...[/QUOTE]
tırsma ya abka demirden korksak trene binmezdik
arena burası savaşa devam :D
ben de long devam bakalım ne ola.lelele
[QUOTE=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;128679]benimkide vermedi halen..[/QUOTE]
Biz sistemelr sat versin diye beklerken Gökhan zirveden shortladı .dng
[QUOTE=Astatin;128681]15 dklık sistem halen sat vermedi ağustos vadede[/QUOTE]
uza o zaman tillkee kardeş.
[QUOTE=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/QUOTE]
katılıyorum düşüp güç topluyor sonra daha sert iştahlı geliyor:::
aslında yeni tepe miz hayırlı olsun yeni bir düşüş trentıne girdik ama babalar kafaları yukarıda ıslık calıyorlar Astantinn Nerdesın dostumm parıtler de kamyon lazım parayı tasımaya :)
e-fiks-çi nirdesin
bu topig sensiz cekilmiyor gayri
vob da cok volatil zystemin annasi ne durumda bellendimi
[quote=YAVUZHAN;128679]benimkide vermedi halen..[/quote]
Benim de Salı akşamı 43.775'ten AL veren sistemim halen AL konumunu sürdürüyor...Kapanışa kadar ekran başında olduğumdan SAT sinyali gelmesi halinde yazacağım...Şimdilik hem Vob'u hem de Spot'u ciddi şekilde tutuyorlar (Büyük bankalar sağlam duruyor...)
550 ağustos ...şorrt..sistemsiz aa.....
[quote=MASTER;128688]Benim de Salı akşamı 43.775'ten AL veren sistemim halen AL konumunu sürdürüyor...Kapanışa kadar ekran başında olduğumdan SAT sinyali gelmesi halinde yazacağım...Şimdilik hem Vob'u hem de Spot'u ciddi şekilde tutuyorlar (Büyük bankalar sağlam duruyor...)[/quote]
60 dk lık mı sıstem MASTER