[quote=SaNCaKTaR;128690]60 dk lık mı sıstem MASTER[/quote]
20 dakikalık Sayın Sancaktar...16:00 barını SAT vermeden atlattı...16:20 barının bitiminde bakacağız duruma...
Printable View
[quote=SaNCaKTaR;128690]60 dk lık mı sıstem MASTER[/quote]
20 dakikalık Sayın Sancaktar...16:00 barını SAT vermeden atlattı...16:20 barının bitiminde bakacağız duruma...
Sn Sazan bugün hiç girmedi, onun sistemler ne alemde acaba??
[quote=MASTER;128691]20 dakikalık Sayın Sancaktar...16:00 barını SAT vermeden atlattı...16:20 barının bitiminde bakacağız duruma...[/quote]
TŞK ederım ..
43 825 den de benım 20 dk AL vermış ve Haala ALda yanlız elı kulagında sat verebılır svg.
teksas dan yorumlarına çok deger verdgim sevgili mustyss derki garan da 4.1 ak da da 6.7 cok onemlı dırencler..bunlar gecılrse endeks ı de cok daha yukarılara tasıycak ıyı bı yukselıs daha kuvveltı olucaktır..bilginize..
Spot delirdi geceye de longum.46 kaparız.
[quote=VOBiX;128683]Biz sistemelr sat versin diye beklerken Gökhan zirveden shortladı .dng[/quote]
Ben tam düşürdüm abi kademeyi.Shortladım kalan kısım vardı 30 adet onu da 925 te shortladım.:..:
dow un günü + kapatacağına inanıyor piyasa..
sistemi sat olan var mı..
[quote=YAVUZHAN;128697]dow un günü + kapatacağına inanıyor piyasa..[/quote]
inanıyo mu biliyo mu:)
700 den takviye ağustos kısalara aq
[quote=trader38580;128278][COLOR=Red]dowun 22:50 itibariyle 8310 civarından dönüp en az 58 puanlık bir düşüş yapması lazım grafikde. ama seansı kapanmak üzere. sanırım yarın acılışda yapacaktır. bu bağlamda fdow kaldığı yerden devam edecek olursa sabah fdowu 8190 gibi bulabilirz.[/COLOR] bizi nasıl etkileyeceğini kafamda şekillendirdim. inşallah yarın sabah yazarım. ama benim gibi kısacılar cok fazla şey beklemsein. açılışda nerden kaparsak artık önce flat sonra uzun olup son bir 45 üzeri son bir yükselişi bekliycem. herkese hayırlı geceler.[/quote]
dow hedefe ulaştı. biz cok güçlüyüz. dow yeniden yukarı dönünce asıl niyetleri bellli olacak. ama sanırım yukarı yeni zirve.46800 civarı.
kapanış en yüksek .lelele
full lönk devam