saat 14,59
80,600 e düşüşte karı alıp çıkacağım.
short içinde
endekte 80,200 altı takip edeceğim.
1 saate kadar dışarı çıkacağım..
Pivot belli..
Kolay gelsin.
Printable View
saat 14,59
short içinde
Pivot belli..
Kolay gelsin.
[QUOTE=Traderk;467853]saat 14,59
short içinde
Pivot belli..
Kolay gelsin.[/QUOTE]
15,17
80,600 stop derken
80,675 den döndü..
81,700 e de satış yazdık.. 1100 daha verir 2,850 puan ile gün biter....brv
yazarken gitti ve Poz FLAT
Gerisi palanın olsun..
Sen varsın ya. En önemli zamanlarda olmayan ama ortaya bir pivot atan tutarsa öyle tutmazsa böyle olur diyen. Veya aynı şekilde konuşan yazan kim varsa beş para etmediğnizi ne zaman anlayacaksınız. Bende bunu merak ediyorum. Yazma arkadaşım yazma pivot neymiş al bir tarafına götür.
İnsanların buna ihtiyacı yok,sende kurtarıcı değilsin olamazsında olacağı burda yaz bakalım ne olacak..
O yüzden hikayeleri bırak alıntıları bırak işlemini herkesi kendine bırak insanların sonradan çok vebalini alırsın...
Gnome kendi dünyasında sen ayrı. Herkes ayrı.
Anladın herkes ayrı. Bundan sonra salak sulak yazma yok okuyan işte. Neredeydin arkadaş herkes neredeydi bu düşüş ve çıkış öncesi önce onları söyleyin. Pivot rakam makam varya hepinizi bilmem ne yapasım geliyor susun konuşmayın lan bari biraz utanma olsun lan yeter artık.
Lan kıvırmayın lan adam gibi rakam söyleyin lan. Bu kadar basit lan. İkili oynamayın sonra olanlara birde paha biçmeyin.
Siz bunları yazıyorsunuz ya ben diyorum ki beş kuruşluk bilginiz yok halen şanş ile devam ediyorsunuz... Ama tebrikler....
En başta GNOME geröekten tebrikler. ya tam adamı diyordum sende uçtun diyarlara,bildik falan yazık götü zor kurtardın o ayrı mevzuda neyse ya...
Ne bok yerseniz siz yiğin ben yokum artık herkes rahat olsun.
Günü geçmiş işlemleri neyleyim. Yok yazamıyorsan hiç yazma değil mi?
Ahhh Ahhh ben bir yazsam şubattan beri olanları neler olacak kimbilir..
Ama insanoğlu ve kendi haline bırakmak lazım..
KURT tavsiyesi kimseye inanmayın güvenmeyin. Sonunda sizi tam boka sarar. yada sardırır.
Demedi deme GNOME efendi.
OLUM BİZ ADAM GİBİ YERİ GELDİ 800-1500 KONTRAT İŞLEMLERİ YAZDIK.
Sizin gibi 10 ar lıları saysak evin yolunu bulamayız.
O erkekte burayı her dakika okur ama kendi yazsın çizsin işine geldi kolya kaçtı. kimse bir şey diyemesin oda hoş.
AMA İYİ Mİ İYİ HAKKINI YEMEK OLMAZ. ama çok abartıyor ve atıyor. oda ayrı.:):):):)
Sana tavsiyem ya live trade aç yada koy götüne gitsin faydan yok seninde gnome arkadaşında o tabi tarih yazıyor ama kendi çapında.
Herkes kendi çapında.:):):):)
Madem yaranamadık,demek her şey boş,
O zaman olsun gönlünüz hoş,
Olduğunu iddaa edenleri görelim
Aslnda onlarında hepsi boş......
KURT
Türkiye 2013'ün son haftasına rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun etkisinde girerken dünya basını da Türkiye'deki ekonomik kırılganlıklara dikkat çekiyor. Bloomberg rüşvet operasyonunun ardından Türkiye'de cari açık probleminin netleştiğini yazdı.
''Piyasalar hızlı toparladı''
Yurtiçi piyasalarda, haftanın ilk işlem gününde geçen haftaki kayıplar hızlı bir şekilde telafi etti. Dolar yüzde 6'ın üzerinde yükseldi.
Milliyet
BIST 100 endeksi, bugün artan yabancı ve tepki alımlarıyla yönünü yukarı çevirerek 67 bini gördü. BIST'te yükseliş yüzde 5'e ulaştı; dolar 2.13'ün altına sarktı.
Milliyet
Yeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde, 2014’te piyasalarda dalgalanmaların yüksek olacağı anlaşılıyor.
Milliyet