anında alım kademesi 300 emri yazıyorlar
bakıyorsun üye adedi bir emir 300
sonra aynı emri bir üst kademeye taşıyorlar
yüksek kaldırım işine benziyor
Printable View
anında alım kademesi 300 emri yazıyorlar
bakıyorsun üye adedi bir emir 300
sonra aynı emri bir üst kademeye taşıyorlar
yüksek kaldırım işine benziyor
is dunyasinin barometre derecesi dusmus, bu haberi bekliyorlardi demek ki...
[QUOTE=mbm;60489]yine uzattılar beni.. 050 den..
üçtür 050 den işlem yapıyorum.. komiyon veriyoruz boşa..:)
yukardan kısalırmıyız diye...
şimdi bi de sattırırlar ordan[/QUOTE]
36000 den aldılar bu sefer adiler.....bu sefer hem komisyon hem zarar yazdılar
[QUOTE=mbm;60489]yine uzattılar beni.. 050 den..
üçtür 050 den işlem yapıyorum.. komiyon veriyoruz boşa..:)
yukardan kısalırmıyız diye...
şimdi bi de sattırırlar ordan[/QUOTE]
ben nefes tuttum mbm sabahtan buyana short beklyorum malyet 36300
gece kararım tam deyil short / flat karar zor
[QUOTE=mbm;60488]bugun manyadı bunlar.........yok normal değil bu hareketler..[/QUOTE]
yarın fena basacaklarmış, mal veriyorlar abisi...
gun system long sınırda ondan flat yatyorum 36300 malyet shorts 35975 realiz etim
kisaya devam...
[QUOTE=teo;60494]yarın fena basacaklarmış, mal veriyorlar abisi...[/QUOTE]
MArket profile göre mi söylüyorsunuz başka bir nedene göre mi?
Bana kapanışa doğru sistemelri ala geçritip sabah boşluklu aşağı açıp sata geçirdikleri günleri hatırlattı.
fikir değişikliği oldu..
sistemler satta ama..
uyumsuzluklar var fdow ve fdaxda... çok güvenilir olmasalarda...
o yüzden geceye yarım uzun girecegim...
35975 uzunladım....
her zaman yaptıgım hata ama.. yine yapacagım...
36100 den sisteme al geldi ..geceye uzun girdim..ilkdefa bugün al geldi..
geceye 225 kısa
lanet olsun
Spot 30 için 35600-35700 seviyesi takibedilmeli bence, yukarı kırılımında hareket yukarı yönde hız kazanabilir, buna bağlı olarak vadelide farkı eklemeli, saygılar.
Geceye dün akşamki kısayla devam.
gitmedi be 36275 den, long kaldım. kısmet
geceye uzun kaldım pariteler dowda düşüşü desteklemiyor.
fdow ve fdax uyumsuz olup tepecek saatliklerde büyük ihtimalle..
sistemler satta...
kafayı yedim.. uzunmu kısamı diye..o yüzden lanet olsun dedim..
her yer saatlikler satta olunca kısa girdim 225 den...
gece ala gelirlermi..olabilir..tepecek nasıl olsalar..
temennim tepki ala getirmesin saatlikleri..
sistem dün 38 binden sat vermişti..bugün kapanışa yakın al verdi..36100 den..sistem gereği hergece poz. ile giriyorum..
herkese iyi akşamlar paylaşımları için....
üçte iki kısa bu arada.....
flat gece.... aksam yarın icun detay detay plan yapcayım eyer graf uygun deyil yine seyans ıcı plan..
[QUOTE=mbm;60507]herkese iyi akşamlar paylaşımları için....
üçte iki kısa bu arada.....[/QUOTE]
lafa bak... ha haa...:D
paylaşım için teşekürler...
iyi akşamlar....:)
Kimsenin bilmeyipte bunların bildiği nedir acaba, Tüm gün tahtayı tuttular...
S&P bugun 900'u kirar diye dusunuyorum...
Topiğin neşesi yerinde gördüğüm kadarıyla, Allah bozmasın, herkesin kazancıda bol olsun diyorum, anca akşama doğru vakit ayırabiliyorum ama idare ediyorum.
Yarın haftanın son günü, tahminim yurtdışı bi numara yapmazsa yatay takılabilirzde, vakit kaybetmeden harekete başlayabilirizde, hareketli ortalamalar fazla acele eder gibi görünmüyor ama bakalım, pek takibetmem ama bazen hareketli ortalamaların dediği oluyor, genellikledepiyasa beklentisiz kaldığı zamanlar böyle oluyor, saygılar.
[QUOTE=teo;60510]Kimsenin bilmeyipte bunların bildiği nedir acaba, Tüm gün tahtayı tuttular...[/QUOTE]
bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gün içi sıkıştır.. bir aşagı bir yukarı yap.. ky zaten hata yapıyor.. tepeden alıyo gidecek diye.. dipten veriyo düşecek diye...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...
[QUOTE=caretta;60511]S&P bugun 900'u kirar diye dusunuyorum...[/QUOTE]
en kötü 922 den döner.
[quote=jelibon;60514]en kötü 922 den döner.[/quote]
peki, birbucuk porsiyon iskenderine, tamam mi?... :)))...
[QUOTE=teo;60510]Kimsenin bilmeyipte bunların bildiği nedir acaba, Tüm gün tahtayı tuttular...[/QUOTE]
Bence hikaye bitti şimdi kıvranıyorlar. IMF de görüşmemiz yok demiş. Spotta icraat yapmak için makas da yaptılar gün boyu. Tabi hemen düşmek olmaz birilerini tongaya düşürmeden. Belki yarın sabah gapıyla tepebilirler de biraz... işlerine nasıl gelirse...
belki imf ile anşılmıştır
2-3 gün içinde kokusu çıkar
[QUOTE=caretta;60511]S&P bugun 900'u kirar diye dusunuyorum...[/QUOTE]
ABC yi bitirdi 5 için aşağı iniyor gibi dow.. herbirşey kırılabilir yani:..:
Sevgili catedral nerelerdesin.. dow yorumuna ihtiyacımız var:)
[QUOTE=mbm;60513]bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gün içi sıkıştır.. bir aşagı bir yukarı yap.. ky zaten hata yapıyor.. tepeden alıyo gidecek diye.. dipten veriyo düşecek diye...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...[/QUOTE]
dun kararsiz girdimm uzun kisa uzun en son kisada girdim 550 gordu kapatmadim sonra butun kari verdik uzerine zarar yazdik ne yapsak olmuyor gapi aliyoruz busefer gun ici hreketlerde carpiyorlar deliricektim artik cikarken full uzunladim yine icime sinmedii full kisayla girdim 34000gorur dedik tutmadik kisalari artik bunlari tutucam
uzun girdim.hemde herzaman girdiğim kontrat kadar..sisteme tam uyuyorum.. sabah,eger terse düşersem direk kısa açarım.kanımca dow %2 eksiden sonra ,bu gece iyi artı ile kapatacak..günlükler al iken %5 eksiden sonra ,iyi bir tepki olmalı diyorum..ama burası borsa..dow un 3 günde %15 düştüğünüde gördük..
Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.
Tarafsız gözle yazarsam eğer, Market Profil de al ile girdi...
[quote=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/quote]
peki bu brokerlar issiz mi kalacaklar simdi?...:confused:...
[QUOTE=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/QUOTE]
zaten imkb'deki brokerlar çaylarını yudumlayıp gazete okuyorlardı.. açılışa ne etkileri olabilir ki:)
[QUOTE=teo;60522]Tarafsız gözle yazarsam eğer, Market Profil de al ile girdi...[/QUOTE]
yaz Teo,yaz..uzuncu olarak morale ihtiyacımız var..baksana dow un frenleri boşaldı..gerçi son noktayı nıkkeı koyar..ama yinede can sıkıyor..
neyse iyi akşamlar..
[QUOTE=mbm;60513]bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...[/QUOTE]
e sende gapların adamısın dimi;)
[QUOTE=caretta;60515]peki, birbucuk porsiyon iskenderine, tamam mi?... :)))...[/QUOTE]
tamam, kabul.
dow 8900 ü sp 922 yi kırmaz bugün.
ama bizim iddia 900 için.
sevgiler.
[quote=jelibon;60528]tamam, kabul.
dow 8900 ü sp 922 yi kırmaz bugün.
ama bizim iddia 900 için.
sevgiler.[/quote]
gerci sizin cok isabetli yorumlariniz var ama bugun hem teknigim hem de hislerim boyle soyluyor.