pastayı terse çevirdiler..
gün ortasında bi arkadaş satış tarafı full küçük yatırımcı demişti..
tam tersine dönmüş gözüküyor..
Printable View
pastayı terse çevirdiler..
gün ortasında bi arkadaş satış tarafı full küçük yatırımcı demişti..
tam tersine dönmüş gözüküyor..
Dipler artıyor her seferinde daha alttan dönüyoruz.Artacaz.
Kaza namazı yok dedik, forum üyelerinden tepki çekmedik. Allah razı olsun... Regaip kandili nedir, islamda kandil mandil var mı desek tepki çeker miyiz? Polemik yaratır mıyız? Ben bu mesajı silmek zorunda kalır mıyım?
[QUOTE=marakes;128714]başım zonkladı vvala..yine stres bi gün[/QUOTE]
Yüzünü böyle buruşturursan daha çok zonklar başın :D
bi de bi enteresanlık daha var efg dayı satınca vob da ,spotta ak iş ve garan da alım oluo yıne efg tarafından..dıger tahtaları bılmıorum
[quote=enorton;128717]Kaza namazı yok dedik, forum üyelerinden tepki çekmedik. Allah razı olsun... Regaip kandili nedir, islamda kandil mandil var mı desek tepki çeker miyiz? Polemik yaratır mıyız? Ben bu mesajı silmek zorunda kalır mıyım?[/quote]
öyle bir soru sordunki bu saatte sorulacak sorumu bu ::::::
adın ne desen adımı hatırlamam kafa kalmadı .kom.kom
yürü be vadeli koçum benim sağ açıktan geliyor gümbür gümbür
[QUOTE=abka;128708]cidden strest oldum...[/QUOTE]
shorttun degilmi
stop koyup stop noktasından longa geçmek lazım.dng
[QUOTE=pitahuerat;128721]öyle bir soru sordunki bu saatte sorulacak sorumu bu ::::::
adın ne desen adımı hatırlamam kafa kalmadı .kom.kom[/QUOTE]
Süreki kandil mesajı ve kandil maili geliyor da o yüzden...
[quote=enorton;128717]*****************************************************************************/quote]
çekersın abıcıgım yerı burası degıl başka platformlarda tartısırız.. lutfen bence sil gunumuz güzel bitsin N dersin ...svg.
Arabayı yıkatmaya götrücem birazdan, murphy kanunlarına göre bu gece veya yarın yağmur yağması lazım :D
Geceye yüzde sonsuz longum.