46325 short
Printable View
46325 short
Geceye full long, kırdı direnç mirenç kalmadı...saygılar....
[QUOTE=enorton;128743]Dünkü suçlu vob un sisteminin bozulması idi. Geçen haftaki suçlu garanti yatırım ve imf yalan haberi. Bugünkü suçlu kim??[/QUOTE]
Bugün de IMF haberi vardı gözden kaçtı sanırım. IMFden birine bir Türk selam verse yetiyor artık. .dng
[quote=Fantom;128751]bende 3 sene oldu daha manyak günler gördüm bu neki?.dng[/quote]
gün demedim abisi VADE dedim anadın nı?
2 ay yani 1 gün değil...
[QUOTE=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128680]Ağzına sağlık abi.Aynen öyle.Resmen daha da güçleniyoruz.Bu short açanlar spotta ve vobta çok pis terse gelip panikle kapandıklarında cümbüş var.Acaba bu alış baskısı ilerde dow artarken falan bizi arttırmayarak kime kitleyecekler kimde patlayacak bu alışlar.
Abi manyak alacaklar hep dökme bunlar.Dow falan umrumda değil.Haftaya yamultcaklar ayucukları.Tam benim piyasa evet.[/QUOTE]
[QUOTE=Fantom;128685]katılıyorum düşüp güç topluyor sonra daha sert iştahlı
geliyor:::[/QUOTE]
Borsanın mantıgı gayet basit :)
[QUOTE=abka;128749]500 yukardan al verdi..[/QUOTE]
longladınmı oradan?
gecmiş olsun beyler kandılınız mubarek olsun hayırlı akşamlar..
[QUOTE=SEYYAH;128755]gün demedim abisi VADE dedim anadın nı?
2 ay yani 1 gün değil...[/QUOTE]
vade için de geçerli koçum.
Nisan 2007 vade.. Ağustos 2007 vade Ekim 2008 vadeler daha manyaktı
Şubat 2007..
daha manyak vadeler oldu.
Gökhan ve Fxci şahidim.dng
[QUOTE=VOBiX;128754]Bugün de IMF haberi vardı gözden kaçtı sanırım. IMFden birine bir Türk selam verse yetiyor artık. .dng[/QUOTE]
Valla ben ekran başında yoktum baya bir süre, o zaman bugünkü suçlu da bulundu demektir :D
Geceye long herkeze iyi akşamlar
Hayırlı kandiller bu gecelerin hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim
Vaybeee, son işlemler 46325 den oldu, günün yükseği 46350 :) yarın açılış buralardan ama günboyu yukarı ve 48000 lere ulaşarak kapanış yapar artıkın:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;128759]gecmiş olsun beyler kandılınız mubarek olsun hayırlı akşamlar..[/QUOTE]
Herkese geçmiş olsun, hayırlı kandiller...