Regaib kandiliniz mübarek olsun.Rabbim yaptığınız ve yapacağınız duaları kabul etsin..
Printable View
Regaib kandiliniz mübarek olsun.Rabbim yaptığınız ve yapacağınız duaları kabul etsin..
gökhanım sana 0 rh pozitifi satma dedim hemen para sayma makinesi bul dedim elleşme dedim:)
ben boğaz sefasındaydım ekran falan izlemedim yeni bir dönem başlamış artık
sıfır işlem long devam
[URL="http://img341.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep,bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.
[quote=fXci;128781]he valla doru dedin ::: siz boşverin gokiyi tüm teşkürleri bana edin gayri[/quote]
Bu işler böyle bilirsem çenem kapanmaz.Bilmezsem sorumluluk yok..dng:..::..:Bu matrikse sövecem kopuyor sürekli.Seans sonu da tera koptu.Teraya ağır ağır yol verme vakti yaklaşıyor.Cari bakiyemi sıfırlıyorum ağır ağır.Ya sistem düzelir.Yada güle güle.Çok oldu epey bozuluyor.
[quote=GOKHANFINDIK;128793]Bu işler böyle bilirsem çenem kapanmaz.Bilmezsem sorumluluk yok..dng:..::..:Bu matrikse sövecem kopuyor sürekli.Seans sonu da tera koptu.Teraya ağır ağır yol verme vakti yaklaşıyor.Cari bakiyemi sıfırlıyorum ağır ağır.Ya sistem düzelir.Yada güle güle.Çok oldu epey bozuluyor.[/quote]
Zaman kaybetme lüksü yok bu vob'da..
Senin yeni bir ucuz kom.'lu yer bulma vaktin geldide geçiyor.Önümüzdeki hafta bence bu işe de odaklan
ve de birşey daha sen bugün no işlem diyordun ; sadece gar. için mi 45975den shrt oldun bir ara ve en son kaçtan long oldun yarın yine no işlem mi:D:D:D
tom jones da al veriyor..
Graliçem saa özel fXliot analizi geliştirdim yeni bi analiz çeşidi ahanda aşağıda:::
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an [B][COLOR=Red]e[/COLOR][/B] dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir :::
sonrası [COLOR=Red][B]f [/B][/COLOR]dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru ::: [B][COLOR=Red]f [/COLOR][/B]dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra [COLOR=Red][B]g [/B][/COLOR]dalgası [B][COLOR=Red]f [/COLOR][/B]dalgasının düzeltmesi ::: yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir:::
sonra [COLOR=Red][B]ğ[/B][/COLOR] (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur :::
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[IMG]http://i43.tinypic.com/30lpipv.png[/IMG]
[quote=delinda78;128797]Zaman kaybetme lüksü yok bu vob'da..
Senin yeni bir ucuz kom.'lu yer bulma vaktin geldide geçiyor.Önümüzdeki hafta bence bu işe de odaklan
ve de birşey daha sen bugün no işlem diyordun ; sadece gar. için mi 45975den shrt oldun bir ara ve en son kaçtan long oldun yarın yine no işlem mi:D:D:D[/quote]
No işlemdi ama 975 ten sonra ne işlemler yaptım.975 e kadar da yaptım.Ama yazamam herşeyi buraya.Çok alsat yaparken forumu okumam ben yazmam.Çünkü yetişemem bugün de o günlerden biri idi.Vucudu durdurmak kolay mı?Ekranda durmasam da zarar ederdim.Çünkü 46000 den dönünce orada 45300 lere geri gelince telefonla alsat yapıp batırırdım.4000 e yakın işlem dönmüşüm.No işlem zor bana ekranda olduğumda.45250 den geceye full long.En son işlem o.Arttıkça long ekledim.
EFG Almanya'yı da almaya başladı:D
[quote=BORSACIOZGUR;128284]Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..
3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..
Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..
Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...
Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.
senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...
[B]3 ay içinde paranı sıfırlamazsan[/B] boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..
kameraya da çekip foruma göndeririim :)))
Bu arada Amerika futbolda Avrupa Şampiyonu İspanya yı nasıl yendi yaa...
Ben Amerika lig maçlarını izliyorum. [B]Yemin ederim aklımdan geçiyordu[/B].. Amerika çok ters takım.. Lİg maçları çok güzel çok hızlı futbol oynuyorlar. Fizik güçleri de İspanya nın en az 2 katı söylemeye gerek yok..
İddaa da 10,50 misli veriyordu Amerikanın galibiyetine.. Tühh., kaçırdık : )[/quote]
Bu yazıyı unutmayacağım.Bu yazıya istinaden Bangkok anılarımı buraya resimli grafikli koyacağım.Bende kameraya çekip foruma koyacam.
[quote=GOKHANFINDIK;128803]Bu yazıyı unutmayacağım.Bu yazıya istinaden Bangkok anılarımı buraya resimli grafikli koyacağım.Bende kameraya çekip foruma koyacam.[/quote]
demekki büyük lokma yiyip büyük laf etmemek lazım her zaman
fxc gıı tişekkür ederim analizi bana atfettğin için..