-
[quote=fXci;128800]Graliçem saa özel fXliot analizi geliştirdim yeni bi analiz çeşidi ahanda aşağıda:::
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an [B][COLOR=red]e[/COLOR][/B] dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir :::
sonrası [COLOR=red][B]f [/B][/COLOR]dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru ::: [B][COLOR=red]f [/COLOR][/B]dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra [COLOR=red][B]g [/B][/COLOR]dalgası [B][COLOR=red]f [/COLOR][/B]dalgasının düzeltmesi ::: yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir:::
[B]sonra [COLOR=red]ğ[/COLOR] (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur[/B] :::
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[/quote]
Efiksci lem,
Hem [B]yumuşak[/B] ge dalgası diyon, hem de [B]patlama[/B] yaptırıyon. Bari [B]sert bir harf[/B] verseydin..:D
-
[quote=QUEEN;128805]fxc gıı tişekkür ederim analizi bana atfettğin için..[/quote]
Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128807]Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.[/QUOTE]
dünkü longlar devam..no problem arada işlem oldu..200 point gitti ama..
-
Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.
-
[quote=GOKHANFINDIK;128809]Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.[/quote]
47500 hedefi geçme marj yemeyelim. 47500 e kadar serbest ama ordanda aşağı gelirkende benden kazandıklarınızı geri verirsiniz. kimse üzülmemiş olur.
-
[quote=GOKHANFINDIK;128809]Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.[/quote]
gökhan biraz frenlere bas tamam piyasa yukarı ama
merdiven şeklinde olmalı düz duvara tırmanır gibi olmaması lazım bu meretin
-
Yarın hak getire artık uçururlar.:)
-
[quote=V.O.B;128792][URL="http://img341.imageshack.us/i/screenhunter3.png/%5D"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep,bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.[/quote]
kardes ben hep cevrimdışıyım ama msn acık. sinyali soranlara yazıcam dedim. sistem 2 gündri 43775 den beri alda zaten. halada devam ediyor. valla kısa olduğunu bilsem sabah 45050 den al derdim. 1-2 arkadasda kısadaydı onlar ordan uzunladılar. gerckten üzüldüm şimdi. ama ben sinyalleri herkese msn den yollayamam dedim zaten. merak edip son durumu soranlara yazarım ancak.
neyse inşallah telafi edersin. kusura bakma.
-
helal ossun iyi coşku vermişiniz bugün:..: sabahtan düşmeyince baktım düşmeyos, 45000 den fulledim uzunları tekrardan, daha şimdi bakıyorum süper olmuş:::
-
en son hiç unutmuyorum 7 mayısta yine şortum o gün:..: yaklaşık 1500 puan civarı tersteyim işim var çıkamıyorum dışarı saat 2-3 gibi lanet olsun vobunada dedim 43500 civarlarından bir yerden kapattım şortları, akşam geldim baktımki ben çıktıktan yaklaşık 1 saat sonra öyle bir şelale olmuşki tek tuş 2000-2500 puan düşmüş, o gün piyasa hayatımdaki en büyük yıkımı yaşamıştım Allah bir daha banada kimseyede yaşatmasın(Amin)
-
[QUOTE=Vob Trader;127748]45800 üstü kapanıız bugün yeni zirve delinir 50000 uzlaşırız kayıtlara geçsin[/QUOTE]
eskilerde kalmasın kayıtlar da duruyor. bugün gezdim dolandım. öğlen sonu bi uğradım. bugünkü işlemlerim 45900 şort 45600 long 45400 şort 45500 long devam oldu. zaten geceden longdum. böylelikle bu yukarı trendde 43700 den açtığım longlarla düşe kalka devam ediyorum. hedef nakdi uzlaşma 50 bin. taa o günden dedim sora buraya geldide seviye dedi demeyin:) zaten kayıtlarda da. biraz da tazelensin :)
-
[quote=Larossıan;128812]Yarın hak getire artık uçururlar.:)[/quote]
daha yarına cok var. dow aldığını geri verecekmi?sabah fdowa nikkie ile birlikte vereceklermi? yoksa herşey yolunda gidip sabah +500 mü açıcaz? kısmet herşey. inşallah KY kazanır, PY kaybeder. ama bu neredeyse imkansız.:(