-
[quote=GOKHANFINDIK;128828]Abi forumu ayda yılda okuyan birisi geliyor tek yöne odaklanıyorum diye beni eleştiriyor.Üstüne batma süremi de yazıyor.Halbuki herkes tanır beni.Ben alır satarım.Pozda bekleme zamanı vobta beklersin.Ama alsat zamanı ne gerekiyorsa yaparsın.[/quote]
Zaten senin kazanmanın sırrıda burda short iken anında longa geçebiliyorsan iş bitmiştir zaten.Tanıdığım nadir düşünce tarzında olan birisisin özelsin yani.:)
-
herkese merhaba Voborsa müdavimleri.
bi bakayım dedim, son sayfadan okuduğum mesajlar çok kötümser. daha eski mesajları okumadım ama sanırım terste kalan çok olmuş...
akşam akşam canım sıkıldı be...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
-
parıte ıle ılgılenen arkadaşlara
euro usd kısa ne dersınız
-
Bir de enerton abi soru sormuş regaip kandili ile ilgili.Abi regaip kandili varmı yok mu şöyle bulabiliriz.Eğer Allah(CC)Kuran-ı Kerimde Kadir gecesi içinde ramazan ayı bulunmayan 1000 aydan daha hayırlıdır diyor.Yani bu ramazan ayının içinde kadir diye bir gece var diyor ve çok hayırlı diyor.Demekki böyle hayırlı geceler mevcut.Mevlamız Kuranda yazmış Kadir gecesini diğerleri ise hadisler yoluyla oluyor demekki.Ulaşmış bize.Bir de peygaberimiz çok önemli birisi olduğu için onun her anı insanlar arasında anlatılmış ki bu kadar dinimiz sapıtmadan korunabilmiş.İçine hurafe sokan yamyamlar da var ama özü korunmuş.O yüzden bu gece regaip diye bir gece varmı yok mu bilmiyoruz ama sırf bu gece olsun yada olmasın ona hürmet ettiğimiz için bile Mevlamız o geceyi özel kılar.Bu arada bir Ramazan akşamının 27. gecesi iftar yapacaz bekliyoruz.Şöyle bir dışarı bakayım dedim.Saat de güneşin batmasına 30 dakika falan var ama güneş arkasında bulutun öyle bir gökyüzü vardı ki abi o gece.Böyle mi şirin olur ya.Böyle güzellik olmaz.Akşam bir baktım o gece kadir gecesi imiş.Ben akşamı bekliyordum zaten kadir gecesi çıkmış aklımdan.Çıkmasa gökyüzüne bakmaz idim.Anladım ki ramazan ayının her 27.gecesi artık benim için kadir gecesidir.O gece gökyüzü çok farklı idi.Allah sanki başka yaratmıştı o gece.Kadir gecesi ile ilgili ne masallar var aklınız almaz.Yok 21 i yok son 10 günü yok 26 sı yok 22si cumartesi yok 19 u.Bunlar tamamen hurafe.Kadir gecesi Allah gizlemiş.Ben 27si gördüm böyle inanıyorum ve genel kanı da 27si.O yüzden fazla kurcalamaya çalışırsak çıkamayız.Bugün sen bu soruyu sorarken abi aynı soruları ben de düşündüm.Bunlara gerek yok.Ben de soracaktım aynı soruyu.Ama cevap bul yada bulma basitttttttt.Öyle varmış gibi inanıp daha da yakın olacaz Allaha bukadar basit.
-
[quote=GOKHANFINDIK;128803]Bu yazıyı unutmayacağım.Bu yazıya istinaden Bangkok anılarımı buraya resimli grafikli koyacağım.Bende kameraya çekip foruma koyacam.[/quote]
dAHA 1. ayın 1. günü. daha 3 ay yani 89 gün var.. burası vob bugün aldğından fazlasını yarın vermeyeceğin ne malum...
89 gün sonra extreni kopyalayıp yapıştırırsın..
Ben de boğaz köprüsü üstünde arabadan inip boğa taklidi yaparım..:):):):
Ama o zamana kadar sermayeyi sıfıra yakın getireceğinden çok eminim..
-
[quote=BORSACIOZGUR;128835]dAHA 1. ayın 1. günü. daha 3 ay yani 89 gün var.. burası vob bugün aldğından fazlasını yarın vermeyeceğin ne malum...
89 gün sonra extreni kopyalayıp yapıştırırsın..
Ben de boğaz köprüsü üstünde arabadan inip boğa taklidi yaparım..:):):):
Ama o zamana kadar sermayeyi sıfıra yakın getireceğinden çok eminim..[/quote]
:o:o:oBen ay sonu 20 milyar çekip çatır çatır yiyecem.Sana bence ben Bangkok ile Pattaya ekstresi yapıştırıyım.O daha güzel anlatır ekstreyi.Bu da şu anlama gelir.Ben para çektiğim için sıfırlanma şansım yüzde 000000.:..:üüüüüüüüüAbi o kadar forumda pozda inatlaşan varken beni buldun ya bu kadar milletin içinde.Hem de tarzımı bilmene rağmen.O kadar istiyorsan seni de gezdiriyim Bangkok Pattayada.Biraz gözün gönlün ufkun açılır.:..:.dngüüüüüü
-
[quote=okansak;128833]parıte ıle ılgılenen arkadaşlara
euro usd kısa ne dersınız[/quote]
ilk hedef 1,3977 olmak üzere olabilir.
2. hedef 1,3946 ve orayı da kırarsa, 1,3915
güzel duruyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
stop: 1,4008 derim.
-
fxci, avatar 10 numara olmuş bea. vardır bi anlam ve önemi heralde fotonun. geçmişi okuyayım da anlayayım diycem ama, çenenize vurmuş aaakidiş, yememiş içmemiş yazmışınız yine. insaf yaw:D
-
Dolara 10 puan verdiler.Gün içi en yükseklerden yine endüşüklere geliyor.Bunun eurodolarla alakası yok.Bu arada yaz aylarında dolardan hiç ekmek çıkmaz.Fazla uğraşılmamalı.Endeksten de çıkmazdı ama vade sonuna dua edelim.Bugünlerde borsanın hacmini falan sorgulamayın.Gereksiz.Fiyatı hele hiç sormayın çok agresif alacaklar.
-
Bangkok
[quote=GOKHANFINDIK;128836]Abi o kadar forumda pozda inatlaşan varken beni buldun ya bu kadar milletin içinde.Hem de tarzımı bilmene rağmen.O kadar istiyorsan seni de gezdiriyim Bangkok Pattayada.Biraz gözün gönlün ufkun açılır.:..:.dngüüüüüü[/quote]
Kuzum ne var bu Bangkok Pattayada ? Kurda kuşa kapkaççılara felan yem olmayalım elin yabani uzakdoğusunda..
Sen turla mı gidicen ? Illlegal ilişkiler için mi gidiyorsun yoksa )
-
[quote=Larossıan;128831]Zaten senin kazanmanın sırrıda burda short iken anında longa geçebiliyorsan iş bitmiştir zaten.Tanıdığım nadir düşünce tarzında olan birisisin özelsin yani.:)[/quote]
millet diyor ya PY psikolojiye oynuyor diye,
Gökhan PY'nin psikolojisini bozmuyorsa ne olayım!:..::..:
kesin pozisyon alırken "lem biz şimdi ne yapacaktık unutum nokta nokta (kırmızı olanından)" diye soruyordur PY traderlar. :D:D
-
[quote=unlimitted;128841]millet diyor ya PY psikolojiye oynuyor diye,
Gökhan PY'nin psikolojisini bozmuyorsa ne olayım!:..::..:
kesin pozisyon alırken "lem biz şimdi ne yapacaktık unutum nokta nokta (kırmızı olanından)" diye soruyordur PY traderlar. :D:D[/quote]
Aslında bir bakıma doğru.. Bu bana şu çağrışımı yaptı..
Ky ne düşünüyorsa yani o an ne olması gerekiyorsa yüzde 70 tersii yapacaksın..Doğru bir öğreti.. BY ler böyle para kazanıyor..
Aklından geçenin tam tersi poz. al
Mesela şu an yaz geldi. Beklenti bitti. IMF yok. Hazine ilk defa açılan ihalenin altında borçlandı. İşsizlik başvuruları 15 bin arttı.. Düşmesi mi gerekiyor..
İnadına çıkaracaksın...
Bir bakıma doğru.