[quote=jelibon;60528]tamam, kabul.
dow 8900 ü sp 922 yi kırmaz bugün.
ama bizim iddia 900 için.
sevgiler.[/quote]
o da kabul...:..:...
gerci biraz haksizlik oluyor, mesela 910'da kapatirsa siz kazanmis oluyorsunuz ama olsun...:)...
Printable View
[quote=jelibon;60528]tamam, kabul.
dow 8900 ü sp 922 yi kırmaz bugün.
ama bizim iddia 900 için.
sevgiler.[/quote]
o da kabul...:..:...
gerci biraz haksizlik oluyor, mesela 910'da kapatirsa siz kazanmis oluyorsunuz ama olsun...:)...
[QUOTE=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/QUOTE]
Terminallerin fişlerini çekmezlerse hiçbir şey olmaz. İnternetten ve şubedeki müşteri temsilcinizle girdiğiniz emirler brokerlara uğramadan bilgisayar sistemiyle iletiliyor zaten.
[QUOTE=caretta;60529]gerci sizin cok isabetli yorumlariniz var ama bugun hem teknigim hem de hislerim boyle soyluyor.[/QUOTE]
kısmet.
[QUOTE=caretta;60530]o da kabul...:..:...
gerci biraz haksizlik oluyor, mesela 910'da kapatirsa siz kazanmis oluyorsunuz ama olsun...:)...[/QUOTE]
tamam 922 olsun. kapanış ama.
[QUOTE=caretta;60523]peki bu brokerlar issiz mi kalacaklar simdi?...:confused:...[/QUOTE]
Çoğu işsiz kalabilir... İstinye dışında aracı kurum merkezleri ve seans salonlarında da uzaktan emir giren brokerlar var...Aracı kurumdakiler biraz daha şanslılar.
[QUOTE=VOBiX;60531]Terminallerin fişlerini çekmezlerse hiçbir şey olmaz. İnternetten ve şubedeki müşteri temsilcinizle girdiğiniz emirler brokerlara uğramadan bilgisayar sistemiyle iletiliyor zaten.[/QUOTE]
İyi de gömlekçisi var müşteriye özel brokerlar var tahta yapan...Mutlaka sorun çıkar yarın...Demedi demeyin. Seans salonlarındakiler güççük yatırımcı.
[QUOTE=caretta;60530]o da kabul...:..:...[/QUOTE]
Ben daha önceki isabetli yorumları nedeniyle oyumu jelibona veriyorum fakat yükselirken verdiğim senaryo beklentime göre düşüş beklentim devam ediyor. En az 8640 bekliyorum ama bugün değil.
[QUOTE=abka;60525]yaz Teo,yaz..uzuncu olarak morale ihtiyacımız var..baksana dow un frenleri boşaldı..gerçi son noktayı nıkkeı koyar..ama yinede can sıkıyor..[/QUOTE]
Bir şey olmaz, uzun daha şanslı bu gece,Dünden %5 düşmüş dow, buğünde %1 düşmüş F&SP de bir şey olmadı ise yarın en az açılış %5 artı,
Olasılık olarak...
Bende 2 tick beklediğime göre % 8 den long olurum :) hehehehe
[QUOTE=sentinus;60536]İyi de gömlekçisi var müşteriye özel brokerlar var tahta yapan...Mutlaka sorun çıkar yarın...Demedi demeyin. Seans salonlarındakiler güççük yatırımcı.[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;60535]Çoğu işsiz kalabilir... [COLOR="Blue"][B]İstinye dışında aracı kurum merkezleri ve seans salonlarında da uzaktan emir giren brokerlar var[/B][/COLOR]...Aracı kurumdakiler biraz daha şanslılar.[/QUOTE]
Kendiniz cevabını vermisşiniz zaten.
[QUOTE=jerfin;60524]zaten imkb'deki brokerlar çaylarını yudumlayıp gazete okuyorlardı.. açılışa ne etkileri olabilir ki:)[/QUOTE]
Benim geçmişte bağlandığım bi broker 500000 lot alıp veriyordu 30 kağıtlarından aracı kurumun private banking elemanları için.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9923/sisnu8.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img519/sisnu8.png/1/][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/sisnu8.png/1/w640.png[/IMG][/URL]60 dak sistem 38000den satta
Bu FS&P de acayip yalandan düşüyor.Bolingerin dışında kalmış fiyat banda bile değmemiş...
Bu fiyatın döneceğini gösterir.
8890 seçim öncesi oluşturulan olumlu havann başaldığı yerdi. ancak tuzak bir kapanış yapılmıştı. hedefler bence buralardı.
şu an için 8875 görüldü.
tam bir karar yerindeyiz.
sevgiler.
[quote=teo;60543]Bu FS&P de acayip yalandan düşüyor.Bolingerin dışında kalmış fiyat banda bile değmemiş...
Bu fiyatın döneceğini gösterir.[/quote]
abi sen geceye kisa girmedin mi? uzuncu gordum seni...:rolleyes:...
ha değdik 922 ye, film gibi seyrediyorum. dax düşmüyor artık, petrolun tam tepki yerindeyiz. bizim iddiada şanslar eşit.
[quote=jelibon;60546]ha değdik 922 ye, film gibi seyrediyorum. dax düşmüyor artık, petrolun tam tepki yerindeyiz. bizim iddiada şanslar eşit.[/quote]
tamam, zaten bakacagimiz yer kapanis nasil olsa...
[QUOTE=caretta;60545]abi sen geceye kisa girmedin mi? uzuncu gordum seni...:rolleyes:...[/QUOTE]
ben her gece flat giriyorum, ama gördüğümüde söylemem lazım,foruma malzeme olsun...
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/9838/dovj0.png[/IMG][/URL][/IMG]
Burda durdu durdu yoksa catedralin dediği gibi toprağa bakıyor...
[QUOTE=mbm;60513]bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gün içi sıkıştır.. bir aşagı bir yukarı yap.. ky zaten hata yapıyor.. tepeden alıyo gidecek diye.. dipten veriyo düşecek diye...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...[/QUOTE]
sen bu uyumsuzlugu gorup te nasıl kısa gırdın hayret edıyorum...Değişimmi başladı...
[QUOTE=jerfin;60527]e sende gapların adamısın dimi;)[/QUOTE]
ben bir ara koptum sistemden.. o zaman yedik gapları....:D
3 er 5 er bin..
ama yinede yıkamadılar beni....
gündüz topladık durumuda...:)
şimdi kayıtsız uymaya çalışıyorum...bugun bile uzun girecektim.son anda döndüm sisteme....
artık yarın yukarı olursada sistemin al verip vermediğine bakarım.. yapacak bir şey yok...
ama bugun bi kaç defa yazdım.. saatlikler her yerde satta.. hatta günlükler sata geldi tekrar...
kolay kolay dönüş olurmu yukarı..izleyip görelim..
maceraya gerek yok...
saygılar......
[QUOTE=teo;60550]sen bu uyumsuzlugu gorup te nasıl kısa gırdın hayret edıyorum...Değişimmi başladı...[/QUOTE]
cevabı yukarda teo... son anda uyumsuzlukmu sistemmi derken,
sistem yönünde girdim.. he heee
değiştim ben.... :)
[QUOTE=mbm;60552]cevabı yukarda teo... son anda uyumsuzlukmu sistemmi derken,
sistem yönünde girdim.. he heee[/QUOTE]
senin sistem uyumsuzluktu zaten, bende onun için sordum, bu 3 ördeği nereden buldun, bir işe yaramaz o ördekler, dön orijinal sisteme...
[QUOTE=mbm;60551]ben bir ara koptum sistemden.. o zaman yedik gapları....:D
3 er 5 er bin..
şimdi kayıtsız uymaya çalışıyorum...bugun bile uzun girecektim.son anda döndüm sisteme....
artık yarın yukarı olursada sistemin al verip vermediğine bakarım.. yapacak bir şey yok...
ama bugun bi kaç defa yazdım.. saatlikler her yerde satta.. hatta günlükler sata geldi tekrar...
maceraya gerek yok...
saygılar......[/QUOTE]
Açılış yukarı [B]olamaz[/B]... Yukarı bile açsa aşağı gelecektir. Diyorum. Hiç şansı yok.. Sistem öyle buyurdu. Bi kenara not et:)
[quote=catedral;60554]Açılış yukarı [B]olamaz[/B]... Yukarı bile açsa aşağı gelecektir. Diyorum. Hiç şansı yok.. Sistem öyle buyurdu. Bi kenara not et:)[/quote]
yukari acmamiz icin Amerika'dan son anda cok iyi bir haber gelmesi lazim, yoksa nakis gibi dususe devam...
[QUOTE=teo;60553]senin sistem uyumsuzluktu zaten, bend eonun için sordum, bu 3 ördeği nereden buldun, bir işe yaramaz o ördekler, dön orijinal sisteme...[/QUOTE]
trendde uyumsuzluk can yakıyor.. tersde kalıyorsun aval aval...
trend varsa uyuumsuzluktan mümkün oldugunca uzak durmak lazım...
çok net olup teyidli olması lazım... bugunküler teyidinin nerden gelecegi belli değil daha....
fdow 300 puan daha düşüpte uyumsuzluk tepkisi verebilir.....
ördekler gün içi süper...
en azından disipline ediyor adamı..... he he...:D
[QUOTE=catedral;60554]Açılış yukarı [B]olamaz[/B]... Yukarı bile açsa aşağı gelecektir. Diyorum. Hiç şansı yok.. Sistem öyle buyurdu. Bi kenara not et:)[/QUOTE]
oooo sn catedral gelmiş...
bende 15 ler satta oldugu için [B]senin gibi düşünerek kısa girdim...[/B]
ha 15 ler ala gelir açılışla o ayrı...
[QUOTE=catedral;60554]Açılış yukarı [B]olamaz[/B]... Yukarı bile açsa aşağı gelecektir. Diyorum. Hiç şansı yok.. Sistem öyle buyurdu. Bi kenara not et:)[/QUOTE]
ben iskender yiyemem ,kilo yapar ama seninle de biz iddiasına girelim, Balık,rakı,çiroz,ve bol nar ekşili salatasına.. :)
[QUOTE=teo;60559]ben iskender yiyemem ,kilo yapar ama seninle de biz iddiasına girelim, Balık,rakı,çiroz,ve bol nar ekşili salatasına.. :)[/QUOTE]
karnım aç zaten...yazdıgın şeye bak... :)
birşeyler atıştırayımda atayım bi uyumsuzluk grafiği....
tepebilir bugun ..evet ..uyumsuzluktan...
ama yeri belli değil...belki burdan belki daha aşagıdan..
fdow saatlik......
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5397/aaaaaaaaaaaaaacx3.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img338/aaaaaaaaaaaaaacx3.png/1/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/aaaaaaaaaaaaaacx3.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
dediğim uyumsuzluk ihtimali buydu...
ihtimal diyorum.. gösterge dönmedi daha.. fdow daha da düşüp ordanda dönebilir...
ama şu var 9550 den 9000 e hareket olmuş...550 puan
sonra dinlenmiş..
9150 den düşüşde burda 550 puanla son bulmuş olabilir...
burdan tepebilir yani...tahminen tabi....
saatlikler satta oldugu için hiç bir şeyin garantisi yok.. 200-300 puan aşagıda devam edebilir...
dediğm gibi saatlikler dahil her yerin günlükleride bozdu...
bizde belkide ikili dip olacak... 28-29 binlerde... bilemiyoruzki...
ben saatlik ve 15 ve 30 daklık sattayken artık uzunu zzor düşünürüm..
trendler acımasız bu günlerde..
3-5 günde 10 bin puan oynatıyorlar...
[QUOTE=teo;60559]ben iskender yiyemem ,kilo yapar ama seninle de biz iddiasına girelim, Balık,rakı,çiroz,ve bol nar ekşili salatasına.. :)[/QUOTE]
Tamamdır:)
[QUOTE=mbm;60560]karnım aç zaten...yazdıgın şeye bak... :)
birşeyler atıştırayımda atayım bi uyumsuzluk grafiği....
tepebilir bugun ..evet ..uyumsuzluktan...
ama yeri belli değil...belki burdan belki daha aşagıdan..[/QUOTE]
Dow tepsin benim sistemi bağlamaz :)Sıksan 300-400 puan artı açar. Açtığı gibi 1000 puan geri gelir. Esneye esneye otururum. Yeterki plan mlan bi haltlar çıkarmasınlar.:..: :..: :..:
[color=#FF0000][b]LIBOR BEKLEDIGIM GIBI 2 LERE DOGRU HAREKET EDIYOR....[/b][/color]
LIBOR en gergin zamaninda, 6.5% lara kadar tirmandi fakat üst üstte faiz indirimler gelince, bugün LIBOR 2.5% sinirina indi..... ve bu Trichet bekledigimi yapsaydi 2 lerin altina giderdik....
Fakat 2.5% seviyesi su an bankalarin kredi muslugu açmasi için yeterli olabilir.... Baybars SEZEN
[QUOTE=mbm;60551]ben bir ara koptum sistemden.. o zaman yedik gapları....:D
3 er 5 er bin..
maceraya gerek yok...
saygılar......[/QUOTE]
şu anki dow'un haline bakılırsa en iyisini yapmışsınız sevgili mbm..
aynen bende son dakikalarda gittim geldim uzun için.. baktım kendime hakim olamayacağım kalktım ekran başından :) ve dünkü kısalarla sistem yönünde geceye girmiş olduk..
[QUOTE=catedral;60563]Dow tepsin benim sistemi bağlamaz :)Sıksan 300-400 puan artı açar. Açtığı gibi 1000 puan geri gelir. Esneye esneye otururum. Yeterki plan mlan bi haltlar çıkarmasınlar.:..: :..: :..:[/QUOTE]
yarın açıklanacak tarımdışı istihdamı düşünerek sabah futureler artı bile olsa sonra paşa paşa gerlirler aşağı diyorsun dimi:..:
[QUOTE=jerfin;60568]yarın açıklanacak tarımdışı istihdamı düşünerek sabah futureler artı bile olsa sonra paşa paşa gerlirler aşağı diyorsun dimi:..:[/QUOTE]
Açılışta direnemez. Sonrasını bilemem:)
Dow da 8771 in altı felaket. Az önce gördü tepti. Bakalım ne olacak?
[quote=jerfin;60568]yarın açıklanacak tarımdışı istihdamı düşünerek sabah futureler artı bile olsa sonra paşa paşa gerlirler aşağı diyorsun dimi:..:[/quote]
sabah futureler niye arti olsun ki?....kom...
[QUOTE=catedral;60569]Açılışta direnemez. Sonrasını bilemem:)
Dow da 8771 in altı felaket. Az önce gördü tepti. Bakalım ne olacak?[/QUOTE]
Ew sayımına göre dow ABC bitirdi ve 5. dalgaya başladı, umarım fazla uzatmaz 5'i
yine Ambac spekulasyonu gibi birsey olmazsa tabiii. hic unutmuyorum o gunu hiccccc...:(...
[QUOTE=caretta;60570]sabah futureler niye arti olsun ki?....kom...[/QUOTE]
artı olmasını isteyen kimki zaten.kom
bu gidişle sende iskender kebapları mideye indireceksin:..:
[quote=jerfin;60573]artı olmasını isteyen kimki zaten.kom
bu gidişle sende iskender kebapları mideye indireceksin:..:[/quote]
Sn. Jelibon'un cani sagolsin yeter ki! ben kazanirsam eger borcu olsun, her ikimizin de kazandigi bir zamanda ismarlar. bu gidisle biz boyle kapanirsa yani, yarin gercekten cok gapli acilacagiz...