-
[quote=BORSACIOZGUR;128840]Kuzum ne var bu Bangkok Pattayada ? Kurda kuşa kapkaççılara felan yem olmayalım elin yabani uzakdoğusunda..
Sen turla mı gidicen ? Illlegal ilişkiler için mi gidiyorsun yoksa )[/quote]
Turla gitmedim yine gitmeyecem.Benim tura falan ihtiyacım yok.Kalabalık onlar boşuna.
[quote=BORSACIOZGUR;128842]Aslında bir bakıma doğru.. Bu bana şu çağrışımı yaptı..
Ky ne düşünüyorsa yani o an ne olması gerekiyorsa yüzde 70 tersii yapacaksın..Doğru bir öğreti.. BY ler böyle para kazanıyor..
Aklından geçenin tam tersi poz. al
Mesela şu an yaz geldi. Beklenti bitti. IMF yok. Hazine ilk defa açılan ihalenin altında borçlandı. İşsizlik başvuruları 15 bin arttı.. Düşmesi mi gerekiyor..
İnadına çıkaracaksın...
Bir bakıma doğru.[/quote]
Bir sürü longun varsa 200 300 trilyon paran da varsa hem hisselerinin değerini arttırırsın hem de longların ikiye katlanır değeri.Aslan gibi para yaparsın.İleride vobta 1milyon açık poz görecez.250 000 ler şimdilik idare eder.1 milyon açık poz 500 milyon tl eder.500 milyon tl nin ikiye katlanması havadan 500 milyon tl demektir.Bu kadar basit.Sonra o kar olan 500 milyonla da short açarsın bu sefer de hisseleri düşürürsün.Aslan gibi para.
-
dowu +%2 , nike, + %2 , nasdaq +%1,70 yaptılar.
Yarın sabah longcular için zemin hazır gibi.
-
[quote=erkan.;128844]dowu +%2 , nike, + %2 , nasdaq +%1,70 yaptılar.
Yarın sabah longcular için zemin hazır gibi.[/quote]
Onlar bilir işini erkan üüü
-
[quote=Larossıan;128845]Onlar bilir işini erkan üüü[/quote]
abi hayırdır üzgün gördüm. sendemi shortsun. Yoksa banamı üzülüyon.
-
[QUOTE=unlimitted;128838]fxci, avatar 10 numara olmuş bea. vardır bi anlam ve önemi heralde fotonun. geçmişi okuyayım da anlayayım diycem ama, çenenize vurmuş aaakidiş, yememiş içmemiş yazmışınız yine. insaf yaw:D[/QUOTE]
Hosgeldin abi yuaw ANNA'nın bacakh ları onnar ::: sanat eseri resmen:::..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128843]Turla gitmedim yine gitmeyecem.Benim tura falan ihtiyacım yok.Kalabalık onlar boşuna.
Bir sürü longun varsa 200 300 trilyon paran da varsa hem hisselerinin değerini arttırırsın hem de longların ikiye katlanır değeri.Aslan gibi para yaparsın.İleride vobta 1milyon açık poz görecez.250 000 ler şimdilik idare eder.1 milyon açık poz 500 milyon tl eder.500 milyon tl nin ikiye katlanması havadan 500 milyon tl demektir.Bu kadar basit.Sonra o kar olan 500 milyonla da short açarsın bu sefer de hisseleri düşürürsün.Aslan gibi para.[/QUOTE]
gökan çenen düşmüş iyiycene:pbir milyon dolar da bana lazım:Dadadayım manzara süper..gözlerim açık istanbulu seyrediyorm...yarın açılışta satış var demedi demeyin...lelele
-
[quote=fXci;128847]Hosgeldin abi yuaw ANNA'nın bacakh ları onnar ::: sanat eseri resmen:::..[/quote]
eyvallah abi saolasın bi uğradım.. gerçi bugünkü katliamı görünce yarın seans başında olmayı görev edindim kendime. levrekler bi gün rahat etsin gayrı. bi de çok hızlı yüzüyolar ben de rahat edem az. 3 kilo verdim lem peşlerinden koşacam diye.:D
eheh bacaklar güzelmiş. senin ANNA bence bu vadede dalışa geçemeyecek. gözü arkada kalacak zavallının. :..:
-
[quote=erkan.;128846]abi hayırdır üzgün gördüm. sendemi shortsun. Yoksa banamı üzülüyon.[/quote]
yok ben sistemlerin hepsi long iken shortta kalmam.
-
[quote=erkan.;128846]abi hayırdır üzgün gördüm. sendemi shortsun. Yoksa banamı üzülüyon.[/quote]
Onun anlamı üzülme değel gülücük gibin birşey..lelele:..::..:
-
[QUOTE=fXci;128847]Hosgeldin abi yuaw ANNA'nın bacakh ları onnar ::: sanat eseri resmen:::..[/QUOTE]
hiç sanat eseri görmesek.....:..: yawf çarpık bacaklı senin bu ANNA..
-
herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller.sağanak üstadın nickini google da aradım bu forumda br zamanlar yazmış.bu vesile ile bu forumla tanışma fırsatım oldu.gerçi ben senet sepet işlerine bakıyorum ama olsun.ayrıca sağanak üstadın 30.03.2009 dan beri online oladığını da gördüm.içinizde onu tanıyan varmı.
-
unlimit, vob'daki balıklar daha büyük..:::