-
[QUOTE=bogazici77;128853]herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller.sağanak üstadın nickini google da aradım bu forumda br zamanlar yazmış.bu vesile ile bu forumla tanışma fırsatım oldu.gerçi ben senet sepet işlerine bakıyorum ama olsun.ayrıca sağanak üstadın 30.03.2009 dan beri online oladığını da gördüm.içinizde onu tanıyan varmı.[/QUOTE]
Valla sn saganak en son buralarda PY nisan vadede ağzına kadar short diyordu, daha sonraları görülmedi buralarda...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128807]Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.[/QUOTE]
Gökhanım artık biz de yavaş yavaş da olsa sabırlı olmayı, sisteme bağlı kalmayı öğrenmeye çalışıyoruz. Bence enönemli şey panik olmamak, yoksa gerisini sistem söylüyor zaten...
-
[i]ABD borsaları beklenenden iyi gelen şirket bilançoları ve ABD Hazinesi'nin rekor borçlanma haftasını hasarsız tamamlamasının ardından Haziran başından bu yana en hızlı günlük yükselişi yakaladı. Asya borsalarında olumlu hava devam etmekle birlikte endeksler genelde hafif artıda. ABD borsaları, 7 yıllık hazine ihalesine gelen güçlü talep ile perakende şirketi Bed, Bath & Beyond ve konut üreticisi Lennar'ın olumlu kar raporlarının etkisiyle son haftalardaki en iyi günlük çıkışı kaydetti.[/i]
-
[i][color=#FF0000][b]26 HAZİRAN CUMA[/b][/color]
Japonya'da Mayıs ayı TÜFE, işsizlik oranı ve perakende satışlar açıklandı (02:30)
ABD'de Mayıs ayı kişisel gelirler ve harcamalar, çekirdek PCE açıklanacak (15:30)
ABD'de Michigan Üniversitesi Tüketici Güveni açıklanacak (16:55)
Almanya'da Nisan ayı TÜFE (öncü) açıklanacak
TCMB PPK toplantı tutanaklarını açıklayacak[/i]
-
[B]Günaydın,
[U]26 Haziran Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
GER İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (May) 09:00 %0,3 -%0,8 Düşük
[B]USD Kişisel Gelirler (May) 15:30 %0,3 %0,5 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (May) 15:30 %0,3 -%0,1 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (y/y) (May) 15:30 %0,1 %0,4 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (a/a) (May) 15:30 %0,1 %0,3 Yüksek
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Haz) 17:00 69 69 Yüksek [/B]
USD Fed-Fisher'in Konuşması 20:00 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
KB Home (KBH) -0.64$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[COLOR="Blue"][B]G. kurmay başkanı Başbuğ'un Basın toplantısı (11:00)[/B][/COLOR]
TCMB PPK toplantı tutanaklarını açıklayacak
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="SeaGreen"]8260[/COLOR]
VOB: [COLOR="SeaGreen"]8287[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
-
[i][color=#FF0000][b]Fed, 14 merkez bankası ile anlaşmasını uzattı [/b][/color]
Fed, 14 merkez bankası ile varolan ikili döviz swap anlaşmalarını, global finansal piyasalarının dengelenmesine ve likidite sıkışıklıklarının hafiflemesine yardımcı olmak için, 1 Şubat 2010'a kadar uzattı. Fed, Avustralya, Brezilya, Kanada, Hollanda, İngiltere, ECB, Japonya, Güney Kore, Meksika, Yeni Zelanda, Norveç, Singapur, İsveç ve İsviçre merkez bankaları ile anlaşmasını uzattı. 14 banka ile yapılmış olan anlaşmalar 30 Ekim'de sona erecekti. [/i]
-
-
[i][color=#FF0000][b]ABD Hazine'sinin 7 yıl vadeli ihalesine yüksek talep [/b][/color]
ABD Hazine Bakanlığı'nın dün gerçekleştirdiği 7 yıl vadeli tahvil ihracında 27 milyar dolar tutarında satış yapıldı ve ihalede faiz oranı yüzde 3.329 olarak gerçeleşti. İhaleye 76.01 milyar dolar tutarında talep geldi. Talep satış miktarının 2.82 katı olarak gerçekleşti.[/i]
-
açılış tahmini olan varmı...
45500
-
[quote=pitahuerat;128888]açılış tahmini olan varmı...
45500[/quote]
1000 puan aşağıdan yani sağolasın moralim düzeldi.:D
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;128835]dAHA 1. ayın 1. günü. daha 3 ay yani 89 gün var.. burası vob bugün aldğından fazlasını yarın vermeyeceğin ne malum...
89 gün sonra extreni kopyalayıp yapıştırırsın..
Ben de boğaz köprüsü üstünde arabadan inip boğa taklidi yaparım..:):):):
Ama o zamana kadar sermayeyi sıfıra yakın getireceğinden çok eminim..[/QUOTE]
VOBda batacak adam kazandığı paralarla gidip ev alamz. VOBda batacak adam kazandığı paralarla daha çok pozsiyon açar. Evini vs almış bu saatten sonra batsa nolacak zaten. VOBdaki hesabı sıfırlansa da batmış dememe ben ona. Bu yüzden fazla zorlamayın bence.