[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükselişle başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkish Yatırım[/i]
Printable View
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükselişle başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkish Yatırım[/i]
[QUOTE=unlimitted;128849]eyvallah abi saolasın bi uğradım.. gerçi bugünkü katliamı görünce yarın seans başında olmayı görev edindim kendime. levrekler bi gün rahat etsin gayrı. bi de çok hızlı yüzüyolar ben de rahat edem az. 3 kilo verdim lem peşlerinden koşacam diye.:D
eheh bacaklar güzelmiş. senin ANNA bence bu vadede dalışa geçemeyecek. gözü arkada kalacak zavallının. :..:[/QUOTE]
Millet diyetlen uğraşmasın levrek kovalasın.Üstelik yakalarsa yer! Yiyerek zayıflar. İyi fikirmiş.
[i]Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlamaları bekleniyor. Ancak CMC Markets analistler, yükselişin haftasonu öncesinde ılımlı olacağını tahmin ediyorlar. Analistler, "Yeşil filizlerin sürdürülebilirliğine yönelik şüphelerin olduğu, temel göstergeler zayıf olduğu ortamda rallinin nasıl sürdürülebileceğine yönelik bir çok endişe var" değerlendirmesinde bulunuyorlar. Analistler, FTSE 100'ün 27, Dax'ın 12 ve Cac-40'ın 15 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar.[/i]
Günaydın,
Açılış Beklentim ; 41.300
Açılış Tahminim ; 46.600
Kapanış Beklentim ; 39.000
Kapanış Tahminim ; 46.200
[QUOTE=bull market;128876]Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
LOS ANGELES – A fire department official tells the Los Angeles Times that Michael Jackson has been rushed to the hospital.Steve Ruda (ROO'-dah) told the newspaper Thursday that Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30 p.m.
The paramedics performed CPR and took him to UCLA Medical Center, Ruda told the paper.
L. Londell McMillan, a lawyer for Jackson, did not have any information. Messages left for other Jackson associates were not immediately returned.
The hospitalization was first reported by the Web site TMZ.[/QUOTE]
Çocuk istismarcısına kalacaksa kalmasın zaten. Yaşayan tek mumya idi. Biz lisedeyken de okulda bir haber çıkmıştı. MJ ölmüş estetikli burnu kopmuş diye. Bir insan oalrak Allah rahmet eylesin yine de.
Herkese Günaydın,
EDepli terbiyeli uslu sistemelri çarpmayacak ama çok kazandıracak bir gün olmasını diliyorum.
Şimdiden hayırlı Cumalar...
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
[quote=VOBiX;128894]Millet diyetlen uğraşmasın levrek kovalasın.Üstelik yakalarsa yer! Yiyerek zayıflar. İyi fikirmiş.[/quote]
kesinlikle
500 şort küskü
erken sortladım 400 sort
ama çok küskü değil...
15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum!
[quote=AMON RA;128903]15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum![/quote]
katliam derken BUfoLo katliamını yoksa ayu mu :..: