[i]VIX Lehman’nın ebediyete intikal ettiği 15 Eylül 2008 tarihinden bir önceki gün 25.66 seviyesindeydi.[/i]
Printable View
[i]VIX Lehman’nın ebediyete intikal ettiği 15 Eylül 2008 tarihinden bir önceki gün 25.66 seviyesindeydi.[/i]
[quote=SaNCaKTaR;128904]katliam derken BUfoLo katliamını yoksa ayu mu :..:[/quote]
ayuuuuuuuuuuu .lelele.leleledeğillll
boğa
26.06.2009 09:01:45 *morgan stanley, türkiye hisse senetleri için tavsiyesini eşit ağırlıktan piyasa değerinin altına indirdi-cnbce
Full short.
[quote=AMON RA;128903]15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum![/quote]
sayın AMON RA nisan vadelidede sizin bearish wolf vave öngörünüz vardı...
Gerçekleştimi nisan vadede
[B]Michael Jackson[/B] kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
valla piyasayı 1 haftadır izlediğim söylenemez.
ama ortam boğa katliamına çok müsait göründü gözüme. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
günaydın..full kısa..
[i]Dolar bazında bir önceki tepe 23627/ TL bazında 36744’e karsılık gelmektedir.[/i]
çok çıktı diye shortlak tarzım değil long devam
Buongiorno Italia
buongiorno Maria
buongiorno Voborsa
ver gaz ver gazzz:..: ben yine yokum akşam geldiğimde 47000 üstü istiyorum ona göre:::
[i][color=#FF0000][b]Gelişen piyasa fonlarında Mart'tan beri ilk çıkış [/b][/color]
EPFR Global'a göre ihracatlarda beklenen sıçramanın erteleneceği endişeleri ile gelişen piyasa borsa fonları 24 Haziran'da biten haftada 1.87 milyar dolar kaybetti, bu Mart başından net çıkışların olduğu ilk hafta. Yatırımcılar, Japonya hariç Asya'da yatırım yapan fonlardan 660 milyon dolar, Latin America'da yatırım yapanlardan 457 milyon dolar çekti.[/i]