-
[QUOTE=VOBiX;128969]Tahvil piyasası .kom[/QUOTE]
Sen de iyi biliyorsun ki tahvil piyasası da gözü kapalıyatırım yapılcak bir yer değil. Faizler % 10 da iken bir kişi tahvil alırsa ertesi hafta faziler %15 e çıkarsa % 5 zarar etti demektir :) Sadece vade sonuna kadar beklersen kar garanti ama bu sefer de daha karlı olasılıkları kaçırabilir, kardan zarar edebilirsin ;)
-
[QUOTE=Fantom;128966]onlar çok fena
onlardan çok bilen yok
bu Artunç 2008 başında en kötü geride kaldı cümlesini kafamıza vurdu durdu
2008 sonu gördük en kötüyü
.dng[/QUOTE]
Desene adam ileri görüşlüymüş bir yıl sonrasını haber vermiş .dng
-
[quote=VOBiX;128976]Ben Ali Perşembeyi beğenmiştim. Soruyorlar imkb nolur diey bilemem aam ne olursa olsun opan göre bir planım var diyor. Doalrı soruyorlar aynı cevap. Altını soruyorlar cevap.[/quote]
Ali Perşembe iyidir.bu ülkeye 3-5 kitap kazandırmış,teknik analiz konusunda kaynak sağlamış bir insan.
satılmış adam çok piyasada.
piyasa en tepeye geldiğinde burası alım yeri diyen en dibe geldiğinde felaket tellalığı yapanlarda var.
-
[quote=VOBiX;128976]Ben Ali Perşembeyi beğenmiştim. Soruyorlar imkb nolur diey bilemem aam ne olursa olsun opan göre bir planım var diyor. Doalrı soruyorlar aynı cevap. Altını soruyorlar cevap.[/quote]
işte cevap budur.
tüm hareketler dalga hareketi. cevabı tek.
önemli olan zamanlamadır.
elbet düşecek de, çıkacak da. önemli olan ortama zamanında ayak uydurmak...
yani vade!
-
[QUOTE=enorton;128972]Dün de kendince tamamen yerli otomobil üretmenin yanlışlığını savunuyordu .dng Korkulacak en kötü durum bu olsa gerek, kafalar sömürge olmuş :mad:[/QUOTE]
Hindistan Çin Malezya bile üretiyor.dng
-
[QUOTE=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/QUOTE]
piyasa sadece forumdan mı ibaret. burda daha 300 puan piyasa geri geldimi yusuflayanlardan tut. 200-300 puan karı gördümü hemen korkup kapatan. giderse gitsin iç umrumda deil deyip sonra tüh vah kaçırdım keşke kapanmasaydım diye ağlayan elemanlarla dolu.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128970]Forumun 50 100 kontratından ne olur yeme beni ya.Dsı bir seans akşamı 5000 kontratı 300 puan aşağı verdi tek tuş.Araya emir gitmedi.Sistemler kitlendi.Sen onları izledin mi?Forum kimmiş.[/QUOTE]
Gökhan sadece sende bile daha fazlası var. aslında forumalr okunuyor mu düşüncesini açığa çıakrtmak için 1 hafta kapatmalı forumalrın hepsini. O zman belli olur.
-
[QUOTE=SEYYAH;128979]Ali Perşembe iyidir.bu ülkeye 3-5 kitap kazandırmış,teknik analiz konusunda kaynak sağlamış bir insan.
satılmış adam çok piyasada.
piyasa en tepeye geldiğinde burası alım yeri diyen en dibe geldiğinde felaket tellalığı yapanlarda var.[/QUOTE]
İki hafta önce benim sistemelr de yapıyordu öyle.
-
şu vade kapansada paşa öyle konuşsaydı tüh:::
şimdi bir laf eder piyasayı karıştırır...
-
[quote=VOBiX;128984]İki hafta önce benim sistemelr de yapıyordu öyle.[/quote]
o zaman senin sistemlerde satılmış :::
600/700 puana sıkışan piyasada dipten sat tepeden al demesi normal.helede tez canlı bir sistemse.
-
Hazır ekran başına gelebilmişken,
Ufak bir hareketli ortalama saptaması;
Fdow da 8.420-8.450 direnci geçilene kadar uzun lar kısa stoploss larla oturmalı.Geçilemez deyip kısa pozisyon alanlar ise bu aralığın geçilmesi ile stoploss yapmalı.
Bol şanslar hepimize...
-
[QUOTE=mavi;128988]Hazır ekran başına gelebilmişken,
Ufak bir hareketli ortalama saptaması;
Fdow da 8.420-8.450 direnci geçilene kadar uzun lar kısa stoploss larla oturmalı.Geçilemez deyip kısa pozisyon alanlar ise bu aralığın geçilmesi ile stoploss yapmalı.
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
sn mavi analizlerini daha sık bekliyorum
rast gelsin.