Full long abii.Burası artar epey.51000 hedefim devam.
Printable View
Full long abii.Burası artar epey.51000 hedefim devam.
[i]Merkez Bankası, toparlanma işaretlerinin belirginleşmesi durumunda faiz indirimlerinde bir yavaşlama veya indirimlere ara vermenin gündeme gelebileceğini kaydetti.[/i]
[quote=GOKHANFINDIK;128990]Full long abii.Burası artar epey.51000 hedefim devam.[/quote]
uzuncuların rakamlar süper. en mutevazısı 50 bine "razı".
güzeeel... :)))
alım satım ekranı, seans izleme ekranı hepsini kapattım. hedefim nakdi uzlaşma stop loss 45 de. vade sonu yukarı trendde taşıdığım ana uzun poz maliyetim 43100 lerde uzun devam.
long devam.
vade sonu uzlaşcam bunlarla .lelele
[QUOTE=unlimitted;128992]uzuncuların rakamlar süper. en mutevazısı 50 bine "razı".
güzeeel... :)))[/QUOTE]
Vade sonu hedefim 69975 .dng Üç gün tavan çeksin .kom
14:30da marging callar 15:30da da datalar var.. ogleden sonra sert alacaklar :::
[QUOTE=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/QUOTE]
PY nin şu anda küçüklere mal devri falan umurunda değil, tek derdi uzlaşma fiyatı...:D
bence az bile bu vade kapanmayacak 1-2 hafta daha uzatma oynayacak,
o arada 7-8 tavan çekip 282000 de vadeyi kapatacaz çüş;)::::..::o.boks.:))):).dng.dng
Selamlar herkese...Vob piyasası açıldığından beri burada işlem yapmaktayım ve bir iki tane indikatör hisseyi takip etmek dışında spot piyasayla bağım iyice zayıflamış durumda...Ancak zaman zaman gece riskini almamak için akşam kapanışa doğru gelen sistem sinyaline uymayıp Flat kaldığımda ve ertesi gün piyasa sistem sinyali doğrultusunda bir Gap'la açıldığında yüksek fiyatlardan Vob'a girmektense Beta'sı yüksek ve göreceli olarak ucuz kalmış bir banka kağıdı(Garan,İş(c) ve Akbank dışındakilere pek bakmam...)tespit edebilirsem ona giriyorum...Bu meyanda İŞ(C) dünden beri dikkatimi çekmekte...Garan gibi kağıtlar yeni zirve yaparken İŞ(C)'nin zirvesi 4.92 de oluşmuş...Bunun Vob'la ilgisine gelince hissede 4.56 'da ciddi bir direnç var ve eğer burayı geçmeyi başarabilirse 4.92 yolu açılacaktır ki hem Spot piyasa hem de Vob ciddi bir sıçrama gerçekleştirebilir...Herkese bol kazançlar diliyorum,kolay gelsin...
[quote=jerfin;128997]PY nin şu anda küçüklere mal devri falan umurunda değil, tek derdi uzlaşma fiyatı...:D[/quote]
yeni longcuları dökmeden uzlaşır mı PY. :D
önünde koooooskoca 3 gün var.
aha 50bine gidiyo diyen 44-45'çi longları dökecek önce. .lelele
sen bana bakma, konuşuyom işte öylesine.kom:..:
Uyumsuzluk had safhada! Gidermi gidiyor zaten! Ammaaaa kafalarıda bulandırıyor!