-
Başbuğ cnbc-e de belge servis edildi biz de hukuka saygılı ve demoktratiğiz basın toplantısıyla kendimiz iifade ettik dedi. Bundan sonra askeri meşgul etmek isteyen ha bire belge servis etsin gazetelere. .dng İnsan bi aba altından sopa gösterir yawf.
-
Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..
-
[QUOTE=AMON RA;129001]Uyumsuzluk had safhada! Gidermi gidiyor zaten! Ammaaaa kafalarıda bulandırıyor![/QUOTE]
Düzeltmeyi yeni vadeye bırakırlar artık. Baksana adamalr görev zararlarını düzeltiyormuş.
Borsada altın kural vardır :
- Alıyorlarsa al, satıyorlarsa sat.
Borsada altın kural vadır :
- Herkes alırken sat, herkes satarken al.
Hangi altın sahte? .dng
-
[QUOTE=unlimitted;129000]yeni longcuları dökmeden uzlaşır mı PY. :D
önünde koooooskoca 3 gün var.
aha 50bine gidiyo diyen 44-45'çi longları dökecek önce. .lelele
sen bana bakma, konuşuyom işte öylesine.kom:..:[/QUOTE]
dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:
-
[QUOTE=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/QUOTE]
Onlar tersine niyetli gibi.
-
[QUOTE=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/QUOTE]
ama siz py değisiniz :)
-
Sazan'ın stop loss'una 41.800 puan yükseliş kaldı. (Tırsmaya başladım).
-
47000 olduk..gözlerim yaşardı be .lelele
boğanın boynuzları amma uzun kuyrugu da bunu kurban etsek zaptedebilirmiyiz efiksci
ipi ben bağlarım sen de ya bismillah kes kurbani ::: kıbleye cevirmeyi unutma
-
[QUOTE=VOBiX;129002]Başbuğ cnbc-e de belge servis edildi biz de hukuka saygılı ve demoktratiğiz basın toplantısıyla kendimiz iifade ettik dedi. Bundan sonra askeri meşgul etmek isteyen ha bire belge servis etsin gazetelere. .dng İnsan bi aba altından sopa gösterir yawf.[/QUOTE]
Aslında çok uzun bir cevap yazmıştım ama tırstım ve sildim. Bir mail yüzünden işimden oldum, şimdi de içeri girmeyelim .dng
-
[quote=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/quote]
ah ah bekliyorumda. yok galiba öyle bir düşüncesi.
-
[QUOTE=jerfin;129005]dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:[/QUOTE]
Aslında taktik güzel yeni paraya gerek yok.
100.000 uzun aç. Sen uzunları çarken sitemelr al verir ardına takılan olur zaten.
Sen bu 100.000 uzunla devam et. Fiyat arttıkça uzlaşmadan gelen karları çıkart hisse al. Bu sefer senin aldıüğın hisseler alımalrın nedeniyle artacağı için uzunların yine kar yazacak. KArları çıkart hisse al karları çıkart hisse al. Kısır döngüye sok piyasayı. Düşürmek için elinde hisse olmalı ama yükseltmek için hisseye de gerek yok.
-
[QUOTE=Vob Trader;129007]ama siz py değisiniz :)[/QUOTE]
EHEH HOŞUNA GİTMEDİ..:p