-
[quote=jerfin;129005]dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:[/quote]
kraliçe lafı ağzımdan aldı. :)))
-
salıya garanti de 5 lira olur :)
-
[quote=sazan;129008]Sazan'ın stop loss'una 41.800 puan yükseliş kaldı. (Tırsmaya başladım).[/quote]
Maşallah Maşallah diyeyim.:..::..:
-
sabah fdow ile dün kapanışımıza göre +100 puan olmasına rağmen zayıf açtılar tabii yine birsürü insan zayıf açıldık bu iş tamam diyerek SHORT yaptı.sonuç yine aynı...
bu SHORT isteği yetiyor zaten PY ye.kendisinin almasına gerek yok.SHORT coverlar yetiyor.arada 3-5 kademeyide gaz vermek için blok çiziyorlar tamam gerisi zaten panikle çorap söküğü gibi geliyor.
zihinlerde aynı şey var [B]"çok yükseldik daha fazla yükselmez" [/B]böyle diye diye geldik zati buralara....
-
çıktım 800den yav giremiyorm şimdi..trenden indik..bakalım birazda..
-
[quote=SEYYAH;129017]sabah fdow ile dün kapanışımıza göre +100 puan olmasına rağmen zayıf açtılar tabii yine birsürü insan zayıf açıldık bu iş tamam diyerek SHORT yaptı.sonuç yine aynı...
bu SHORT isteği yetiyor zaten PY ye.kendisinin almasına gerek yok.SHORT coverlar yetiyor.arada 3-5 kademeyide gaz vermek için blok çiziyorlar tamam gerisi zaten panikle çorap söküğü gibi geliyor.
zihinlerde aynı şey var [B]"çok yükseldik daha fazla yükselmez" [/B]böyle diye diye geldik zati buralara....[/quote]
Dediğin gibi ky götürüyor zaten otomatiğe bağlamış py.:confused:
-
[QUOTE=VOBiX;129012]Aslında taktik güzel yeni paraya gerek yok.
100.000 uzun aç. Sen uzunları çarken sitemelr al verir ardına takılan olur zaten.
Sen bu 100.000 uzunla devam et. Fiyat arttıkça uzlaşmadan gelen karları çıkart hisse al. Bu sefer senin aldıüğın hisseler alımalrın nedeniyle artacağı için uzunların yine kar yazacak. KArları çıkart hisse al karları çıkart hisse al. Kısır döngüye sok piyasayı. Düşürmek için elinde hisse olmalı ama yükseltmek için hisseye de gerek yok.[/QUOTE]
Haha bir de shortcoverlar olsun margin calalr olsun buradan gelecek alımalr da destek olur bu yksleiş döngüsüne.
-
lönk devam.
boğa durmuyor yerinde artık .lelele oley..
-
düşerken bile böyle değildi..arada tepki geliyodu..
-
[URL="http://img394.imageshack.us/i/screenhunter4.png/]"][URL=http://img394.imageshack.us/i/screenhunter4.png/][/URL][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/8563/screenhunter4.png[/IMG][/URL]
Trade bile ağustos vade bakıyorum dünden beri long, sabah hiç short demediki short açılsın.
-
[QUOTE=unlimitted;129014]kraliçe lafı ağzımdan aldı. :)))[/QUOTE]
buradan piyasayı 2000 puan aşağı vererek neden kurbağaları ürkütsün ki..:D piyasa akıntıya kapılmış PY nin fazla kürek çekmesine gerek kalmadan çıkıyor piyasa..!!! kurbağaları ürkütmeden kısa süreli 1000 puanlık sert aşağı-yukarı inip çıkmaların dışına çıkmazsa akıllılık eder.:rolleyes:
-