-
Bana göre Sn.Abka'nında Enorton'unda haklı olduğu yönleri var! Garip olan demokrasi havarilerinin yapısına baktığımız olan hep antidemokratların görülmesi dtp ye bakın adamlar pkk ya terör örgütü demiyorlar ama hep demokrasiden bahsediyorlar! Lakin Cemaatte ne demokrasi olur ama!
-
-
[quote=jerfin;129100]ben long iken niye düşüreyim daaaa.:p sen yine de emanet etmeye devam et..:::[/quote]
ne zaman edeceğimi biliyorum ama bak, hala ben giderken olduğumuz yerdeyiz.
şimdi?
şimdi sazı elimize alma zamanıdır... :..:
çok sevgili PY, "ben PY olsam" konulu mesajdaki hareketi yaparak, güzel bir tahta işleme hareketi göster bakem papatyam hadeee!
redbul, yere çakaaaar! :D
-
[QUOTE=Vob Trader;129102]pis ralli var[/QUOTE]
Açtın mı ekranları?
-
[QUOTE=AMON RA;129101]Bana göre Sn.Abka'nında Enorton'unda haklı olduğu yönleri var! Garip olan demokrasi havarilerinin yapısına baktığımız olan hep antidemokratların görülmesi dtp ye bakın adamlar pkk ya terör örgütü demiyorlar ama hep demokrasiden bahsediyorlar! Lakin Cemaatte ne demokrasi olur ama![/QUOTE] dtp nin demokrasiyi kullandığı kesin.en sinir olduğum şeyde terör örgütü mayın döşer,6 asker sehit olur..ama dtp hala tık yok..adamlar pkk ya terörist bile demiyor..tek bayrak ve dil mutlaka korunmalı..tartışılmamalı..
-
[QUOTE=unlimitted;129103]ne zaman edeceğimi biliyorum ama bak, hala ben giderken olduğumuz yerdeyiz.
şimdi?
[COLOR="Red"]şimdi sazı elimize alma zamanıdır[/COLOR]... :..:
çok sevgili PY, "ben PY olsam" konulu mesajdaki hareketi yaparak, güzel bir tahta işleme hareketi göster bakem papatyam hadeee!
redbul, yere çakaaaar! :D[/QUOTE]
yarım saat daha sabret.. spotu açalım bi..;):..:
-
[QUOTE=VOBiX;129104]Açtın mı ekranları?[/QUOTE]
he açtım. bi baktım dax eskiye gidior dow eksiye geçmiş vob 47 üstünde. demekki ii ralli var. stop loss 45. ana maliyet 43100 e denk gelen longlarla nakdi uzlaşma hedefli trade devam. hedef 50 bin :)
heleki şu karışık siyasi gündemi bile sallamıyorsa piyasa ne diye inatlaşayımki değilmi?
-
[quote=jerfin;129106]yarım saat daha sabret.. spotu açalım bi..;):..:[/quote]
ters pozisyonlarda olarak aynı şeyi bekliyor olmamız ne garip. .dng
sabredemiyorum, sabredemiyorum. hadi açılsıııııııın...:..:
-
[QUOTE=unlimitted;129108]ters pozisyonlarda olarak aynı şeyi bekliyor olmamız ne garip. .dng
sabredemiyorum, sabredemiyorum. hadi açılsıııııııın...:..:[/QUOTE]
6 aylık mısın sen...dng kapattım ben longları, ama short yok cısss.. :D
-
belki dünkü olay gibi bişeyler olabilir. 46 ya doğru bi düzeltme ama projeksiyon belli hedef nakdi uzlaşma
-
[quote=jerfin;129109]6 aylık mısın sen...dng kapattım ben longları, ama short yok cısss.. :D[/quote]
ehehe, süper cevaplar valla. tam şelalelik ortam.
longcularda 50 binler 60 binler havalarda uçuşuyo, shortlara cıss diyen diyene. PY olsam tavana yapıştırır aşağı bırakmam fikirleri gırla...:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129080]Abi navigasyon cihazı var yanımızda.Benzin bitiyor.Milim kalmış.Bir baktım en uzak 41 km ilerde gösteriyor.NEVADA çölünün ortasındayız.Kupkuru çöl.Bir cacık yok.Sıcaklık kasım aralık gibi kavuruyor.Navigasyon etrafı bomboş hiç birşey yok.Kuru bir çöl.Otları bile göstermiyor.Abi bir gittim ileri.Tam benzin bitecekken benzinlik çıktı.Doldur ordan usta diye bizim Ösman bir tozunu attırdı.:D:D20 dolara depo doluyor üstüne para üstü veriyorlar.Bu arada dax geberdi.Biz düşmüyoruz ayakları bunlar.İkinci seans satış gelecek voba.Artarken arttırmayacaklar.[/QUOTE]
ula 20 dolara depo doluyor ama kasiyer yabancı olduğumuzu anladı aldı 20 doları evirdi çevirde kontrol etti sonra tutup üstüne kurşun kalemle yazı yazdı sözde sahtemi diye bakıyor. ulan altı üstü 20 dolar beeee.dng