istoop. :cool:
Printable View
istoop. :cool:
Veri falan var mı bugün??
[QUOTE=Vob Trader;129123]47500 kapanış tahminimi 48500 e çıkarıyorum[/QUOTE]
uyy ben de destekliyorum ama birileri oha falan demesin.dng.lelele sabah bana öyle dediler:::
[QUOTE=enorton;129126]Veri falan var mı bugün??[/QUOTE]
var var 15:30da:::
[QUOTE=unlimitted;129125]istoop. :cool:[/QUOTE]
neymiş... shortlar cıssss mış..:..:
bu seviyeden satılır, tatile gidilir, ekran takip edilmez :D 47800 uygun bence
[quote=enorton;129126]Veri falan var mı bugün??[/quote]
Bu borsanın veriyle falan işi olmadı son biraydır.
Kötüde gelse 50 000
[quote=jerfin;129129]neymiş... shortlar cıssss mış..:..:[/quote]
maliyet şekline bağlı.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
ben son shortları açtığım noktadan 25 puan yukarısına koydum stopları. benim trade şeklimi en iyi bilenlerdensin, tahmin et gün içi kaç kez 50 puana döndüm. :D
veriye kadar bekle.
erken konuşanı keserler, öğrenemedin daha! :)))
47.100den 46.925'e geldiğinde sesin çıkmadı, 47.200e geldi neymiş cıssmış diyosun seni gidi hileci seniiiii... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Uyyy sabah yoktum py ne olmuşşşş...
Hadi haziran ı anladık da.. agustos 31 vade endeks spotun 800 puan üzerinde ohhh )))) Artık altınları sözleşmelerini satma vakti geldi....
15 günlük Hiç para kazanadığım ama aynı fiyatta duran altın sözleşmelerini satıp Endeks te [B]kısalarımı[/B] artıracağım..
Daha da olmaz sa pazar günü açık pazarda arabamı satarım..:)
Daha da olmaz sa ev satarım...:)
Ama bu VOB düşecek....
Agustos nakdi uzlaşma vaadiyle SHORT a devam.. Arttıkça devam bu sefer. Bir yerden dönecek.. hem de pis dönecekk....
[B]Son 1 ayda LONG çuların ettiği karlar.. 2 seansta gidecek...[/B]
[B]Satışlar öyle bir pis gelebilir ki shortlarımı artırmaya yetişemeyebilirim...[/B]
[B]Haydi garanti yatırım. Bir yalan spekülasyon daha bekliyoruz senden..[/B]
[B]Longçu yatırımcılara böyle para kazandırmamalısın :)[/B]
[QUOTE=unlimitted;129125]istoop. :cool:[/QUOTE]
PY kızacak ama kim öğretti bunlara istop oynmayı diye. Onalr MC bekliyordu. .dng
050 long 125 short 175 long 225 full short devam.
[quote=VOBiX;129134]PY kızacak ama kim öğretti bunlara istop oynmayı diye. Onalr MC bekliyordu. .dng[/quote]
MC? alırlar!!!:..: