Ooooo 47075 maliyetli 1561 uzunda. Kısa vadeli de olsa dönüş yaklaşıyor mu ne?
Printable View
Ooooo 47075 maliyetli 1561 uzunda. Kısa vadeli de olsa dönüş yaklaşıyor mu ne?
[quote=borsacıozgur;129133]uyyy sabah yoktum py ne olmuşşşş...
Hadi haziran ı anladık da.. Agustos 31 vade endeks spotun 800 puan üzerinde ohhh )))) artık altınları sözleşmelerini satma vakti geldi....
15 günlük hiç para kazanadığım ama aynı fiyatta duran altın sözleşmelerini satıp endeks te [b]kısalarımı[/b] artıracağım..
Daha da olmaz sa pazar günü açık pazarda arabamı satarım..:)
daha da olmaz sa ev satarım...:)
ama bu vob düşecek....
Agustos nakdi uzlaşma vaadiyle short a devam.. Arttıkça devam bu sefer. Bir yerden dönecek.. Hem de pis dönecekk....
[b]son 1 ayda long çuların ettiği karlar.. 2 seansta gidecek...[/b]
[b]satışlar öyle bir pis gelebilir ki shortlarımı artırmaya yetişemeyebilirim...[/b]
[b]haydi garanti yatırım. Bir yalan spekülasyon daha bekliyoruz senden..[/b]
[b]longçu yatırımcılara böyle para kazandırmamalısın :)[/b][/quote]
niye ısrarla düşecek diyorsunuz? Düşmüyor işte !... Yoksa vobaş ta size long açma yasağımı var ? :)
Spot 30 un 50300-50400 e kadar yolu var görülüyor, vade sonu haftaya ve Ağustos vadede farkıda kodumuydular 50000-51000 mümkün evet:)
Son üç günde iyi artar sanırım, Ağustos vade ilk günler tepe yapar sonra gevşer:)
Budurumda full long devam...maksatları milleti al sata çekmek atlatmak, shorter günleri haftaya bugünler olur şimdi uzun günleri:) saygılar....
isc kritik noktada..dıgerlerı de onu beklıo sanki
Şu Haziran vede son günleri kıpraşmadan durmak var, diğer vadeye geçince kısalamak için fırsat kollamak daha avantajlı duruyor, Ağustos vade uzuncuların olmayacak diyorum:) saygılar....
Nooldu be duruldu sanki, almaya devam etseler ya:..::..::..:
Şşşşş spot 46800 de, en yakın vadeli 47200 de, fark arttı mantığıyla uzundan vazgeçen kazançtan vazgeçer, oyunların her türlüsü mevcut burada:) saygılar...
Full long 200.
sort giyenler elime mum diksin....
oyun başlıyor
Pazartesi 48000 i, Salı 49000 i geçer kapanır, Ağustos vadede Çarşambaya 50000 i geçer işte o zaman tepe diyorum...yoksa aya ayak basıcak hali yok bu rakamların:)
[quote=pitahuerat;129145]sort giyenler elime mum diksin....
oyun başlıyor[/quote]
Başlasın bakalım izleyelim.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;129133]
[B]Son 1 ayda LONG çuların ettiği karlar.. 2 seansta gidecek...[/B]
[B]Satışlar öyle bir pis gelebilir ki shortlarımı artırmaya yetişemeyebilirim...[/B]
[B]Haydi garanti yatırım. Bir yalan spekülasyon daha bekliyoruz senden..[/B]
[B]Longçu yatırımcılara böyle para kazandırmamalısın :)[/B][/QUOTE]
Kızmayın ama bu kadar desteksiz ve boş bir yorum görmedim .dng