Yıllık bakmalı spot 30 a, 2005 yılının yükseği 50842....burasını geçmesi zor, 2005 en iyi ekonomik yıldı, bundan performanslı bir piyasa fiyatlaması mantıksız bence:) saygılar....
Printable View
Yıllık bakmalı spot 30 a, 2005 yılının yükseği 50842....burasını geçmesi zor, 2005 en iyi ekonomik yıldı, bundan performanslı bir piyasa fiyatlaması mantıksız bence:) saygılar....
[QUOTE=bull market;129143]Şşşşş spot 46800 de, en yakın vadeli 47200 de, fark arttı mantığıyla uzundan vazgeçen kazançtan vazgeçer, oyunların her türlüsü mevcut burada:) saygılar...[/QUOTE]
data var 15:30da ona kadar alcaklar
data nasıl gelcek ona göre sonrası şekillenir
gerçi dün kötü geldi fdow dax düşerken aldılar sonra verdiler sonra uçurdular.dng
250 short.
[QUOTE=enorton;129148]Kızmayın ama bu kadar desteksiz ve boş bir yorum görmedim .dng[/QUOTE]
salla ya .dng
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129151]250 short.[/QUOTE]
dataya benimde içimden short girmek geliyor da.. shortlar cısss dedik bi kere..:D
[QUOTE=Fantom;129150]data var 15:30da ona kadar alcaklar
data nasıl gelcek ona göre sonrası şekillenir
gerçi dün kötü geldi fdow dax düşerken aldılar sonra verdiler sonra uçurdular.dng[/QUOTE]
Herşeyi olumlu algılatma zamanı, algılatamazlarsada yatayda tutarlar, kervan yola çıkmış geri dönmez:)
Bu kervanın başını kim çekiyo sahi yaaa, kervanın başını eşşek çeker ya bizim py eşşek mi oluyo şimdi:..::..:saygılar...
Ağustos vadeyi uçuruyorlar.
[quote=bull market;129146]Pazartesi 48000 i, Salı 49000 i geçer kapanır, Ağustos vadede Çarşambaya 50000 i geçer işte o zaman tepe diyorum...yoksa aya ayak basıcak hali yok bu rakamların:)[/quote]
hacı jüpiter'e (benim mekana) geldik yaw. uyan, levreğe gidiyoz. :..:
iş c de sabahtan 7 trıl cıvarlarnda dolasan eksı su anda 0.5 trıl artıya döndü..ak da da en ıyı alıcı citi 1.3 mılyon lola..orda dasabah 4 lere ulasan artı su anda 2 trıl cıvarında..onun dısnda betası yukseklerden sahol ve tcell guclu durmakta
gökhandan full long demesini bekliyorum :):)
4 gündür ilk defa spotta baskı gördüm.Garan 22 mal yazıyorlar.
Yav ne kazanması be, longcu yoktuki, shorttan zarar edenler şimdi uzundan zararını tazmin ediyor longlarla , kar ederse vadenin son günü piyasa ne bahşettiyse alır:) ondan sonrasına bakıcaz...saygılar...