[QUOTE=marakes;129162]garan dun de asırı long oldu her ıkı vade de ..nerdeyse 22 23 bin lotla..bugu nbunlaır mı hedge edıo anlamadım..[/QUOTE]
GARANı bırakıp ISCTR ile devam ederler. ISCTR önceki tepesinin altında.
Printable View
[QUOTE=marakes;129162]garan dun de asırı long oldu her ıkı vade de ..nerdeyse 22 23 bin lotla..bugu nbunlaır mı hedge edıo anlamadım..[/QUOTE]
GARANı bırakıp ISCTR ile devam ederler. ISCTR önceki tepesinin altında.
O 500 puan fark birinde patlayacak 250 den short devam.Özür dilerim tepeyi bulamadım.
[quote=Larossıan;129147]Başlasın bakalım izleyelim.[/quote]
kimse elime mum dikmedi ama oyun başladı+.
VOBda satış kaemeleri yine boşaldı yine korku var satışa. Bu korkuyu gidermek adına basabilirler aşağıya. oooo 47100 yapmış maliyetini.
[quote=VOBiX;129175]GARANı bırakıp ISCTR ile devam ederler. ISCTR önceki tepesinin altında.[/quote]
zaten gdısat ıcn ıs c de karar verıcekler deme nedenım de aynı seylerı dusunmem..iş c döndü digerleri pat pat satıs yedı hemen ..bakalım napcaklar..iş c cok agır ama yön anlamında garan gıbı kafa karstrmıo daha saglamcılar ıcın.
Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.Ben de çekildim 250 shrotla devam.Garan çok kötü.Vob da kötü.Baskı çoğalıyor hepsine.Çünkü karlı pozlar çok.Vob üstte spot artarken verirler voba.Artmaz.Eşitlenir.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129180]Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.[/QUOTE]
Ona bakıyordum az önce 4,20yi alıp veriyorlar mouse kaymış EREGLye geçmiş. 4,40 gördüm noluyoruz dedm birden. Hisseler karışmış.
çok güzel hareket bunlar.
Yanlız Ağustos vadede günlükler sat versin 34000 e kadar soluksuz düşeriz, fakat sat vermesi Ağustos vade sonunuda buldurabilirler, oyüzden yukarı marj açıyorlar sanırım:) rahat sallayacaklar milleti:) saygılar....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129180]Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.Ben de çekildim 250 shrotla devam.Garan çok kötü.Vob da kötü.Baskı çoğalıyor hepsine.Çünkü karlı pozlar çok.Vob üstte spot artarken verirler voba.Artmaz.Eşitlenir.[/QUOTE]
Voba verdiklerini nasıl anlıyorsun ben onu çözemedim:confused:
Of of, şimdi yanımda biri ne diyor...
Vob Ekim vadeli 56000-58000 olacak deyyooooor, o ne yav yuh dedim, bak gör diyor çok iddialı:) millet 50000 i görünce hepten düşüşü unutur orası kesin:) saygılar....
bu sienbicie dekiler katil eder adamı..kalkmıslar m.jackson ın olmeseydı ekonmıye olcak katkısını konusuyolar..