-
[QUOTE=saraylı;262621]abka bravo,.brv
bu çok iyi fikir aklıma gelmemişti,:::
diğer arkadaşlar da bunu düşünebilir....brv
wma ların arası belli puan açılınca poz alma fikri yani...:)))[/QUOTE]
sagol abi..bizm yaptığımız evin boyasını falan değiştirmek.teferruat yani....binayı yapan sensin..
-
o neydi öyle ya 71900 den 72100 e çizdi bi ara..
kayığı boşaltmayamı çalışıyor pala ?
-
[quote=abka;262625]sagol abi..bizm yaptığımız evin boyasını falan değiştirmek.teferruat yani....binayı yapan sensin..[/quote]
ustalara saygı kuşağı +.
-
[QUOTE=The Tatar;262626]o neydi öyle ya 71900 den 72100 e çizdi bi ara..
kayığı boşaltmayamı çalışıyor pala ?[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][SIZE="7"](3-c) [/SIZE]. [SIZE="5"]-5-[/SIZE] .[SIZE="4"] 2[/SIZE] . [SIZE="2"]a[/SIZE][/B].... [/COLOR]ydı abi o ... heralde .... :o:o
-
[quote=selçuklu;262631](3-c).-5-.2 ydi abi o ... heralde .... :o:o[/quote]
patron ben diyorum 4,5 tan 5 tatar sen diyosun 3/4/5 a-b-c :D
hastamız nasıl bu arada ayaklandımı biraz :)))
-
[QUOTE=The Tatar;262632]patron ben diyorum 4,5 tan 5 tatar sen diyosun 3/4/5 a-b-c :D
hastamız nasıl bu arada ayaklandımı biraz :)))[/QUOTE]
yatıyor .. kızdım biraz .. hadi artık geçmedimi falan dedim .. gülümsedi ... senden ewci olmaz dedi ... 7 aylıkmısın sen dedi .. bende hadi ordan dedim .. biraz aramız bozuldu yani .. üvvvvvvvvvvvvvvv :o:o:o:D:D:D:D:D
-
Dün gaplı ve daytrade açısından kötü bir gündü. Gap varsa o gün hedefli trade etmek lazım. Boll ile realizeyide sadece gaplı günlerde kullancam. :) Normalde kullanmam.
-
[quote=selçuklu;262633]yatıyor .. kızdım biraz .. hadi artık geçmedimi falan dedim .. gülümsedi ... senden ewci olmaz dedi ... 7 aylıkmısın sen dedi .. bende hadi ordan dedim .. biraz aramız bozuldu yani .. üvvvvvvvvvvvvvvv :o:o:o:D:D:D:D:D[/quote]
bozma arayı patron bak 72 bin yaktı yine üüü
hastadır biraz alıngan olur bu aralar,huyuna git,idare et patron :D
adresi ver çiçek göndereyim,morali düzelsin :)))
-
[QUOTE=The Tatar;262636]bozma arayı patron bak 72 bin yaktı yine üüü
hastadır biraz alıngan olur bu aralar,huyuna git,idare et patron :D
adresi ver çiçek göndereyim,morali düzelsin :)))[/QUOTE]
yok ya .. hasta diye bişey demiyorum ama .. düzelsin diyecem .::::::... saraylı abinin ed scenario sayımı senden iyi ..ona geçebilrim .. diyecem :D:D... ..... bakalım biraz korksun ... yoksa olmaz böyle bu ne ya .... :mad::mad::mad:
... vayyyy
-
[quote=selçuklu;262639]yok ya .. hasta diye bişey demiyorum ama .. düzelsin diyecem .::::::... saraylı abinin ed scenario sayımı senden iyi ..ona geçebilrim .. diyecem :D:D... ..... bakalım biraz korksun ... yoksa olmaz böyle bu ne ya .... :mad::mad::mad:
... vayyyy[/quote]
hasta mahremiyetini koru patron,söyleme öyle herşeyi bak kayık yan yatmaya başladı yine :D
-
12.00 den beri şahane bi yatay hareket var,
:D
bayıldım yani,çok zevkli,:::
bunlar bi trendden sonra başlıyor,bu tip hareketleri ETR ile takip daha iyi gibi...:rolleyes: o fazla çarpılmıyo...
-
imekabe de eksen gayması var kanımca..
yurt dışı borsaları hiç sallamiyor :D