-
[quote=mosyo2000;440061]ne yaptin boss.... yedi bin puvan diyorum... onyedi bin puvan diyorum... tööbe töbe...[/quote]
eşhedü..lonkları kapattıktan sonra 102875 den, üstüne bir de şort açtım kapanışta 103225 den mösyö..bugün lonkta aldığım 775 puanı yarın şortta geri verrim diyorum..yada dow düşsün, burası eksi gap yapsın, orda şortları kavırlayıp longa döniim diorum.. ya zurna ya ballı kaymak::: gerillas glass
-
teyk yor pozişın...dony luus yor poseşşın...Armageddon..On the way
-
dolar ve faizi görünce korku tüm dokuları kaplamış... hücrelere işlemiş...
bi de hafif bi şişkinlik, bi gaz var ama bununla alakası var mı bilmiyorum...
-
[quote=mosyo2000;440236]dolar ve faizi görünce korku tüm dokuları kaplamış... hücrelere işlemiş...
bi de hafif bi şişkinlik, bi gaz var ama bununla alakası var mı bilmiyorum...[/quote]
Mösyö başgan,
Dün MB açıklamasındna sonra TAHVIL faizinin düşmemesi, şort açma nedenimdi... Ya IMKB ya TAHVIL faizi yalan soyluyor..Birinin birine uyması lazım.. (Genelde IMKB yalan soyluyordur bu durumda ama bellolmaz tabe)
-
Tahvil faizi haftalık;
[IMG]http://i45.tinypic.com/mj4cqq.png[/IMG]
-
Bu da x30yvade haftalık
[IMG]http://i48.tinypic.com/2gxqlwh.png[/IMG]
-
Hacılar,
Haftalık da manzara yukarıdaki gibi... HAngisi hangisine uyacak herkes kendi kararını versin tabi ama bundan sonraki takip VOB da 1,5-2 gontrat buharlaştırma mesafesi kadar olur (15-18000 puan kadar)..Sözün özü altta kalanı bağırtır...Dikkayt..Ben ne yapıyoruma gelince;
-Müzakere olayı
-TCMB kararı
olaylarına rağmen IMKB çok sınırlı bir pozitif eğilim gösterdi. EN önemlisi aylardır bu konuda tekkelime etmeyen besililer, dün gece bir TV kanalında, borsa henüz müzakere olayını satın almadı dedi!!!!(ters indik olması yüksek ihtimal)...Yukardaki graflardan IMKB de ciddi para çıkışı olduğunu düşünüyorum (belki sadece realizasyondur ama ben net çıkış olduğunu düşünüyorum)...
Öpüyorum
-
kredi notu artışı hayırlı olsssuuunnn....Allah dan ikinci seans aldı, verseydi 4 kaldıraç şort gireceydik...yine girdik ama 2 galdıraç...üw
-
Açılış altın fırsat mıydı :) ?...Bu atakla haftalık teknik göstergelerde pek çok şey yerine oturdu (X30yvade, FDJR/X30yvade, TAHVIL, USDTRY)..Açıp bakıp gararınızı veriniz..
Ben mi ne yaptım? 8, 2 nin 4 katıdır...öptüm
-
[QUOTE=Astatin;440493]Açılış altın fırsat mıydı :) ?...Bu atakla haftalık teknik göstergelerde pek çok şey yerine oturdu (X30yvade, FDJR/X30yvade, TAHVIL, USDTRY)..Açıp bakıp gararınızı veriniz..
Ben mi ne yaptım? 8, 2 nin 4 katıdır...öptüm[/QUOTE]
abi naber napiyon.. abi bu çıkış tepkimidir nedir ***** borsası nası anlayacaz emin olamıyorum girecem bu ********* *********** komple... kenarda bekliyorum bıçakları satırladı biledim ama işte *** ***** bunlar biliyin
abi u100 euro günlük grafik ikili tepe gibi bişe oldu... çok yaklaştı...
bi iki grafik atarmısın abi günlük haftalık selamlar
-
[quote=seagate;440556]abi naber napiyon.. abi bu çıkış tepkimidir nedir ***** borsası nası anlayacaz emin olamıyorum girecem bu ********* *********** komple... kenarda bekliyorum bıçakları satırladı biledim ama işte *** ***** bunlar biliyin
abi u100 euro günlük grafik ikili tepe gibi bişe oldu... çok yaklaştı...
bi iki grafik atarmısın abi günlük haftalık selamlar[/quote]
hacı memü hoşgeldin...Bişr önceki sayfada haftalık graflar var ama o ana trend yönü için orta vade fikir versin deyu...Haftalık grafla day trade edilmez biliinnn:))) Kıracağı tarafa bağırttıracağı için (15k pian filan) çok dikkat gerek. Gerillas glass, vur kaç hatta gerekşrse vurul kaç...Trend gelecek...Trend yakın..Trend gorkunç..Trend gaçınılmaz
-
görüyon abi gene bakan vs. not diyor böyle iş yok yav
zorla malı dayatmadan birileri bişey söylemeden trend bitmiyor..
haftalık grafikte nereyi kırarsa yukarı gidiyor diyin indikatörlerimi