-
[quote=erkan.;129211]Ya kardeş artstın artsında zamansız artmasın.
Pazartesi salı çıkartmak varken. ne diye dün başladılar ki bu işe anlamış değilim . Ama sizi tebrik ediyorum. 5000 puan götürmüşünüzdür heralde dün sabahtan beri al satlarla. Bugün alırsanız Ev yakışır. Pazartesi Triplex. Salı Bina.
45075 de bekliyorum. gelsede stoplasam. belkide longlasam :)))[/quote]
Abi şu anda 3. gün 4 e katladım portföyü.15000 puan ediyor yani.Sen 45000 lerden alırsan zaten daha aşağıyı görür orası.
-
[QUOTE=enorton;129208]Dün de aynı barda aynı hareket olmuştu... Bakalım sonu aynı olacak mı?[/QUOTE]
bugün IMF binasının önünden geçen Türk olmamaış. Gökhan düşecez düşecez demiyordu dün. Benim ssitemelr dün kımıldmaadı ama bugün SAT okları gelmeye başladı. Papaz hergün pilav yemezse bugün farklı olabilir. Sen yine kırmızı oku bekle.
-
[quote=hexa;129130]bu seviyeden satılır, tatile gidilir, ekran takip edilmez :D 47800 uygun bence[/quote]
demiştim acemi şansı :D
-
Yuaw bu irlandalılarnan gonuşmak insanı gerer ::: iki saat annaşamadık gayri
-
46500den döndük gibi
burdan 47500e bir atak bekliyorum
dünün kopyası olabilir :::
-
Salı akşamından beri(43.775'ten...)AL'da olan sistem 46.575'ten SAT verdi...Piyasa halen güçlü gözüküyor...Bakalım dünkü gibi dökme mi yoksa değil mi göreceğiz...Bu arada Haziran vadede üst kademeleri anormal derecede boşalttılar...İlginç...
-
Erdogan:"onumuzdekı haftalarda hukumet uyelerı ımf ıle gorusup karara varacaklar" - cnbce
-matrıks-
Delirtecekler sonunda...
-
-
[quote=fXci;129226]Yuaw bu irlandalılarnan gonuşmak insanı gerer ::: iki saat annaşamadık gayri[/quote]
türkçeden anlamıyor olabilir mi? :..::..:
-
[QUOTE=sazan;129216]VOB 60 dk.
Bilin bakalım destek nerede.
(Not : Destege inanma, desteksiz de kalma)
[U][COLOR=#22229c][URL="http://img265.imageshack.us/i/vob60.png/"][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/2016/vob60.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U][/QUOTE]
44500 de:..: onunda altında 43500 civarı olmalı:)...saygılar...
-
[QUOTE=fXci;129226]Yuaw bu irlandalılarnan gonuşmak insanı gerer ::: iki saat annaşamadık gayri[/QUOTE]
pek yagmurlu oralar o yöreler
insanları da havası gibi kapalı bulutlu buz gibi soğuk olur
çok icki icerler .dng
-
[QUOTE=fXci;129226]Yuaw bu irlandalılarnan gonuşmak insanı gerer ::: iki saat annaşamadık gayri[/QUOTE]
Abi sen ingilizceyi de böyle konuşuyorsan anlaşamaman normal :D