ben PY olsam sazanın sistemi l verene kadar yukarı çekerdim. Sonra yeni bir tepe yapıp tüm short sinyallerine olan güveni yıakrdım.
Printable View
ben PY olsam sazanın sistemi l verene kadar yukarı çekerdim. Sonra yeni bir tepe yapıp tüm short sinyallerine olan güveni yıakrdım.
47500 1 saat içinde görülcek bence :::
ERDOGAN:"ONUMUZDEKI HAFTALARDA HUKUMET UYELERI IMF ILE GORUSUP KARARA VARACAKLAR" - CNBCE
Hımmm.
O pis alıyolar silkeleme yapmışlar:) şimdi 47150 ye çabuk ulaşırız:) saygılar...
Imf haberi gelmeye başladı yine, görev zararlarını hergün tazmin etmeye çalışıyo bunlar yaaa:)
[quote=VOBiX;129235]ben PY olsam sazanın sistemi l verene kadar yukarı çekerdim. Sonra yeni bir tepe yapıp tüm short sinyallerine olan güveni yıakrdım.[/quote]
Dur bak bu iyiymiş. Ben de AL gelirse sinyali yayınlamayayım.
[QUOTE=unlimitted;129231]türkçeden anlamıyor olabilir mi? :..::..:[/QUOTE]
adam 100 kere mail gondermis baa emme ulaştıramamış ..gözelce gonuştuk sorun yok emme mail adresini verirkene sorun yaşadık fx-ci yi kodlarkene fx-de sorun olmadı emme c=siy deyorum adam tiy deyor yok ülem siy diyorum hee tamam tiy deyor ülen tiy tiy deyorsun emme hicbir mailin gelmemiş essekh dedim ::: meger irlandalılar siy deel tiy deyormuş
dow açılana kadar buralarda sonra ise ralli devam 47500 kapanırız:)
ulan yine Imf haberleri geliyor alıyolar
trend resmen yukarı yaa vade sonu diye
ne zaman düşse hemen bir bahane bulup alıyolar,
full long devam .lelele
Evet, yarın sabaha 47500 seviyelerinden yukarı yola devam bencede:)
dow bugün de + kapatabilir, en iyisi dolar satış spot 1.540 görüse short :)
[QUOTE=fXci;129243]adam 100 kere mail gondermis baa emme ulaştıramamış ..gözelce gonuştuk sorun yok emme mail adresini verirkene sorun yaşadık fx-ci yi kodlarkene fx-de sorun olmadı emme c=siy deyorum adam tiy deyor yok ülem siy diyorum hee tamam tiy deyor ülen tiy tiy deyorsun emme hicbir mailin gelmemiş essekh dedim ::: meger irlandalılar siy deel tiy deyormuş[/QUOTE]
çok yağmur yemisler İngilizler bir de çok sömürmüş onları
Birinci DÜnya savaşı öncesi aç kalmışlar Osmanlı İmparatorluğu olarak yardım etmişiz aç kalmış bir ülkeye kıtlık olunca yardım etmişiz 5 gemi..Sultan Abdulhamit yardımı yollayan
ne şanlı tarihimiz var be..her yerde izimiz var