-
bizim iskender gitti fsp 922 de takılıyor, anladımki uzun zamandır dönüş seans içinde olmuyor dowda, sonra future artı. dedikoduyu al veya sat gerçekte duruma bak devam ediyor.
aslında keşke hep böyle olsa zor kazanılır ama kayıp zor olur.
imkb ortalamalarda takılıyor bir günde iki günü üç günü ortalıyor bizede en zeki olmak kalıyor.
sevgiler.
-
sıkıldım, önemsiz ama yazayım.
hareket yataysa en iyi işlemi ykb yapıyor, garanti 3-4 günün yıldızı, deutche marj olacaksa var sonuçta genelde endeksin tümü onun olduğu pozisyona gidiyor, citi bildiğniz gibi, efg hem deli hem büyük taşeron.
sonuçta sormuşlardı vobun dibi neresi 3 ay önce 29000 demiştim, ordan dönderdiler. o kontatı çöpe attılar oradan. shortlardı.
şimdi long gibiler. hakikaten takas önemli, en azından neden bugün 1300 puan düşmedik cevabıdır.
yurtdışı olumsuzlaşırsa ve 8000 lerden döecek olursa yine altta spottaki boşluğu alacağız ama ne zaman bence haftaya. kişisel görüştür.
sevgiler.
-
36300...35200 sıkısma yeresindeyiz halen.... graftan ole gozukyor.. halen flat yatyorum.. ongorme yapmak zor halen
-
ilk etapta 35700 sonra ise tekrar 35500 test edicektir...34000leri görmemiz bugun için benc hala mevcut..al-sat tavsiyesi değildir..
-
35975 kısa..
ne salak bir gün ya....uykum geldi.......
-
[QUOTE=mbm;60709]35975 kısa..
ne salak bir gün ya....uykum geldi.......[/QUOTE]
azonce makina basında uyuya kalmışım şimdi bir kahve yaptım..
-
Uyumsuzluğa bakarsanız, yön yukarı gözüküyor, bakmazsanız yön belli değil...
-
yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.
-
[QUOTE=Vob Trader;60712]yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.[/QUOTE]
harman karbon dünyanın en iyi müzik sistemidir. taktın sen müzik sistemlerine.:..:
-
Bügün aracı kurumlar için çok güzel bir gün oldu...
-
[QUOTE=teo;60714]Bügün aracı kurumlar için çok güzel bir gün oldu...[/QUOTE]
birde teminatlar düşüyor kontrat sayıları artıyor..
-
-
[QUOTE=Vob Trader;60712]yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;60713]harman karbon dünyanın en iyi müzik sistemidir. taktın sen müzik sistemlerine.:..:[/QUOTE]
aynen +. benim laptopta vardı
-
-
35950 uzun tekrar.....
offf ..of
-
Hani Hüseyin Obama gelince her şey güzel olacaktı.Borsalar yeniden zirveye gidecekti.
Bizi 76400'e götüren de tarım dataları idi sanırım sıkışıklığın patlaması ile...
-
benim siteme göre fdji 15 dakikalıkta sata geçti.
-
[color=#FF0000][b]PIYASA KÖTÜ ISSIZLIK RAKAMI FIYATLADI[/b][/color]
Dün gergin baslayan DOW (maalesef Mösyö Trichet nin sorumsuzlugu yine gündemdeydi) tekrar 9000 leri asagi kirip, 8700 lerden kapatti. Bunun sebepleri bir kaç tane :
1/ WELLS FARGO nun hisse senet ihraç etmesi sulanma korkusu getirdi ve banka yaklasik 9% deger kaybederek bütün banka sektörünü olumsuz etkiledi. Fakat kapanistan sonra WELLS WACHOVIA yi "cash" ile satin almasi artik kredi muslugu açildi ümidini getirdi.
2/Maalesef her zaman gibi GM bu sefer gidici endisesi piyasa ya tekrar döndü ve DOW u emn olumsuz etkileyen faktör oldu. GM -12% kaybederek en dibini gördü (4,9).
3/ Aslinda piyasa bugünkü gelecek kötü issizlik rakami önceden satmaya karari aldi. Bu yüzden bugünkü rakam satin alindi diyebiliriz.
4/ VIX yine 60 leri kirarak, piyasayi olumsuz etkiledi.
5/GOLDMAN artik bataklara gidecek korkusu var : her zaman belirtigim gibi GOLDMAN nasil para yapacak endisesi var. Böylece GOLDMAN bütün zamanlarin dibine vurdu.
Maalesef , dün tavsiye ettigim formül masanin üzerine kaldi (50+200+200) ve öyle gözüküyorki Ben amcamiz 50 daha yapmasi cok münkün. Yani cok kisa vadede extra 50+150+100 geliyor.
Buda her zaman vurguladigim gibi EM leri bahçesi için gül dolu bir bahçe olacaktir.[url]www.ekinvest.com[/url]
-
veriye kadar böyle götürecekler galiba
-
Mantıken düşmeyen borsa çıkar, ama mantık yürütmek doğru değil, 2 günde %10 düşen dow da herhalde büğün düşmez.
-
ADX düşükken işlem yapmamak mı gerekiyor nedir?
Sabahtan bu yana al-satlarımdan komisyonu çıkartırsam kazanç yok..
komisyondan aracı kurumu zenginleştiriyorum
-
[QUOTE=bonnie;60725]ADX düşükken işlem yapmamak mı gerekiyor nedir?
Sabahtan bu yana al-satlarımdan komisyonu çıkartırsam kazanç yok..
komisyondan aracı kurumu zenginleştiriyorum[/QUOTE]
evet öyle ama ,sonrada trend yakalanmıyor,pozisyonda kalıp kırılmayı yakalamak daha doğru oluyor
-
35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....
-
mantık yürütmüyorum..çünkü geçmişde cezasını çok çektim..sistem sat da..kısayım..gerçi rahat değilim.dow un %10 düşmesinden sonra bir tepki olmalıdır..ama %15 düşen dow da gördük..
-
[QUOTE=mbm;60727]35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....[/QUOTE]
Ben longta beklıyorum, Bu tıcklede 13:30 sorun yok...
-
bugün cuma..bakarsın bir akp kapatma davası olabilir..birşey bildiğimden değil..ama genelde böyle potansiyel olaylar genelde cuma oluyor..
-
iniş için kemerlerinizi bağlayın:)
-
[QUOTE=mbm;60727]35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....[/QUOTE]
Saat 15.00'a kadar ters işlem ( alsa sat, satsa al)yapın, kesin başarılı oluyor:)))
-
[QUOTE=abka;60731]bugün cuma..bakarsın bir akp kapatma davası olabilir..birşey bildiğimden değil..ama genelde böyle potansiyel olaylar genelde cuma oluyor..[/QUOTE]
bilinip de söylenmeyen bi şey olduğu kesin
ben bunun olumlu bir haber olduğunu sanıyorum
imf ile anlaşma haberi gibi
yoksa aşağıya sert düşmemiz gerekmez miydi
-
Çalkala istediğin kadar...
VOB - 07.11.2008 08:58:24
----------------------------
Yesterday's PoC:12 (35,950)
Yesterday's Initial Range:35,800 - 36,275
Yesterday's Total Range:35,550 to 36,525
Yesterday's Pva:35,700 to 36,100
Pioneer's Range:35,600 to 36,075
Today's PoC:8 (35,975)
Today's Initial Range:35,600 - 36,225
Today's Total Range:35,600 to 36,350
[U]Today's Pva:35,775 to 36,125[/U]
Selling Tail:N/A
Buying Tail:35,600 to 35,650
[U]Market Type: Up Variation Day[/U]
TPOc Above Zone:59
TPOc Below Zone:57
Yesterday's MRange: 36,0375
Today's MRange: 35,788 / 35,975 / 36,163
POC Range Area: Equal
MPVA: 35,863 / 35,95 / 36,038
[U]Suggested Position: Long[/U]
-
slm, dövize bakarsak aşağı gitmemiz gerekmezmiydi ne dersiniz?
-
sanırım aşagı kırılma yaşanıcak..al-sat tavsiyesi değildir.
-
35200 yeresine dikat edin asaya gider ordan doner eyer halen 35200...36300 yatayız demek amma 35200 yeresinin asayasında 33300 potans daha cok olr..
halen yatay bolge burası
-
sinir oldum ya...
sisteme sıkıca baglı olalalm diyoruz.......
bu seferde iki gündür yatayda çalkalayıp duruyorlar..
adam gibi bir tarafa yıkılsalar 1000 puan alsak yeter bugun..
aynı yerde dönüp duruyoruz......
-
[QUOTE=mbm;60739]sinir oldum ya...
sisteme sıkıca baglı olalalm diyoruz.......
bu seferde yatayda çalkalayıp duruyorlar..
adam gibi bir tarafa yıkılsalar 1000 puan alsak yeter bugun..
aynı yerde dönüp duruyoruz......[/QUOTE]
Bugun temız 2500 alacagız longtan , sıkma canını...
PS: TAVSIYE DEGILDIR
-
[QUOTE=teo;60740]Bugun temız 2500 alacagız longtan , sıkma canını...
PS: TAVSIYE DEGIL ,TEMMENIDIR[/QUOTE]
longtan he.....:)
farketmez kısa uzunda yeterki bir tarafa yıkılsın...
ben kısayım ama şuan...
5 ve 15 satta.spot satta..
dediğin yukarı 2500 olması için bunların ala gelmesi lazım önce...
gelirse bende uzarım...:D
-
[QUOTE=mbm;60741]longtan he.....:)
[/QUOTE]
Nakit parayı duyunca nasıl da gülüyon :)
-
5 dk . daralan üçgen , işlemler alt kenarda , 3 veya 4 bar sonra bir tarafa kırılma yaşanacak.
-
xu30 34350 altında kısacılar biraz nefes alır ..
-
[QUOTE=furkan;60744]xu30 34350 altında kısacılar biraz nefes alır ..[/QUOTE]
O onun altına gelrise VOB da 35,550yi kırar zaten o nefes biraz uzun olur.