-
[QUOTE=jerfin;129325]alamadılar, ama veremediler de..:..: yaff dow'un graflarına bakarak geceye short girmek istiyorum, ama fdow'un 8300 den dönme ihtimali yüksek, ya sabaha fiçırlarla oyarlarsa yine diye korkirim..:)))[/QUOTE]
eee aldılar 800 long 825 flat .dng
geceye flat
ALlah bereket versin süper gün oldu.lelele
korkunun ecele faydası yok :::
arena burası korkan kaçsın.lelele
-
ollley . 47.075 kapattı. bugünde batmadım.
-
[quote=enorton;129328]Asti bu yazı gönderildi bugün :D[/quote]
tilkinin kafasına sıcak vurmuş.hem link verdiler hem yazıyı koydular.asti 200 yıl geriden geliyor :::
-
[QUOTE=fXci;129333]yumuşak ge yi unutmayın haydin[/QUOTE]
yumuşak ğ nin hatırına long ..şelale olmaz..yataya bağlar..pzt..inşallah..belkim 50000 açar:::
-
[QUOTE=SEREN I;125791][B]spota hakim olan vob..a hakim olur...[/B]
Atatürk ne demişti...göklere hakim olan dünyaya hakim olur...
borsaya (spot piyasaya ) hakim olan vob..a hakim olur..borsanın hakimi kimdir..takas oranlarına bakalım..tartışmasız yabancılar...vob..a kim hakim yine yabancı yatırımcılar...dostlarım vob yabancılar için sigortadır...emniyet sübabıdır...bilmeniz gerekenleri bilirseniz kazanırsınız..en azından kaybetmezsiniz....kriz adı verilen buhran başladığında tv..ve gazetelerde birçok azman yabancının borsadan çıkamayacağını..kendi bindiği dalı kesmeyecek kadar akıllı olduğunu..çıkmaya kalkarsa en çok kendisinin zarar göreceğini vs..söyleyegeldiler...vob 76000 lerden 33000 lere düştü...peki vob da ne oldu..kim kazandı..kim kaybetti..anlatalım yabancı malı götürdü....azınlık birkaç türk dışında vatandaşım ütüldü...başka türlü olması imkansızdı zaten....spota hakim yabancı önce vob..da pozisyon açar...açtığı pozisyon doğrultusunda spotta ordinosu hazırdır...netice kaçınılmazdır....göklere hakim olan dünyaya hakim olur....madem ülkemizde yabancı hakim...bizde yabancı gibi düşünmeliyiz...yabancının ensesinde olmalıyız.....
[I]yukardaki yazım yaklaşık 4 ay önce yazılmıştır....[/I]
[I]akacak kan damarda durmaz......yabancı sıcak para düşüştede ..çıkıştada[/I]
[I]kazanır..vob olmazsa kazanamaz....takasın kabaca 2/3 sahip olan ve [/I]
[I]parasal gücü bulunan mavi gözlülerden bahsediyoruz...bu gücün karşısında[/I]
[I]durmak makineli tüfeğe ok ve yay ile saldırmaktır...[/I][/QUOTE].......
-
PASCAL Son durum...
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/4489/adsztwf.jpg[/IMG]
-
[quote=BORSACIOZGUR;129312][B]Düşerken hiiç alım satım yapmaya gelmez... çıtır yapılmaz..[/B]
[B]Vallahi yapıştırıverirler tabana....12 gündür önceki pazartesinden beri ilk defa böyle gömüyorlar...[/B][/quote]
Birşey gömdükleri yok.Esas salı günü shortçulara gömecekler.Adamlar 600 puan makasla alım yapıyor.Salı günü show var.:D:D
-
[QUOTE=enorton;129339]PASCAL Son durum...
çok şeker bi sistem+.:D
-
[QUOTE=Fantom;129334]eee aldılar 800 long 825 flat .dng
geceye flat
ALlah bereket versin süper gün oldu.lelele
korkunun ecele faydası yok :::
arena burası korkan kaçsın.lelele[/QUOTE]
dow bu gece göçsün, pazaresi sabahı 46.000 açalım, salı 50.000 kapatalım..:::.lelele
evet güzel gündü, bende flat.. bu gece dow'dan korkirim..:eek::rolleyes::D
-
enorton ,o paskalı bana yolla.21 aylık test yapalım.:)
-
[QUOTE=jerfin;129342]dow bu gece göçsün, pazaresi sabahı 46.000 açalım, salı 50.000 kapatalım..:::.lelele
evet güzel gündü, bende flat.. bu gece dow'dan korkirim..:eek::rolleyes::D[/QUOTE]
yumuşak ge deyorum daa::: hala ne deyorsun ben ki 8800 den 8250 ye gelcek dıyen adamım gı :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;129324]Geceye flat 1e 4.5 etti portföy 3 günde.[/quote]
1 adet longtum 825 ten son saniye marbaş bana ve vobtradera aynı anda vermiş.Vobtrader ve ben full long kaldık marbaş sayesinde.
[quote=erkan.;129330]kaç pozisyon karlı , kaç pozisyon zararlı kapattın.
Alıcağın evde şimdiden hayırlı olsun.[/quote]
Ev alma espiri idi.Aynı hareket gibi geçende almıştım da ondan dedim.Ev alma planım yok.İlk işim bir yurtdışı Ösmanla.
[quote=erkan.;129335]ollley . 47.075 kapattı. bugünde batmadım.[/quote]
Senin vade özellikle aldılar seans sonu.Her tarafı öpüyor adamlar.
[quote=SaNCaKTaR;129338].......[/quote]
Abi nerden buldun ya bu yazıyı oha diyorum.