-
[color=#FF0000][b]ABD'de kapanan banka sayısı 45'e çıktı [/b][/color]
ABD'de hafta sonunda beş bankaya daha el kondu ve bu yıl kapanan bankaların sayısı 45'e ulaştı. Georgia, Minnesota ve California'daki bankaların FDIC'e toplam yükü yaklaşık 250 milyon dolar olacak.
-
Aha Size IMF!
[URL="http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=863681&title=varlik-barisinin-ikinci-ayagindan-20-milyar-lira-gelir-hedefleniyor"]Varlık Barışı'nın ikinci ayağından 20 milyar lira gelir hedefleniyor[/URL]
-
[QUOTE=QUEEN;129434]fxci fotofoş değilse çok güzelmiş..köşeyi döndüğn gayri[/QUOTE]
Yok yok değil ya da fotoşopu becermeemiş. Dipelri tepeleri tam denk getirememiş .dng
-
[QUOTE=VOBiX;129439]Yok yok değil ya da fotoşopu becermeemiş. Dipelri tepeleri tam denk getirememiş .dng[/QUOTE]
aslında fotoşof yapcaktım gayri ::: fotoşof daha zor geldi bende zistem yazdım :::
-
[QUOTE=deks;129437][color=#FF0000][b]ABD'de kapanan banka sayısı 45'e çıktı [/b][/color]
ABD'de hafta sonunda beş bankaya daha el kondu ve bu yıl kapanan bankaların sayısı 45'e ulaştı. Georgia, Minnesota ve California'daki bankaların FDIC'e toplam yükü yaklaşık 250 milyon dolar olacak.[/QUOTE]
Bak işte kötü haberler gelmeye başladı tekrardan, Temmuza kadar vob u düşürmemeyi başardılar, fakat artık yurtdışı düşüşe geçti, krizin etkileri devam ettiği müddetcede yurtdışı düşecek diyorum...
Dax 2500 e
Dow 6700 e
Vob biraz daha oyun oynamaya niyetli...yinede onun ipini Temmuz da çekerler...bi ara Temmuza kadar yatay sonra düşüş diyen biri vardı forumda kimdi o? haklı çıkacak anlaşılan:) saygılar...
-
temmuza kadar yatay olmadıki..uçuyo borsa mübarek..
-
[QUOTE=QUEEN;129445]temmuza kadar yatay olmadıki..uçuyo borsa mübarek..[/QUOTE]
Bahsedilen yataylıktanda 2000 puan yukarı gitti zaten, yada yatay demiyorduda Temmuza kadar tutarlar sonra basarlar mı diyordu orasını hatırlamıyorum, epey sık okudum ama şimdi hatırımda değil işte anlayın:..::..:
-
Ben ne uçuşlar gördüm günde 4000 puan artmayan vob uçuyor denmez bence:)
Herneyse..... iyi geceler.uyk
-
piyasa mesaim bu saat itibari ile başladı..forumu okuma bıttıkten sonra da ruyalarda devam edeırm heralde..yeni güne merabalar bu arada neyskeı cok yazmamıssnız yazmayanlara tesekkurler haftasonu ıcın:)
-
bu milleti anlamak imkansıza yakın..hala doktor un küçük yatırmcıdan yana oldgunu düşünenler nası iş yapıp para kazanıo anlamıorum..sonra da bizi çarpıyolar diye telllal çıkarıyoruz..kendimizi vermişiz bi sevdaya illaki sırtımızı yaslıycaz.bizim beynimiz yokki yada düşününce su kaynatıyo ne geregi var başkası düşünsün bize aktarsın biz yormayalım kendimizi.sonra da o suçlu bu suçlu diye dolan ortada..yazık kere yazık ne diyim..boyle adamlar da bizim gibi bilnçsizler sayesinde makam mevki sahibi olup caka satıyolar..allah bize akıl fikir versin..bi de şu kibirolayından kurtulabilsek..bi sürü forum okuorum her görüşe deger veriyorum kımıne az kimine cok..ama kibir hiç bitmiyo..bu da benim midem bulandırıyo..
-
Bu hafta inşallahhhh düşer daha short bekliyorum bol kazançlar.
-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]29 Haziran Pazartesi[COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP İpotek Kredisi Onayı (May) 11:30 46,5K 43,2K Yüksek [/U]
[U]GBP Net Tüketici Kredisi (May) 11:30 £0,3Mlyr £0,3Mlyr Yüksek[/U]
[U]EUR Ekonomik Güven Endeksi (Haz) 12:00 70,8 69,3 Yüksek [/U]
[U]EUR İş Dünyası Eğilim Endeksi (Haz) 12:00 -3,05 -3,17 Yüksek [/U]
[U]EUR Tüketici Güven Endeksi (Haz) 12:00 -30 -31 Yüksek [/U]
EUR Sanayi Güven Endeksi (Haz) 12:00 -32 -34 Orta
EUR Hizmet Sektörü Endeksi (Haz) 12:00 -23 -23 Orta
USD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (May) 15:30 -2,06 Orta
USD Fed-Rosengren'in Konuşması (Brüksel) 16:30 Orta
USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:30 -%21,5 Orta
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][COLOR=blue]Erdoğan - Başbuğ görüşmesi (11:00)[/COLOR][/B]