[i]Çin Merkez Bankası Başkanı Zhou Xiaochuan, ülkenin rezerv kur politikasını bir anda değiştirmeyeceğini söyledi ve bu açıklama euro-dolar paritesinin 1.40'a doğru inmesini sağladı.[/i]
Printable View
[i]Çin Merkez Bankası Başkanı Zhou Xiaochuan, ülkenin rezerv kur politikasını bir anda değiştirmeyeceğini söyledi ve bu açıklama euro-dolar paritesinin 1.40'a doğru inmesini sağladı.[/i]
[i]Türkiye veri takviminde ilk önemli veri yarın açıklanacak ilk çeyrek GSYİH rakamı olacak. ABD'de bu hafta gelecek en önemli veri işsizlik rakamları. [color=#FF0000]Cuma günü ABD'de tatil[/color] olması nedeniyle işsizlik verileri bu ay perşembe günü açıklanacak[/i]
[i][b]'Obama gerekirse 2. paketi açabilir' [/b]
Beyaz Saray Danışmanı David Axelrod, ABD Başkanı Barack Obama'nın gerekirse 2. teşvik paketini açabileceğini ancak şu anda buna gerek görülmediğini söyledi. Axelrod "Teşvik paketindeki önlemlerin çoğu henüz uygulanmadı, sonraki adımları konuşmadan önce bunun nasıl çalıştığını görelim" dedi. Sonbaharda nerede olunacağını görmek gerektiğini kaydeden Axelrod şu an için yapılanların yeterli olduğunu düşündüklerini belirtti.[/i]
Herkese günaydın iyi ve bol kazançlı bir hafta dilerim fx'ci kardeşim sistemine hayran kaldım umarım anna kırılmaz.
Sistem sinyallerinden bizzide haberdar edersen seviniriz.
[i][color=#FF0000][b]Warren Buffett'la yemek 1.7 milyon dolar [/b][/color]
Warren Buffett ile öğle yemeği yemenin fiyatı geçen yıla göre biraz geriledi. Bu yılın açık artırması 1 milyon 680 bin dolarla kapandı. Artırmayı kazanan adının gizli tutulmasını istedi. Geçen yıl artırma 2.1 milyon dolara sonuçlanmıştı. Bununla birlikte 2007 yılındaki 650 bin dolarlık sonuca göre yine de 1 milyon doların üzerinde daha fazla ödeme yapıldı. Gelir Glide Vakfı'na gidiyor.[/i]
[quote=fXci;129413]Arkidişler gerçek van münüt fotoşof felan değil aste :::
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/2381/vanmunut.png[/IMG][/quote]
hehehehehe....geçenhafta 4 kişiye verdiğim sihirli formülü, onlardan biri sana da vermiş..vay hainler vay...hehehehe...fotoşop değil, peyint peyint:..::..: senin sihirler açık vermiş biraz..ayın 9 undaki mavi oklar ne öyle..ayrıca aynı bar üzerinde birden fazla mavi ok var bazı yerlerde..:::::: çift al koşulumu kullanıyon lem fxci
herkese hayırlı sabahlar bol kazançlar diliyorum.
46425-46575 destek 46900 direnç olabilir. 46425 kırılırsa 46075 de soluk alırız. ben ksıayım. sistemde sanırım açılışda bana uyacak.bugün 45775 e gelinmesi durumunda ancak uzun olurum.
hayırlı kazançlar herkese
[i]İMKB30 sözleşmelerinin güne 200 - 400 puanlık düşüşle başlangıç yapabilir.Alternatif
Haziran 30 kontratı Cuma günkü kapanış seviyelerine göre 100- 250 puan düşüş ile güne başlayabilir.Turkish[/i]
[i]09:20 de cnbc-e' de müdürümüz var.[/i]
Gny.....
Aracı kurumlar kafayı mı yemiş ne 400 puan düşmesi ya.150 puan düşsün başınıza koyun öpün de.Bu aracı kurumlar çok saf ya.Eksi kapatmamalıyız bugün.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129465]Aracı kurumlar kafayı mı yemiş ne 400 puan düşmesi ya.150 puan düşsün başınıza koyun öpün de.Bu aracı kurumlar çok saf ya.Eksi kapatmamalıyız bugün.[/QUOTE]
Sabah düşüşü veya yükselişi hemen herkes verebilir.Akşam kapanışı verseler ya:)