-
[QUOTE=enorton;129561]Sistem çok kazandırınca bilgisayarın açılmadığı oluyor mu .dng Dün laptop sebepsiz yere açılmadı, bütün gece format atmakla uğraştım...[/QUOTE]
O akdar dedi Asti formülü ver diye. Bak ssitem de gitseydi nereden bulacaktın sistmei yine .dng Ucuz atlatmışsın. Soğutucu kullanın yaz aylarında.
-
[QUOTE=Fantom;129566]merak ettim Yaşar Erdinçi dinleyip protesto eden varmı :::[/QUOTE]
Kapanış 47000 üzerinde olursa adam ilahlaşacak yine. Bir de bu yanı var işin.
-
kurt var duramadım yine..uyanığız ya...off..gevşemiyoda..
-
müdürün açık olarak söledgı şu..ımkb yada spot spekulasyona acık degıl..ozellıkle ufak kagıtlarda sırketler olagandısı gelısme gostermedıkce ızın yok..vob sa cümbüş meydanı..oh ne ala..herkes ıstedıgını yapar cunku bu zaten bu sekılde ısler dıyo adam..yanı bızım spot ayrı vob ayrı bı dünya dıyolar..enteresanlıga bak..sonra da bırbırlerıne uyduruolar bu 2 piyasayı..bız yabancıyı severız.nerde olursa olsun severiz..bole bı asagılık kompleksımız var cunku..yabancı ne yaPSA iydir..bi de herzaman buyuk para kucukten daha cok tercıh edilir..buyuk agırlıkla bu acıdan bakıyolar işe..
-
VOB müdürünün söyledikleri resmen ben acizim bu gavurlara karşı anlamına geliyor.
opsiyonlar varmış bi grup düşürmeye bi grup yükseltmeye çalışıyormuş.peki bu işlem nerede yapılıyor VOB tahtasında sen buraya bakacaksın.hani en son teknoloji ile işlemler gözetleniyordu.sana ne opsiyonlardan.sen VOB tahtana bak.burayı kontrol edemiyorsan ben çaresizim demektir bu.
sonrada açıklama yapıyorlar neymiş her işlem dikkatle inceleniyormuş gerektiğinde SPK ya bildirilioyormuş.hadi oradan...
-
[quote=QUEEN;129574]kurt var duramadım yine..uyanığız ya...off..gevşemiyoda..[/quote]
Shorttamsın Queen.
-
[QUOTE=VOBiX;129572]O akdar dedi Asti formülü ver diye. Bak ssitem de gitseydi nereden bulacaktın sistmei yine .dng Ucuz atlatmışsın. Soğutucu kullanın yaz aylarında.[/QUOTE]
Soğutucu var, ne isterse alıyorum ama yine de sapıttı :D
-
[quote=Fantom;129566]merak ettim Yaşar Erdinçi dinleyip protesto eden varmı :::[/quote]
sanırım protesto eden adamlar olduğu için kademeler bomboş ve onun şikayet ettiği yükselişi yapan adamlar da neredeyse parmak kıpırdatmadan karlarına kar katıyorlar.
ne büyük ironi değil mi? :)))
-
[QUOTE=VOBiX;129573]Kapanış 47000 üzerinde olursa adam ilahlaşacak yine. Bir de bu yanı var işin.[/QUOTE]
Allah'tan başka ilah yoktur
neden ilahlaşsınki vob oynayan herkes biliyor vade sonu aldıklarını
Yaşar Hoca sadece kral çıplak dedi ilan etti.dng
-
vob yükseldikce komisyonlarda yükseliyor.üüü
-
doktor vob u protesto ettrcegıne kurslardan aldıgı yazdgı kalemden aldıgı verdıgı semınerlerden aldıgı paraları protesto edip almasın once..biz de vob u protesto edelim..bekara bosanmak kolay tabi..kimileri diyo kı pıyasada işlem yapmıo..o o ıslerı cok once bıraktı zaten parayı yukarda yazdgım calısmalarından kazanıo..kendı kabul etmese de tarafsz ve bagımsız yazdıgına ıhtımal vermıorum..zaten bı anda parlaması da pıyasa goruslerının cok ucarı ve oturaklı olmasından kaynaklanmadı
-
gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)