sistem 47.450'den AL verdi.(SAAT 11:00'DE VERDİ...)İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...
Printable View
sistem 47.450'den AL verdi.(SAAT 11:00'DE VERDİ...)İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...
marbaş ı efg yi engellıycek adam daha yok turkıyede..hiç boşuna kımse kıvırmasın..sız ınceleyın ıslemlerı..bıze kendı alıslarımıza verınce hemen telefon acın ama baskası yazıp silince bu olması gereklı bunu desteklıyorm deyin..ohhh..
[QUOTE=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları zilesenize akıntıya kaplılın. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin.[/QUOTE]
katılıyorum bu manipülasyonlar zaten var Yaşar Hoca yenimi uyandı asıl ona günaydın demek lazım.dng
[QUOTE=Larossıan;129560]Emekliye birşey yokmu?:mad:[/QUOTE]
[I]Aynı şekilde onlara da var.[/I]
[quote=abka;129581]vob yükseldikce komisyonlarda yükseliyor.üüü[/quote]
abi millet küpü dolduruyor.kimin numrunda şimdi komişın :p
[quote=MASTER;129584]sistem 47.450'den AL verdi.İşlem yaptığım için ancak yazabildim...(Cuma 46.575 den Sat vermişti...)Vade sonu iyi çarptılar doğrusu...Sistem Haziran ayını ıkna sıkına da olsa artıda kapatabilecek mi çok merak ediyorum...[/quote]
Bayağı çarpılmış fena.üüü
51-52 arası bişey uzlaşırız
Arkidiş bukadar olmaz yuaw :mad::mad::mad: ne vade sonuymus
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/8558/sasw.png[/IMG]
[QUOTE=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)[/QUOTE] sistemle mi hareket ediyorsun.
[quote=Vob Trader;129583]gene başlamış millet hayıflanmaya ya alsanızda uzunları izlesenize akıntıya kapılıpda. boşverin manipilasyonu spekülasyonu. rakamları trade edin. hareket olur sızlanma yatay olur sızlanma. ee nolsun başka :)[/quote]
yok ondan degıl..ben nerde ıslem yaptıgımı bılerek yapıorum kaybedınce de onu bunu suclıycak degılım bı cok arkadas da bu bılıncte burda..ama ole arada iç geçirip ufak bı kalay atıyoruz işte:)
Sabah açılıştan hemen sonra PASCAL da SAT a geçiyordu ama vazgeçti. İyiki de vazgeçti. Pascal izci köpeği gibi bırakmıyor PY nin peşini :D
[QUOTE=Fantom;129586]katılıyorum bu manipülasyonlar zaten var Yaşar Hoca yenimi uyandı asıl ona günaydın demek lazım.dng[/QUOTE]
hakkaten ya. hayıflananlar kazansa tek kelime gık etmezler. sonrada buna da manipilasyon var, şu var bu var. ya varsa var size ne :)