-
[quote=Astatin;305289]Günaydın,
Longlarını erken kapatanlr için bakakalınan giden geminin sesi efekti : Vuuutttt, vuttttttttttt[/quote]
Daha bi şey gittiği yok al tarafı 350 pivan artıda sen asıl akşama şenliği gör;)
dur ben şu avatarı bi değiştireyim bari :::
-
-
[quote=pazer;305292]91.400 full şort
:)[/quote]
istoplatırlar :( ustad bari full yapmayın böyle havalarda şortları çok tehlikeli değil mi :(
-
''yukari, daha yukari'' formasyonu tikir tikir isliyor...
-
[quote=Astatin;305289]Günaydın,
Longlarını erken kapatanlr için bakakalınan giden geminin sesi efekti : Vuuutttt, vuttttttttttt[/quote]
Patron şortları erken açanlar için de bir efekt alsaydık...:..:
-
100000'i gormeden rahat etmeyecegiz, palanin akli 100000'de psikolojikman...:)...
-
[quote=Sekube;305297]Patron şortları erken açanlar için de bir efekt alsaydık...:..:[/quote]
oy sismanim sismanim...
sisman sevdim, pismanim...
-
[quote=Sekube;305297]Patron şortları erken açanlar için de bir efekt alsaydık...:..:[/quote]
Kibar: ühü ühü, so sori
Orta ayar: gacırt
kaba: haşırtoosss brutossss
kinayeli: yeni gelin sendromuna girenler vob da hep kaybeder...
kendimde dün 300 puan şorttan kütürdediğim için rahatlıkla yazıyorum...yannış anlama olmasın:Düüü
-
-
Asti biliyinmi inanamıyorum ama hala longda gıpraşmadan bekliyom 2 gündür hiç normal bi davranış değil bu demi benim için :..: :..: :..:
-
yorum yok halen long gayri ::: yiter daaa
-
fazla aç gözlü olmamak lazım derler vobda
ama karda oturmayıda bilmek lazım diye bi laf vardı galiba ''zararı kısa kes kearda otur '' gibi falan ama bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu 2 gün içinde :rolleyes: