[QUOTE=Fantom;129606]geçen hafta 50 bin diyordum oha dediydi birisi .lelele[/QUOTE]
Bend edim daha uzlaşmadık ama :..:
Printable View
[QUOTE=Fantom;129606]geçen hafta 50 bin diyordum oha dediydi birisi .lelele[/QUOTE]
Bend edim daha uzlaşmadık ama :..:
elektrikler gitti geldi 300 puan almışlar..
birde işin şu tarafı var manipülasyon cart curt her neyse...bu adamlar olmazsa burada yaprak kımıldamaz o zaman sende takılacaksın peşlerine.hayıflanana bana ne bana ne diyene mama yok.ya bu deveyi güdecen ya da başka bir diyara gidecen.
Y.ERDİNÇ protesto edin diyor.şunu düşünmüyor ya bu yabancılar protesto etmeye kalkarsa bu arada çıkan çatlak sesleri.ve kımıldatmazsa piyasayı 2 ay.onlar sadece imkb de ve vob ta işlem yapmıyorki dünyanın envai çeşit yerinde işlemleri var.burayı zincire vururlar millet kan ağlar onlar başka piyasada at koşturmaya devam eder.
öyle mi değil mi?
[quote=GOKHANFINDIK;129612]Şu alış baskısına sistem sat vermiş ben o sistemi dinleyecem alttan longlamayacam.Şimdi disiplinden çıkarsanız 10 kere öperler sizi.Yarın daha üste çıkar bu vadeli.[/quote]
Benim için problem yok...Çıkması işime gelir...Ben Vob'da en son 44.675'ten Shortl'ayıp 43.775'ten de pozisyonumu kapamıştım.O zamandan beri Flat'im çünkü genelde vade sonlarına çok yaklaşıldığında çarpma çırpma çok olduğundan Vob'daki işlem sayımı azaltıyorum...Perşembe gününden beri İŞ(C)deyim.Bugün saat 11:00 gibi de 4.52'den pozisyonumu arttırdım,maliyet 4.44 oldu...Bu kağıtta patlama bekliyorum.Daha önce bir yazıyla dikkat çekmiştim İŞ(C)'ye...4.56 direncine dikkat...Saygılar...
sky turk kanalına bakın
47750 stoplu shortum.Yakında kapanırım.Akbank isc hep aynı yerde takılıyorlar.Önceki zirve geçilmiyor bir türlü.Akbank da geldi aynı yere.İsc 12 haziranda da bu zirveden dönmüş.Delecekmi bakalım.
[QUOTE=abka;129620]hsbc ve diğer kurumlar gecen aylarda ,dyhol için hedef 0,34(endeksin altında getiri ) demişlerdi...bunlar bunu utamadan herzaman yaparlar...yakında hedef 3,40 derler..[/QUOTE]
VOB müdrü sonra diyorki adamalr beklentilerine göre alım yapıyor. Raporları nedense ters yönde oluyor. Benim kzıdığım manipülasyon varsa var de. NE o öyle yabancılar masum yerliler daha suçlu demeler filan. Dek i bu piyasada manipüalsyon var sizi kurt yabancıya kuzu yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yüreği olan gelsin de. Ona göre hiç bir şey bilmeyen adam faiz gelri azaldı diye gelip perişan olmasın burada. Yüreği olanlar gelsin. Olmayan parasını faizde tutusun banka bu parayı kredi oalrak versin yatırımlar artsın belki üç beş iş sahası kurulur. Paranın yabancıya gitmesinden iyidir.
doktor bu protesto işini kasıtlı olarak ve bagımsız olarak yazmıosa ben de hıc tanıyamamısm derim bu adamı
[quote=VOBiX;129627]VOB müdrü sonra diyorki adamalr beklentilerine göre alım yapıyor. Raporları nedense ters yönde oluyor. Benim kzıdığım manipülasyon varsa var de. NE o öyle yabancılar masum yerliler daha suçlu demeler filan. Dek i bu piyasada manipüalsyon var sizi kurt yabancıya kuzu yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yüreği olan gelsin de. Ona göre hiç bir şey bilmeyen adam faiz gelri azaldı diye gelip perişan olmasın burada. Yüreği olanlar gelsin. Olmayan parasını faizde tutusun banka bu parayı kredi oalrak versin yatırımlar artsın belki üç beş iş sahası kurulur. Paranın yabancıya gitmesinden iyidir.[/quote]
bozma kafanı abimm nasrettin hocayı hatırla Parayı veren Düdüğü çalar demiş,, Bu DeLLamada o taraftan düdüğü çalıyor, bir gün çıkar aheste aheste :)
fayf munut hala cortt dıyor hıc long demedi van munutte asada :::
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1093/vanvanvanp.png[/IMG]
arkadaşlar 3 senedir vade sonlarında her türlü manipulasyon oldu gördüğüm kadarı ile
bu zamana kadar neden gündeme gelmedi şimdimi uyandı birileri
neyse full lönk devam
[QUOTE=Fantom;129631]arkadaşlar 3 senedir vade sonlarında her türlü manipulasyon oldu gördüğüm kadarı ile
bu zamana kadar neden gündeme gelmedi şimdimi uyandı birileri
neyse full lönk devam[/QUOTE]
Herkesin içinde de birielri bir şey dese de içimizi döksek diye bekliyorduk. .dng Şimdi duruk yere kalkıp manipüalsyon var vs desen deli derler. Şimdi fitili doktor ateşledi biz patlatıyoruz dinamiti. .kom Ben VOB müdürüne bozuldum. İnkar etmesene be adam. Druum hakkında açıklama yapamam ya daç lışmalrımız sürüyor de. Yalan söylemenin alemi yokki. Dürüstlük de karaborsaya mı düştü yoksa?