[quote=enorton;129565]Sn sazan bu sistem burada paylaşmış olduğunuz [B]Bullfear Bearfear [/B]sisteminin modifiyeli hali mi?[/quote]
Hayır. O sistemle en ufak ortak paydası yok.
Printable View
[quote=enorton;129565]Sn sazan bu sistem burada paylaşmış olduğunuz [B]Bullfear Bearfear [/B]sisteminin modifiyeli hali mi?[/quote]
Hayır. O sistemle en ufak ortak paydası yok.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129641]Full short.[/QUOTE]
niye gökan
[quote=sazan;129645]Hayır. O sistemle en ufak ortak paydası yok.[/quote]
hah işte..bizde bu sistemin payını ve paydasını alsak o zaman...yada sadece payda da olur...oda olmazsa bizi boşver sadece bana göndersende olur.lelele.lelele olmaz mı...üwwwwwwwwwwwwwüüüüüüüüü
::::::
az önce dikkatimi çekti..sistemimde pozisyon kapatma işlemlerinin [B]bazıları([/B]sadece flat kalmada),sistemim geçmiş işlemlerinde gözükmüyor...mesela cuma uzun kapatmışsa...kullandığım sistemde bu kapama işareti var..ama sistem testrde aynı zamana ait bu pozisyom kapama işareti yok..çok garip geldi..diyebilirmki pozisyon kapamaların %40 ında test sonucunda işaret yok..ama bende var..
Vade sonu hareketi olacak tamam güzel de şimdi benim temmuzda ne olacaz onu bulmaya çalışıyorum.Yoksa artsak ne olacak düşsek ne olacak.48000 e geldik zaten.1000 de yarın gitsin.49.Sonrası önemli.Burada vobta biraz baskı oluşuyor.47700 den shortum.İsc garan akbank artsa bile vob duruluyor artamıyor.
[quote=Astatin;129647]hah işte..bizde bu sistemin payını ve paydasını alsak o zaman...yada sadece payda da olur...oda olmazsa bizi boşver sadece bana göndersende olur.lelele.lelele olmaz mı...üwwwwwwwwwwwwwüüüüüüüüü
::::::[/quote]
Lüks bir restoranda balık rakı ziyafeti teklif edin belki kabul eder :) Siz oyalarken biz de bu arada evinden Laptopunu çalarız...:)
[quote=QUEEN;129646]niye gökan[/quote]
Ablam niyesi vob artamıyor artık ivme biraz duruldu.Garan kaç kademe kalktı diğerleri kalkmıyor.Burada biraz durur vob.
[QUOTE=Astatin;129647]hah işte..bizde bu sistemin payını ve paydasını alsak o zaman...yada sadece payda da olur...oda olmazsa bizi boşver sadece bana göndersende olur.lelele.lelele olmaz mı...üwwwwwwwwwwwwwüüüüüüüüü
::::::[/QUOTE]
paydasını asitye verin payını ben alayım. Söz ikimiz de ayrı uçaklarla seyahat edeceğiz .dng
47525 Short...
Durmak yok yola devam.
[QUOTE=enorton;129653]47525 Short...[/QUOTE]
700 şortları 525 long yaptım demekki bana verdin malları :)
Bir gün imkb 48000 de yeni zirve yapmıştı.İlk seans zirvede kapanmıştık.İkinci seans sert vermişlerdi.Ertesi gün de devam etmişti satış.Orası 1 yıl zirve kaldı.Bu garanti niye böyle panik alımı var anlarız ikinci seans.İsc garan kalksa da artık vob artmıyor.