sat işareti yok halen..
47225 stop olma üzere long devam..
Printable View
sat işareti yok halen..
47225 stop olma üzere long devam..
[quote=enorton;129653]47525 Short...[/quote]
Niye system mi?
Sell Order
C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
Buy to Cover Order
C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
sistemde pozisyon kapamaların förmülü buna benzer karakterde...mesela cuma günü 11:00 de uzun kapatma var..
ama sistem test grafiğinde ve işlemlerinde o zamana ait bir değişiklik yok..
[quote=erkan.;129654]Durmak yok yola devam.[/quote]
Hani 47750 ler margin bölgendi?
[QUOTE=Vob Trader;129655]700 şortları 525 long yaptım demekki bana verdin malları :)[/QUOTE]
Kapital, fortis, finans, sanko aldı benimkileri :D Kapış kapış gitti valla... Neyse hayrını gör...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129656]Bir gün imkb 48000 de yeni zirve yapmıştı.İlk seans zirvede kapanmıştık.İkinci seans sert vermişlerdi.Ertesi gün de devam etmişti satış.Orası 1 yıl zirve kaldı.Bu garanti niye böyle panik alımı var anlarız ikinci seans.İsc garan kalksa da artık vob artmıyor.[/QUOTE]
28 şubat 2006. 48192 zirvesi. akbank ulusal 30 a tipi fonumuz vardı çok yüklü bakiye bütün aile efradımızın. o gün satmıştık.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129658]Niye system mi?[/QUOTE]
Evet...
[QUOTE=enorton;129661]Kapital, fortis, finans, sanko aldı benimkileri :D Kapış kapış gitti valla... Neyse hayrını gör...[/QUOTE]
hangisi benim acaba :D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129656]Bir gün imkb 48000 de yeni zirve yapmıştı.İlk seans zirvede kapanmıştık.İkinci seans sert vermişlerdi.Ertesi gün de devam etmişti satış.Orası 1 yıl zirve kaldı.Bu garanti niye böyle panik alımı var anlarız ikinci seans.İsc garan kalksa da artık vob artmıyor.[/QUOTE]
eğer bu yükseliş buraya kadarsa(kısa vadeli tepe, örneğin 1-2 ay gibi) garan akbank gibi endekse etkisi yüksek kağıtları almaları çok normal biliyoruzki, vadesonu uzlaşmasını imkb belirler ve bu uzunları ağustos vadeye taşıma niyetleri yoksa yani uzlaşmayla bitireceklerse operasyonu, vobun az artıp imkb nin çok artması büyük para sahipleri açısından daha mantıklı.
43725 long, 47525 short 3800 puan kar... Allah bin bereket versin...
[quote=enorton;129663]Evet...[/quote]
Ooooo o zaman short bozmam ben daha..dng::::::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129667]Ooooo o zaman short bozmam ben daha..dng::::::[/QUOTE]
Sen yeri gelir 1 dk sonra bozarsın da, benim sistemin sinyal verme hızını göze aldığımızda vade sonuna kadar böyle gider galiba...