Shorta geçtim 300 puan yukseldi, hala yukseliyo :D Düşsene artık, kesin manipülasyon var :D
Printable View
Shorta geçtim 300 puan yukseldi, hala yukseliyo :D Düşsene artık, kesin manipülasyon var :D
bugun maraş usulu de az işlem ypmış vob başkanından mı çekindi acaba
yarın 52 filanda uzlaşabiliriz oda var ihtimal dahilinde
[QUOTE=marakes;129707]bugun maraş usulu de az işlem ypmış vob başkanından mı çekindi acaba[/QUOTE]
çava aldı kokuyu uzunda beklior nakdi uzlaşmayı neden oynasınki :)
[quote=GOKHANFINDIK;129705]5000 puan girmiş girmiş yapmışlar sen hala gelmiş gelmiş diyorsun.Bu gidişle sana gelirler gibi geliyor bana.::::..:Alıntılarında da problem çıkmaya başladı.Ruh halinde değişiklik başlayabilir.Bu ara buradan 4000 5000 puan düşersek biliyorum en çok konuşacak sen olacaksın.Ben demedim mi diye hergün alıntı yapacaksın.Niceleri geldi bu forumlardan.Sen ancak yolcu olursun bence.Hancılar belli.[/quote]
Alıntıda problem yok.
Yok yok konuşmam öyle iğneli iğneli demiştim diye.
Konuşacak bişey yok. Ben 2400 paun kaybettim.
Siz bilmem kaç puan kazandınız. Tebrikler.
Kaybettiğim puanıda aldım sabah sabah.
yaptığım en son ve en teknik analiz sonucunu açıklıyorum.sizler yabancı değilsiniz...
SKY IS THE LIMIT çıktı...:::
[quote=Vob Trader;129709]çava aldı kokuyu uzunda beklior nakdi uzlaşmayı neden oynasınki :)[/quote]
bugune kadar bole olcagını da bılıodur bence..bugun bı rehavt cokmus heralde..:)bu marbaş da bı yatrım danısmanı vardı heralde sene 2001 falandı..mardinliler başı anlamına gelen isimle kurumu açtıklarını genelde aşirete iş yaptıklarını söluyodu..o zamanlar adı sanı bilinmez bi kurumdu..sonra el degstrdi bi daha da göremedim o adamı
bugün 48500 kapanırız dedimya 49 da kapanabiliriz :)
[QUOTE=marakes;129712]bugune kadar bole olcagını da bılıodur bence..bugun bı rehavt cokmus heralde..:)bu marbaş da bı yatrım danısmanı vardı heralde sene 2001 falandı..mardinliler başı anlamına gelen isimle kurumu açtıklarını genelde aşirete iş yaptıklarını söluyodu..o zamanlar adı sanı bilinmez bi kurumdu..sonra el degstrdi bi daha da göremedim o adamı[/QUOTE]
marbaş gediğin
[quote=Vob Trader;129714]marbaş gediğin[/quote]
ben de el degstrdgını belırttm zaten ,dikkat edersen..:)
[QUOTE=Vob Trader;129713]bugün 48500 kapanırız dedimya 49 da kapanabiliriz :)[/QUOTE]
50,000 i bugün görüp rahatlayalım en iyisi:)
[QUOTE=SEYYAH;129711]yaptığım en son ve en teknik analiz sonucunu açıklıyorum.sizler yabancı değilsiniz...
SKY IS THE LIMIT çıktı...:::[/QUOTE]
VanillaSKY mı LipSKY mı?