-
okudum...
tuncer şengöz dowda düşüşün devamını bekliyor dowda..kaldıgı yerden devam eder diyor aşagı..
yalnız spot30 içinde 50000 e kadar tepki bekliyor....
[B]nasıl olacak bu iş.....[/B]
dowun günlükleri uyumsuz.. bugün karar verme günü.. ben öyle düşüşe devam eder düşüncesinden çok emin değilim.. daha doğrusu soru işareti var.....bugun belli olur
12250 üzerinde kalırsa uyumsuzluk netleşecek. ve 12600 e kadar tepki ihtimali var....
12200 altına gelirsede uyumsuzlugun tepkisi son iki günlük minik bir yükseliş olarak kalacak ve ancak o zaman aşagı devam eder..
karışık bir gün... vadeli bu seviyeden veya biraz aşagıdan dönerse onunda uyumsuzluğu teyidli hale gelecek...
ya şelale olacak...uyumsuzluk ihtimali rafa kalkacak...
yada her an iyi bir tepki gelebilir kanımca... olay günlük bazda göstergenin dönmesine kaldı...
erken davranmayıp yinede tepki için göstergenin dönmesini beklemek daha mantıklı ....
aşagının neresi oldugu belli degil henüz çünkü..
-
okudum...
tuncer şengöz dowda düşüşün devamını bekliyor dowda..kaldıgı yerden devam eder diyor aşagı..
dowun günlükleri uyumsuz.. bugün karar verme günü.. ben öyle düşüşe devam eder düşüncesinden çok emin değilim.. daha doğrusu soru işareti var.....bugun belli olur
12250 üzerinde kalırsa uyumsuzluk netleşecek. ve 12600 e kadar tepki ihtimali var....
12200 altına gelirsede uyumsuzlugun tepkisi son iki günlük minik bir yükseliş olarak kalacak ve ancak o zaman aşagı devam eder..
karışık bir gün... vadeli bu seviyeden veya biraz aşagıdan dönerse onunda uyumsuzluğu teyidli hale gelecek...
ya şelale olacak...uyumsuzluk ihtimali rafa kalkacak...
yada her an iyi bir tepki gelebilir kanımca... olay günlük bazda göstergenin dönmesine kaldı...
erken davranmayıp yinede tepki için göstergenin dönmesini beklemek daha mantıklı ....
aşagının neresi oldugu belli degil henüz çünkü..
-
günaydın.. sakin bir açılış olacak gibi...
fdow...+%0.2
fdax...+%0.16
-
günaydın.. sakin bir açılış olacak gibi...
fdow...+%0.2
fdax...+%0.16
-
fdow 15 dakikalara göre aşagı gelecek gibi...
-
fdow 15 dakikalara göre aşagı gelecek gibi...
-
[quote=mbm;16476]okudum...
..[/quote]
hangi analizi tutarsa, diğerinin etiketlerini değiştirir olur biter sn.mbm :)
bir tuncer şengöz reklam kampanyasıdır gidiyor... aboneleri mi azaldı nedir...
-
[quote=mbm;16476]okudum...
..[/quote]
hangi analizi tutarsa, diğerinin etiketlerini değiştirir olur biter sn.mbm :)
bir tuncer şengöz reklam kampanyasıdır gidiyor... aboneleri mi azaldı nedir...
-
kimin alıp sattığına pek bakmam normalde..
dün bakacagım tuttu..
dsi,efg citi ne bulduysa verdiler.. sonradan hsbc de geldi bunların yanına..
hsbc kademeye bakmadı..üçer dörder kademe bastı....
bugun gerçekten merak ediyorum ne yapacaklar diye... alım satım stratejisi olarak değilde..
özellikle hsbc niye öyle yaptı ....
-
kimin alıp sattığına pek bakmam normalde..
dün bakacagım tuttu..
dsi,efg citi ne bulduysa verdiler.. sonradan hsbc de geldi bunların yanına..
hsbc kademeye bakmadı..üçer dörder kademe bastı....
bugun gerçekten merak ediyorum ne yapacaklar diye... alım satım stratejisi olarak değilde..
özellikle hsbc niye öyle yaptı ....
-
.
Günaydın herkese
foruma güniçinde yazı yazamasamda forumu sıkı bir şekilde takip ediyorum arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum gün içinde güzel yorumlarda bulundukları için.
-
.
Günaydın herkese
foruma güniçinde yazı yazamasamda forumu sıkı bir şekilde takip ediyorum arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum gün içinde güzel yorumlarda bulundukları için.