dtc ile verdiğim sistem ,bir günde kolay poz değiştiremeyen ağır bir ov li sistemdir ve poz umla alakası yoktur.
str ile yapıyorum daytradelerimi,
bilgi olarak diğer sistemin grafiğini koyuyorum arasıra...:)))
Printable View
dtc ile verdiğim sistem ,bir günde kolay poz değiştiremeyen ağır bir ov li sistemdir ve poz umla alakası yoktur.
str ile yapıyorum daytradelerimi,
bilgi olarak diğer sistemin grafiğini koyuyorum arasıra...:)))
alışlarımın çoğu geldi.. artık 68.700 stop olmak üzere kıpırdamamayı düşünüyorum..
aakidişlee
fiyat yukarı gitmesine rağmen benim göstergeler son 200 puanlık yükselişi onaylamamıştır.
bi haber edem dedim gayri :::
cover flatim .. .trade alda . .trendlerde alda ..
[QUOTE=unlimitted;251011]aakidişlee
fiyat yukarı gitmesine rağmen benim göstergeler son 200 puanlık yükselişi onaylamamıştır.
bi haber edem dedim gayri :::[/QUOTE]
DI sı biraz rahatlattılar tepe degerlerden lımıt altına ındırdıler sımdı bı kez daha yukarı vuracak olurlarsa tam satıs fırsatı olusur merakla beklıyorum...
375 den 1/2 kısaldım .. hadi hayırlısı sistemde satta gari .. al verirse donerız artık...
majör hisseler artık daha fazla aşağı inmeyiz diyorlar sanki..
[quote=unlimitted;251011]aakidişlee
bi haber edem dedim gayri :::[/quote]
lem çok uzun süredir ilk kez [B]yükseliş onaylanmadı[/B] dedim heee:D:D
vay anasını. :..:
birazdan onaylamak üzere 70 gösterirlermiş :::
[QUOTE=unlimitted;251024]lem çok uzun süredir ilk kez [B]yükseliş onaylanmadı[/B] dedim heee:D:D
vay anasını. :..:
birazdan onaylamak üzere 70 gösterirlermiş :::[/QUOTE]
bizde bu şans varken o da olur parton :) 70 az 79 yap şunu :)
arkadaşlar hepinize bol kazançlar diliyorum.Kısa tutmaya devam ediyorum.şelale hanımı davet ettim.
bu arada çıkmam gerekiyor.ara ara ema 55 i veren olursa çok sevinirim.
69100 ü kıramazsa 70150 civarına çufçuflar ama görünen köy klavuz istemez...
[quote=Kennym;251030]69100 ü kıramazsa 70150 civarına çufçuflar ama görünen köy klavuz istemez...[/quote]
sanki parite aşağıya gözünü dikmemiş olsa yükseklerde bi hava alıp gelecek izin çıktığında oksizen alıp gelecek
Ema değeri kosul olarak yazılarak sartli emirde girilebilir , fakat 5 dk periyotta baktiğimizdan kosul sık sık değişecektir.
ahanda sistemin saat 10 barı tamamlaması itibariyle verdigi sat sinyali 69125 ten verdi 69375 te ben uyguladım...
altta gostergeler içerisinde most halen alda , DI yorulmus gidemem diyor MFI iice dibe iniyor ..
[QUOTE=citiwan;251034]sanki parite aşağıya gözünü dikmemiş olsa yükseklerde bi hava alıp gelecek izin çıktığında oksizen alıp gelecek[/QUOTE]
bariz bir şekilde gitmesi gerekiyor ama nedense dedeler onaylamadı herhalde.. dolar hafiften yukarı yol almaya calısıyor dusus trendinin ust bandına degmesı pıyasa ıstahını bıtırmıs olsa gerek...
koparsa fena gıder üvvv tırsıyorum patronlar üvvvv uahuahauha7uh
ısctr ve garan grafiği koymaya çalıştım ama koyamadım..üüü bırakın dow'u bow'u.. o graflara dikkatli bakın...:)))
ısctr, garan gibi majör hisselerin graflarına baktığımızda saraylı hocamızın 75.000 beklentisinde ne kadar haklı olduğu bariz görülüyor..
400 den kapandım bunların niyet bozuk teyit şart sat sinyali için .. anında höpürdetebilirler...
69400 kavgası basladı... 500 lot 500 lot satıslar alıslar havada ucustu :) bunlar 70000 üstü kesin yapacaklar...
dikkate almayın ben ne beklıyosam tersi olacaktır piyasanın altın kuralı...
göstergeler onaylanmayan 200 puanın geri gelmesiyle rahatlamışlardı.
son 200 puanı yine onaylamadıklarını ilettiler.
long arkadaşlar dikkatli olmalıdır...:cool:
Eğer son verdiğim dalga yapısı doğru ise,yukarı doğru sert hareket arifesinde olmamız gerekiyor..:confused:
Kasım ayından beri yukarı yönde başlayan ed 'in 5.A.c =5.A içinde olmamız muhtemel,bunun hedefi 75.000 civarı bir nokta olabilir.:rolleyes:
Sonra 70.000 e 5.B ile bir gevşeme ve sonra da 80.000 ' e 5.C ile son çıkış olmalı bu dalga yapısına göre...:p
5.B ile 70.000 e gevşeme en az güvenilir halkadır,75.000 ve 80.000 hedefleri bence daha güvenilir...
DBS olarak aşağıda 5.A.b=66.975 ve 4= 64.675 Noktaları geçerli,66.975 aşağı kırılırsa iş değişir.:o
Bu,mayıs ayı sonuna doğru belirttiğim yapıdır.:)Dalga yapısında bir değişiklik yok.
dolar tekrar aşağıya yöneldi.. endex 30 da inatlaşma devam ediyor.. 400 ün üstünde tutsalar yukarı yönelecek piyasa bunu engellemeye calısıyor YKR bakalım kim inadından vazgecmeyecek :) kaybeden fena poz kapatacak gibi :)
69450 gün periyodu için önemli bir seviye ve sabahtan beri direnç olarak çalışmakta..
geçilirse olumluluk artacaktır..
aşağı tarafta 68650 destek..
[quote=hpy;251027]bu arada çıkmam gerekiyor.ara ara ema 55 i veren olursa çok sevinirim.[/quote]
69194
resmen hipnotize etti pela ... iki trade oldu bende .. ikiside kısa .. biri istop biri .. karlı istop .. 75 point kardayım .. gidip yemek yiyeyim eehuhuehue .. benim tahminim bugün küsküsel düşüş olacağı ama .. tabi tahminle olmuyor bu işler ... sistemtiğe göre hareket edecem ... trade sat desin satacam .... ahanda yaklaşmış baya sat ben yazarken ...
benim bildigim kefere pala , cumaya giden cemaatin stoplarını patlatır :) bakalım döndügümde nolcak... ueheuh
cumleten hayırlı cumalar... 69 100 kırmadıkca kısalmıcam.. sat sinyalim burdan geldi ve hala teyit ediyor ama yere oldukca tehlikeli yukarı kırarlarsa 70100 potansta.. neyse.. ben kacar cumleten bol sans.
trade satta .. kısaldım ... istopuda yazdım ....3. poz kısa denemesi .. ben çıkıyorum ... sze bol şans .. geldiğimde . ema altına gelsin ..mümkünse ... ... 1 saat sonra falan gelirim .. inşallah .. üvvvvvvvvvvvv
cümleten hayırlı işler bol kazançlar
[quote=Lefter;251090]cümleten hayırlı işler bol kazançlar[/quote]
ojgeldin lefter. yoktun uzun süredir.
dedim heralde terste kaldı bizim bi yorumumuzla. üüü
[quote=unlimitted;251091]ojgeldin lefter. yoktun uzun süredir.
dedim heralde terste kaldı bizim bi yorumumuzla. üüü[/quote]
hoşbuldum unli abi :))) estaf. abi terside düzüde var bu işin :..: senin yorumların %98 tutuyo istatiklerime göre:..: süpersin emeklerine sağlık bu hafta hiç işlem yapmadım pıyasaya bakmadım antalyada tatıldeydim . şu an lobideyim ve dönüşe geçiyorum.lelele pazertesinden itibaren izini sürmeye devam unli abi.brv bu arada cuma tatıle çıkarken 5 tane 68200 den senın göstergelerine göre long bırakmıstım duruyolar hala:..:
pazertesi görüşmek üzere herkese bol kazançlar , şimdiden iyi hafta sonları .
saraylı abimede hürmetler.
selamlar
[quote=Lefter;251098]hoşbuldum unli abi :))) estaf. abi terside düzüde var bu işin :..: senin yorumların %98 tutuyo istatiklerime göre:..: süpersin emeklerine sağlık bu hafta hiç işlem yapmadım pıyasaya bakmadım antalyada tatıldeydim . şu an lobideyim ve dönüşe geçiyorum.lelele pazertesinden itibaren izini sürmeye devam unli abi.brv bu arada cuma tatıle çıkarken 5 tane 68200 den senın göstergelerine göre long bırakmıstım duruyolar hala:..:
pazertesi görüşmek üzere herkese bol kazançlar , şimdiden iyi hafta sonları .
saraylı abimede hürmetler.
selamlar[/quote]
sevindim. iyi yolculuklar.:)
unutmadan, bugün o longlara dikkat et. :)
sessizliği kırmak için güzel bi şarkı:
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x60k81_eylem-koc-fikrimin-ince-gulu_music[/URL]
büyük önder Atatürk'ün de sevdiği şarkılardandır kendisi.
her yükseliş short fırsatı bence
bu arada pala ema55 i not almışmıdır sence saraylı abi:)
yaw arkadaş tamam anladık yatay seviyorsun da.
neredeyse 70 bine gelmiş piyasanın yatayı 500 puandır be kardeşim.
50 puana git gel yapmakla afedersin ama biraz (ımmm yok o kelime olmaz, ne desem burda hah buldum:..:) [B]suyunu[/B] çıkarmış olmuyor musun? :D
[quote=unlimitted;251107]yaw arkadaş tamam anladık yatay seviyorsun da.
neredeyse 70 bine gelmiş piyasanın yatayı 500 puandır be kardeşim.
50 puana git gel yapmakla afedersin ama biraz (ımmm yok o kelime olmaz, ne desem burda hah buldum:..:) [B]suyunu[/B] çıkarmış olmuyor musun? :D[/quote]
duydu :D:D:D
[quote=kitaro;251106]bu arada pala ema55 i not almışmıdır sence saraylı abi:)[/quote]
zannetmem,o ema1 e bakar genelde...:..:
geldim ve kısa devam .. no istop .. .. hani ema altına inecekti ...
geldiğim belli olsun hadi insin ema altına ... üvvvvvv:::::::D:D:D
hafif çapta sallandı bursa..
[quote=YAVUZHAN;251148]hafif çapta sallandı bursa..[/quote]
geçmiş olsun yavuzhan...:o