[quote=QUEEN;129770]nerden log olucaksın şimdiden biliyomusun[/quote]
Biliyorum.Kafama ne zaman eserse.Bu arada vobtraderla ben mi manipülasyon yapıyom acaba önce 50000 diyoruz sonra 45000 .lelele.dng
Printable View
[quote=QUEEN;129770]nerden log olucaksın şimdiden biliyomusun[/quote]
Biliyorum.Kafama ne zaman eserse.Bu arada vobtraderla ben mi manipülasyon yapıyom acaba önce 50000 diyoruz sonra 45000 .lelele.dng
panik yok long devam
bitti düşüş dağılın 600 full long uzlaşma 50 bin
Ben temmuzda ne olacak onun peşindeyim.Ben Domalanım büyük düşünmem lazım.:D::::::
Spot kötü longcular yanmayın
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129778]Biliyorum.Kafama ne zaman eserse.Bu arada vobtraderla ben mi manipülasyon yapıyom acaba önce 50000 diyoruz sonra 45000 .lelele.dng[/QUOTE]
Ehh işte sabahki mesajımdaki X sendin. .dng
[img]http://www.finanstrend.com/images/urunler/img736_142327b.JPG[/img]
[i]IMF ile iyi yönde gelişen ilişkiler Mayıs sonu-Haziran başında baskı altında kalan İMKB'nin yeniden atağa kalkmasını sağladı. MSCI Gelişen Piyasalar ile arada açılan fark kapanırken bugünkü yükselişle makas 25 Mayıs'taki en düşük seviyesinden daha düşük bir seviyeye geriledi.[/i]
Dow en tepede.İmkb ikinci seans en düşükte.Kedi 3 kere mama yemez.Perşembe 46000 den 850 puan çaktılar aldılar.Cuma 47325 ten 850 puan çaktılar aldılar.Bugün 48000 den sattılar.Almayacaklar haberiniz olsun.Almayacaklarrrrrrrrr.
full long uzlaşırız bunlarla
Sert düşüş yok, olsa olsa silkeleme amaçlı olur düşüşler, onuda ağır ağır yapıyolar sanki:) ani yapsalar uzuncular poz kapa poz aç yapar korkusu var:)...
Spot 100 37.500'de, İŞ(C)'de 4.56 üzerinde tutunabilmeli yoksa geri çekilme olabilir...
ağustos vade stop 47675..
halen long !
5 dk lık sistem sat verdi bu arada ama pek dikkate almıyorum..