-
[quote=urungu;129821]JP Morgan, ASYAB için 2.91 hedef fiyat verdi... 2 hafta içinde Asyab'ı 2.91'e taşıyacaklar..
Diğer bankalar içinde hedef fiyatlar çok yüksek. Özellikle TEB ve FORTIS...
bu durumda sert düşüş beklemek hata olur.. Bankalar çok güçlü seyredecek...[/quote]
önceki hedeflerin hepsi tuttu ya... :..:
-
[QUOTE=MMO;129825]Gökhan ne ayak short bekliyorum ama hiç de rahat değilim plans lütfen- spotta israr görüyorum[/QUOTE]
Plans ları hexen baba yapardı o da yok ne yazıkki üüü Gökhanın beynine AL gelince yazar heralde ama sen yine de gökhana göre işlem yapma...
-
400 puan fark buhar oldu be bu nasıl borsa.
-
[QUOTE=unlimitted;129826]önceki hedeflerin hepsi tuttu ya... :..:[/QUOTE]mesela hsbc dyhol için 0,35 hedef diyordu..şimdi 1,60 oldu..
-
emir iptaline ceza hangi şartlarda gerçekleşiyor arkadaşlar ?
stop yenileyip duruyoruz,ceza gelmesin ?
-
[QUOTE=urungu;129821]JP Morgan, ASYAB için 2.91 hedef fiyat verdi... 2 hafta içinde Asyab'ı 2.91'e taşıyacaklar..
Diğer bankalar içinde hedef fiyatlar çok yüksek. Özellikle TEB ve FORTIS...
bu durumda sert düşüş beklemek hata olur.. Bankalar çok güçlü seyredecek...[/QUOTE]
tam tersi diyorum, fazla açıklamaya gerek yok şu piyasalarda zaten 1-2 sene bile bu analizleri yada üçkağıtları öğrenmeye kafi.
-
[QUOTE=Vob Trader;129824]ilk margin call da yat uzmanınca aranılır. josef josef moduna geçilir. tatil zehir olur. elde bi laptop kopuk bağlantılardan ekran izlenilmeye çalışılır. alsatlarla zarar katlanır. hanımla tatilemi geldik yoksa başka bişeyemi diye kavgalar başlar. sonuç olarak hem para kaybedelir hem de huzur bozulur. tatile flat gidilir :)[/QUOTE]
Bir de kesin birilerinin parmağı var bu işte manipülasyon yapılıyor denilir.
-
Vallahi bana göre işlem kesinlikle hayatta alacağınız en son risk olsun.Benim long olmam sadece düğmeye basmama bakar.Ama satıcılar coğalmalı artık.Bu kadar farkı niye yediler düşündürücü.İzlemedeyim.Fiyat değişmiyor.48 lere falan yaklaşalım hele.Dax daha üstte.
-
[i]Novartis'in bir kısım hissesini alacağı söylentileri ile yükselen İrlandalı ilaç üreticisi Elan'ın sektörü yukarı taşımasıyla Avrupa borsaları yükseldi.Novartis'in bir kısım hissesini alacağı söylentileri ile yükselen İrlandalı ilaç üreticisi Elan'ın sektörü yukarı taşımasıyla Avrupa borsaları yükseldi.[/i]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;129830]emir iptaline ceza hangi şartlarda gerçekleşiyor arkadaşlar ?
stop yenileyip duruyoruz,ceza gelmesin ?[/QUOTE]
[b]1. Kapsam[/b]
Bu Genelgede,
- İslem Esasları ile ilgili 2005/4 sayılı Genelgede 16 No’lu “Eslesme Anında Emir İptali” baslıklı madde altında degisiklik yapılmıstır.
- İslem Esasları ile ilgili 2005/4 sayılı Genelgeye 17 No’lu “İradi Emir İptali” baslıklı madde eklenerek bu maddeden sonra gelen madde numaraları birer adet arttırılmıstır.
- Mali İsler Esasları ile ilgili 2005/9 sayılı Genelgenin 3 No’lu “Borsa İle İlgili Ücret
ve Giderler”, 4 No’lu “Ücret ve Giderlere İliskin Açıklamalar”, 6 No’lu “Ödemelerle İlgili Açıklamalar” ve 9 No’lu “Ödeme Süreleri” baslıklı maddeleri altında degisiklikler yapılmıstır.
[b]2.[/b] Eslesme Anında Emir İptali Borsamızın 2005/4 sayılı Genelgesinin “Eslesme Anında Emir İptali” ile ilgili 16 No’lu maddesi asagıdaki sekilde degistirilmistir.
[b]“16. Eslesme Anında Emir İptali[/b]
…
Eslesme anında iptal edilen emirlerin üye bazında aylık olarak hesaplanan parasal büyüklügünün onbinde 2’si Eslesme Anında Emir İptal Ücreti olarak Borsaya ödenir. Parasal büyüklügün hesaplanmasında emrin fiyatı esas alınır....”
[b]3. İradi Emir İptali[/b]
Borsamızın 2005/4 sayılı Genelgesine “İradi Emir İptali” ile ilgili 17 No’lu madde asagıdaki sekilde eklenmistir.
“ [b]17. İradi Emir İptali[/b]
Üye kullanıcıları tarafından bu Genelgenin 8.8 maddesi uyarınca üye temsilcileri tarafından iptal edilen emirlerin parasal büyüklügü üzerinden ilgili üyelerden “İradi Emir İptal Ücreti” alınır.
[color=#0000FF]Bu sekilde iptal edilen emirlerin parasal büyüklügünün aylık olarak ilgili üye tarafından gerçeklestirilen aylık islem hacmine oranının %50’yi asması durumunda asan kısmın parasal büyüklügünün yüzbinde 1’i İradi Emir İptal Ücreti olarak Borsaya ödenir[/color]. Parasal büyüklügün hesaplanmasında emrin fiyatı esas alınır.
Detaylar [url=http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/ProcedureTree/2009-87.pdf]Genelge No:2009/87: İradi Emir İptali ve Eslesme Anında Emir İptaline İliskin Degisiklikler[/url] genelgesinde.
-
[QUOTE=enorton;129827]Plans ları hexen baba yapardı o da yok ne yazıkki üüü Gökhanın beynine AL gelince yazar heralde ama sen yine de gökhana göre işlem yapma...[/QUOTE]
hexen baba giderkene fxciye el vermiş. ikimizin nickinin ortasında da X var demiş. Benimki sonda diye bana yok üüü fxci yapıyor plansları artık. Dowu dize getirdi.
-
eyvallah vobix,çok teşekkürler !