-
Şimdi Obamanın leşini serseler ne olacak bu milletin zararı kim karşılayacak.Yamyamlık yapmayın.Böyle kepazelik mi olur.Komplo teorisi falan üretiyorum gibi algılanmasın.Sadece adam gibi yatırım yapsınlar.Ulan daha benden keseceksiniz boşu boşuna 3 milyar bu ay.Küfredecem şimdi.
-
[quote=MMO;129861]Adamların VOB a paraları yetmedi kapattırdılar sonunda yuh be,[/quote]
Bakkala gönderdim şimdi çocuğu.Borç alıp geliyor.:..:üüüOoo bugün akşam 8 e kadar seans yaparız gibi.Demekki istenince oluyormuş.üüüAkbank düştü.İki etti 35 e vuruyor dönüyor.
-
içimizden geçenleri yazsak kesin başımız belaya girer
-
[quote=GOKHANFINDIK;129841]Epey birazcık oldu bu 400 puan.:::
Her iki piyasa da açıkken o kadar fark oluştuğunu hatırlamıyorum ben...Herkes elindeki enstrüman VOB,hisse her neyse ona bakar...Benim elimdeki İŞ(c)'nin fiyatı yükselirken Vob yatay kalıyorsa ben İŞ(c)'leri sende Short'ları tutmaya devam edersin...Eğer endeks düşmeye başlarsa ben sistemin sat sinyaliyle vob'da shortlar kendimi hedge ederim eğer yükselirse de sen elindeki Shortları kapar Long açarsın bu kadar basit...Yani herkesin kendine göre bir oyun planı olmalı...Var mı burada problem? :)
-
[QUOTE=VOBiX;129857]Edward sen ne dersin bu ASYAB işine? :..:[/QUOTE]
Valla bi mail attım hisse 1 in altına düştü, beni işten çıkardılar hisse yine 2 lere gelmiş. Göçmesi bi mail atmama bakar :D
-
[B] Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya[/B], yada [B]minareyi çalan kılıfına uydurmuş işte[/B], telekommuş, yerim lan sizin telekom yalanınızı:) eve çoluk çocuğa ekmek götürmek bu kadar basitmi? hah hah hah hah hah, çok komik çooook....
-
biz cortlayamadan vob sistemi cortladı :)
alışkanlık yapmasın diyecem ama yapacak gibi :)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129862]Şimdi Obamanın leşini serseler ne olacak bu milletin zararı kim karşılayacak.Yamyamlık yapmayın.Böyle kepazelik mi olur.Komplo teorisi falan üretiyorum gibi algılanmasın.Sadece adam gibi yatırım yapsınlar.Ulan daha benden keseceksiniz boşu boşuna 3 milyar bu ay.Küfredecem şimdi.[/QUOTE]
Ya bu füze yolunu şarırsaydı?
[QUOTE] 29.06.2009 15:49:21 ABD, KITALAR ARASI BALİSTİK FÜZE DENEMESİ YAPTI
ABD Hava Kuvvetleri,
California'daki bir üssünden, savaş başlıksız "Minuteman 3" tipi kıtalar arası
balistik füze denemesi yaptığını bildirdi.
Askeri yetkili Raymond Geoffroy, yerel saatle 03.01'de (TSİ 14.01)
Vandenberg Hava Kuvvetleri üssünden fırlatılan balistik füzenin Büyük
Okyanus'taki hedefleri başarıyla vurduğunu açıkladı.
Geoffroy, üç başlıklı füzenin, 6 bin 800 kilometre uzaklıktaki Mashall
Adaları'nda bulunan Kwajalein Mercanadası yakınındaki hedefleri vurduğunu
belirtti.
ABD Hava Kuvvetleri, denemenin amacının silah sistemini kontrol etmek
olduğunu açıkladı.[/QUOTE]
-
[quote=MASTER;129865][quote=GOKHANFINDIK;129841]Epey birazcık oldu bu 400 puan.:::
Her iki piyasa da açıkken o kadar fark oluştuğunu hatırlamıyorum ben...Herkes elindeki enstrüman VOB,hisse her neyse ona bakar...Benim elimdeki İŞ(c)'nin fiyatı yükselirken Vob yatay kalıyorsa ben İŞ(c)'leri sende Short'ları tutmaya devam edersin...Eğer endeks düşmeye başlarsa ben sistemin sat sinyaliyle vob'da shortlar kendimi hedge ederim eğer yükselirse de sen elindeki Shortları kapar Long açarsın bu kadar basit...Yani herkesin kendine göre bir oyun planı olmalı...Var mı burada problem? :)[/quote]
Cuma 412 puan farkla kapandı vob.Demekki 400 puan buhar olmuş.Ee ne de olsa 48000 den de almaya insan lazım değil mi?Ok.
-
2009-06-29 15:41:34 *vob işlem sistemi geçici bir süre için üye erişimine kapatılmıştır-vob
-
[QUOTE=bull market;129867][B] Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya[/B], yada [B]minareyi çalan kılıfına uydurmuş işte[/B], telekommuş, yerim lan sizin telekom yalanınızı:) eve çoluk çocuğa ekmek götürmek bu kadar basitmi? hah hah hah hah hah, çok komik çooook....[/QUOTE]
Kabloalrda sorun varsa uydu net denilen bir şey var. Kurarsın IMKBye VOBAŞa bir de aracı kurumalra. Olur biter.
-
Las Vegas da bile böLe olmuyor ayıpp yaaaaa...