[quote=chn69;129864]içimizden geçenleri yazsak kesin başımız belaya girer[/quote]
Ben vobtan değil de voborsadan korkuyorum.Beni engellemesinler komple basayım şimdi dümdüz.Hiç umrumda değil gireceğim cezaevi yada ödeyeceğım para.
Printable View
[quote=chn69;129864]içimizden geçenleri yazsak kesin başımız belaya girer[/quote]
Ben vobtan değil de voborsadan korkuyorum.Beni engellemesinler komple basayım şimdi dümdüz.Hiç umrumda değil gireceğim cezaevi yada ödeyeceğım para.
Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.
[QUOTE=clark;129752]hızlı bri hareket olacaksa 47 ye olabilir :)[/QUOTE]
[QUOTE=clark;129871]2009-06-29 15:41:34 *vob işlem sistemi geçici bir süre için üye erişimine kapatılmıştır-vob[/QUOTE]
47 den açılırız :)
[QUOTE=YAVUZHAN;129868]biz cortlayamadan vob sistemi cortladı :)
alışkanlık yapmasın diyecem ama yapacak gibi :)[/QUOTE]
Yapmış bile sanırım, ilkini millet yuttu ya artık tv dende söylendi telekomdan kaynaklı diye, eeee, arkası neden gelmesin? neden getirmesinler? borçlarımı var bu millete bu piyasaya? bu kafayla Dünyanın en gelişmekte olan borsası oldular ya ben ona şaşıyorum:..::..::..::..:
sn clark stop lossunuz kaç acaba?
Haber yokmu arkadaşlar gelmeyecekmi bu yayın acaba
imkb de bıle boyle duzenbazlıklar dönmüyo o bile alışılbilir şekilde..
[QUOTE=SaNCaKTaR;129874]Las Vegas da bile böLe olmuyor ayıpp yaaaaa...[/QUOTE]
[URL="http://www.sacitaslan.com/index.php?bab=haber&op=magazin&id=11297"]LAs Vegas artık avrupa'da[/URL]
Avrupadan önce İzmirde .dng
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129875]Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.[/QUOTE]
üye erişimine kapatılmış yani biz küçük yatırımcılara piyasa yapıcı sahip sayılır.
Kendi aralarında Mal takası yapıyor Ky görmesin ayıpppp......:)
[QUOTE=clark;129876]47 den açılırız :)[/QUOTE]
Valla öyle bişey olacağa benzer, spota vermediler vermediler, vob kapalıyken ağır aksak düşüyor sankim:..::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129875]Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.[/QUOTE]
525te de oynama oldu.