şu kazandıkları paraların az birazını altyapıya harcasalar bari..
Printable View
şu kazandıkları paraların az birazını altyapıya harcasalar bari..
[quote=GOKHANFINDIK;129875]Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.[/quote]
İyileştirmeye imkan veriyor olması?
Bu arada kapandıktan beri 30 endeks ne kadar düştü?
[quote=GOKHANFINDIK;129870][quote=MASTER;129865]
Cuma 412 puan farkla kapandı vob.Demekki 400 puan buhar olmuş.Ee ne de olsa 48000 den de almaya insan lazım değil mi?Ok.[/quote]
OK...:)Ben bugünkü makastan bahsetmiştim...Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bir ara 48.000 stop demiştin Short'lar için...Yani o 48.000'den alacak kişilerden biri de sen olabilirsin,dikkat et...:)Neyse sana rastgele,bol kazançlar...
[QUOTE=MMO;129887]İyileştirmeye imkan veriyor olması?
Bu arada kapandıktan beri 30 endeks ne kadar düştü?[/QUOTE]
Üye erişimine kapalı olması aracı kurumun emri iletememsi demek oluyor. İyileştirme emri de gitmez. Emir bekliyorr diye uyarı çıkar.
bu arada garanti ve isctr satış yedi..
şimdi vob gün arası gabi yapacak bende günaha giricem :(
[QUOTE=marakes;129880]imkb de bıle boyle duzenbazlıklar dönmüyo o bile alışılbilir şekilde..[/QUOTE]
İyi hatırlattın, vobaş böyle yapacaksa hisse senedi vadelilerini İMKB almalı, oradan olmalı, vobaş ın bu kesintileri örnek gösterilerek bu işin İMKB ye kalması sağlanabilir, imkb yetkililerine duyurulur:) saygılar....
bu kadar üçkağıt yapılarak kazanılan paralardan hayır gelmez inşallah kimseye
en azından bunu yazmama bari müsade edin sayın mederatörler
[quote=MASTER;129888][quote=GOKHANFINDIK;129870]
OK...:)Ben bugünkü makastan bahsetmiştim...Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bir ara 48.000 stop demiştin Short'lar için...Yani o 48.000'den alacak kişilerden biri de sen olabilirsin,dikkat et...:)Neyse sana rastgele,bol kazançlar...[/quote]
48 değmediki.:D:D:DBen 50000 den de alırım 45000 dende.Yav her çıkışta düşüşte bir tane geliyor buluyor beni.Allah Allah.:D:oBaşka adam seçin yavf.Benden size fayda gelmez.
Spot 47472 iken kapanmış VOB
Arkadaşlar sorun geçen haftaki gibi izmirden kaynaklandığı için işlemlere ara verilmiş.her halde kapanış saatini uzatabilirler saygılar
[quote=bull market;129891]İyi hatırlattın, vobaş böyle yapacaksa hisse senedi vadelilerini İMKB almalı, oradan olmalı, vobaş ın bu kesintileri örnek gösterilerek bu işin İMKB ye kalması sağlanabilir, imkb yetkililerine duyurulur:) saygılar....[/quote]
ben de kendılerıne o yonde bı maıl atım zaten..para kesmeyı bılıosunz barı su sıstemınızı de duzeltın dedim
dilerim ımkb vobaş a hisse opsiyonlarını vermez..